Cold Cave w/ Choir Boy live at Death Disco

198 0

Οι Cold Cave είναι το δημιούργημα του πολυτάλαντου μουσικού, συγγραφέα και εκ γενετής μονόχειρα καλλιτέχνη, Wesley Eisold.
Ξεκίνησαν το 2007 και πολύ γρήγορα χαρακτηρίστηκαν σαν το ίσως σημαντικότερο dark wave, synth pop συγκρότημα της γενιάς μας παίζοντας σε ιδιαίτερους χώρους όπως τα μουσεία The Getty και Guggenheim και μαζί με καταξιωμένα συγκροτήματα όπως οι Nine Inch Nails, Sonic Youth και Jesus and Mary Chain.
Πέρα όμως από το μουσικό, είναι και η γενικότερη αισθητική που τους έκανε να βρεθούν ένα σκαλί παραπάνω από τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές της κορυφής. Μαύρα ρούχα σχεδιαστών υψηλής ραπτικής, “μαύρα” video clips και μια άρτιας αισθητικής εικόνα που ταλαντεύεται αποκλειστικά και μόνο ανάμεσα στις αποχρώσεις του μαύρου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα Guardian: ο Wesley Eisold είναι ο απόλυτος νέος θεός του νιχιλισμού και της απόγνωσης. Με μαεστρία δημιουργεί το οικοδόμημα των Cold Cave τοποθετώντας την θλίψη της ερμηνείας του Morrissey στο How Soon Is Now επάνω στα ηλεκτρονικά beats των Nitzer Ebb και τις μελωδίες των New Order.

Από το 2012 έχουν να κυκλοφορήσουν καινούργιο άλμπουμ (Cherish the light Years – Matador). Όμως αυτό δε σημαίνει οτι όλα αυτά τα χρόνια έμειναν ανενεργοί, τουναντίον. Ένιωσαν πιο άνετα κυκλοφορώντας singles, ep’s και συλλογές για λογαριασμό της δικής τους εταιρίας Heartworm Press, με πιο πρόσφατο το εξαιρετικό e.p. “You & Me & Infinity” του 2018 στο video clip του οποίου, μετά από πολλά χρόνια εμφανίζονται όχι σαν ντούο όπως μας είχαν συνηθίσει, αλλά σαν full band. Κάτι το οποίο διατήρησαν και στην αμερικάνικη περιοδεία που ακολούθησε της κυκλοφορίας και θα συμβεί και στο ευρωπαϊκό της σκέλος στο πλαίσιο του οποίου μάς επισκέπτονται στο Death Disco.

Με βιομηχανικούς ήχους φτιάχνουν την πιο catchy gothic pop μουσική που μπορείς να ακούσεις σήμερα και τη Παρασκευή 16 Νοεμβρίου θα βρεθούν για πρώτη φορά με full band στην Ελλάδα και στον πλέον κατάλληλο χώρο για τέτοιου είδους συναυλίες, το Death Disco.
Η χωρητικότητα είναι περιορισμένη και αναμένεται τα εισιτήρια να εξαντληθούν με γοργούς ρυθμούς, για αυτό φρόντισε άμεσα να εξασφαλίσεις οτι θα είσαι ανάμεσα στους 250 τυχερούς που θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους εκπληκτικούς Cold Cave στη μια και μοναδική εμφάνιση που έχουν προγραμματίσει να κάνουν στη χώρα μας!

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 , 21.00 – COLD CAVE (US) + CHOIR BOY(US) – Death Disco 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Περιορισμένη προπώληση 15€: Death Disco / Le Disque Noir | Περιορισμένη προπώληση 17€: Viva Network | Υπόλοιπη προπώληση και ταμείο 20€.

DeathDisco : Ωγύγου 16 κ Λεπενιώτου 24, Ψυρρή (ΗΣΑΠ: Σταθμός Θησείο / Μοναστηράκι – ΜΕΤΡΟ: Σταθμός Μοναστηράκι).

Related Post

Fates Warning @ Fuzz Live Music Club

Posted by - 28/12/2017 0
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στo πλαίσιo του νέου σκέλους της ευρωπαϊκής περιοδείας των Fates Warning για το εκπληκτικό “Theories of…

Uriah Heep Live in Greece – Classics never die!

Posted by - 24/01/2019 0
Αθάνατα, αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου τραγούδια, που έχουν μεγαλώσει γενεές γενεών οπαδών του rock και έχουν, δικαίως, τοποθετήσει τους…

PJ Harvey @ Release Athens 2016 | day 3

Posted by - 03/06/2016 0
Ξεκινώντας κάποιος να γράφει για το ποια είναι η PJ Harvey, τι έχει επιτύχει σε αυτά τα περίπου 30 χρόνια…

Colour Day Festival

Posted by - 19/06/2015 0
[fusion_text]Η μεγαλύτερη γιορτή χρωμάτων στην Ελλάδα είναι γεγονός! Στις 20 Ιουνίου στο χώρο του Ο.Α.Κ.Α. η μουσική και τα χρώματα…
Comodo SSL