8 σταρ που έκαναν πραγματικά σeξ μπροστά στην κάμερα

167 0

[fusion_text]

Ορισμένες φορές, οι εpωτικές σκηνές που βλέπετε στις ταινίες μοιάζουν υπερβολικά ρεαλιστικές. Αυτό φυσικά δεν οφείλεται αποκλειστικά στο μεγάλο ταλέντο των ηθοποιών, αλλά και στο γεγονός πως ο εpωτισμός εκείνων των στιγμών είναι πραγματικός. Διαβάστε παρακάτω για 8 σταρ που έκαναν κανονικά σeξ μπροστά στις κάμερες.

Robert Pattinson
Το 2008 υποδύθηκε τον Salvador Dali στην ταινία «Little Ashes», όπου παραδέχθηκε πως το πρόσωπό του,κατά τη διάρκεια της σκηνής του οpγασμού είχε εντελώς αληθινές εκφράσεις.

Anna Paquin και Stephen Moyer
Σε ένα επεισόδιο του «True Blood» κάνουν σeξ μετά από τσακωμό και, σύμφωνα με τους λάτρεις της σειράς, το ζευγάρι μοιάζει να μην προσποιείται και πολύ.

Sienna Miller και Hayden Christensen
Η Sienna δήλωσε σχετικά με τις άκρως ρεαλιστικές σκηνές της ταινίας «Factory Girl» πως δεν της αρέσει να γυρίζει εpωτικές σκηνές που φαίνονται ψεύτικες.

Chloe Sevigny
Στην ταινία «The Brown Bunny» η εντυπωσιακή ηθοποιός παραδέχθηκε πως η σκηνή με τον στοματικό έpωτα στον συμπρωταγωνιστή της, Vincent Gallo, είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Halle Berry και Billy Bob Thornton
Όπως παραδέχτηκαν και οι δυο τους, στα γυρίσματα της εpωτικής σκηνής που έκαναν για την ταινία «Monster’s Ball» αφέθηκαν εντελώς ελεύθεροι.

Mick Jagger και Anita Pallenberg
Σύμφωνα με φήμες, ο Mick έκανε πραγματικά σeξ με την Anita το 1968 για την ταινία «Performance», παρά το γεγονός ότι εκείνη ήταν η κοπέλα του καλού του φίλου Keith Richards.

Bo Derek
Η εpωτική σκηνή στην ταινία Bolero το 1984 λέγεται πως είναι πραγματική, παρότι ο σκηνοθέτης της ταινίας ήταν ο σύζυγος της ηθοποιού.

Shia LaBeouf και Stacy Martin
Ο γοητευτικός ηθοποιός και ο σκηνοθέτης Lars Von Trier είχαν προειδοποιήσει το κοινό, πως οι εpωτικές σκηνές στις οποίες συμμετείχε ο LaBeouf με τη Stacy θα είναι αληθινές, κάτι που εκείνη αρνήθηκε όταν η ταινία βγήκε, υποστηρίζοντας ότι η αληθοφάνεια των εν λόγω σκηνών οφείλεται στο πολύ καλό μοντάζ.

[/fusion_text]

Related Post

Top Artists tagged as ’80s’

Posted by - 29/05/2017 0
Συνοπτικά και χωρίς πολυλογίες, η δεκαετία του '80 έβγαλε μερικούς από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της μουσικής βιομηχανίας, καθιέρωσε...
Comodo SSL