30 αλήθειες που θα δυσκολευτείς να πιστέψεις ότι δεν είναι μύθοι…!

195 0

Το θέμα με κάποιες πληροφορίες είναι πως στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεσαι να τις ξέρεις, δεν σε βοηθάνε σε κάτι μεν, αλλά την ίδια στιγμή, έχουν τόση πλάκα και ενδιαφέρον που δεν μπορείς να αντισταθείς από το να αποκτήσεις την… γνώση! Εμείς σας βρήκαμε 30 καταπληκτικές, παράξενες και αστείες τέτοιες πληροφορίες από όλο τον κόσμο! Κάποιες θα σας κάνουν να χαμογελάσετε, άλλες να παραξενευτείτε, σίγουρα πάντως δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους!

1. Για πολλές γενιές, υπήρχε οικογένεια στο Κεντάκι στις ΗΠΑ, που το δέρμα τους ήταν μπλε! Το πρόβλημα ήταν γενετικό και μεταφέρθηκε από γενιά σε γενιά για πάνω από 80 χρόνια!

blue people

2. Witzelsucht λέγεται μια σπάνια νευρολογική ασθένεια που έχει σαν αποτέλεσμα ο ασθενής να λέει συνέχεια αστεία, λογοπαίγνια και να μην έχει καμία συνοχή στον λόγο του λέγοντας άσχετες ιστορίες και δεδομένα την πιο ακατάλληλη στιγμή!

3. Η δασκάλα μουσικής της Shakira την είχε απορρίψει από την χορωδία καθώς πίστευε πως ακουγόταν σαν.. κατσίκα!

4. Το πιο… ηλικιωμένο διαζύγιο… εκείνο που πάρθηκε από τους πιο ηλικιωμένους ανθρώπους είναι του Antonio και της Rosa C. Εκείνος στα 99 κι εκείνη στα 96, χώρισαν μετά από 77 χρόνια έγγαμου βίου!

5. Σε ένα από τα επεισόδια του τηλεοπτικού παιχνιδιού The Price Is Right, ένας από τους συμμετέχοντες έχοντας να διαλέξει μεταξύ 4000 δολαρίων και ενός ελέφαντα, επέλεξε τον ελέφαντα… και τον πήρε!

6. Τα ούρα κάποιων λύκων μυρίζουν σαν μαριχουάνα! Έχουν σημειωθεί περιστατικά που η Αστυνομία έλαβε κλήσεις από πολίτες που κατήγγειλαν χρήση μαριχουάνας σε ζωολογικούς κήπους και κατά την έρευνα κατέληγαν… στους λύκους!

7. Αν γράψεις και αναζητήσεις στο Google την λέξη “askew” το περιεχόμενο της σελίδας, θα είναι ελαφρώς γερμένο προς τα δεξιά!

8. Οι μύτες κάποιων δεινοσαύρων στο Jurassic Park, είναι από χελώνες!

9. Πολλά από τα ακριβότερα αρώματα περιέχουν εμετό φαλαινών!

10. Το να ερωτεύεσαι… λένε οι επιστήμονες πως είναι εθιστικό!

11. H ακριβότερη τσάντα που έχει πουληθεί ποτέ σε δημοπρασία, δόθηκε στο Hong Kong, στον οίκο Christie’s. Το ποσό που δόθηκε ήταν 221.844 δολάρια για μια ροζ Hermès Birkin από δέρμα κροκόδειλου, στολισμένη με διαμάντια.

12. Όταν πεθάνει η Βασίλισσα της Αγγλίας, δεν θα παιχτεί καμία κωμωδία από το BBC για 12 μέρες.

13. Μέχρι το 1920, υπήρχε σαν επάγγελμα στην Αγγλία, το… ανθρώπινο ξυπνητήρι! Ήταν ένας άνθρωπος που πέρναγε από παράθυρο σε παράθυρο κι από πόρτα σε πόρτα με ένα ξύλο και ξύπναγε τον κόσμο!

14. Εννιά στους δέκα ενήλικους στις ΗΠΑ έχουν εντερικά προβλήματα.

15. Το Viagra θα διατηρήσει τα κομμένα σας λουλούδια για περισσότερο χρόνο!

16. Με πάνω από 800 γλώσσες να μιλιούνται στην Νέα Υόρκη, είναι η πιο πολυπολιτισμική γλώσσα στον κόσμο!

17. “Ανατιδοφοβία” είναι ο παράλογος φόβος που νιώθεις όταν σε κοιτάει μια πάπια.

18. Αν εισπνεύσεις ένα μπιζέλι, μπορεί να φυτρώσει στους πνεύμονές σου!

19. Η οδός Baldwin στην Νέα Ζηλανδία, είναι ο πιο απότομος δρόμος στον κόσμο!

road

20. Αν κρατήσεις μόνο τα άτομα από τους ανθρώπους της γης, όλος ο πληθυσμός της γης θα χώραγε σε δυο μήλα.

21. Το Netflix χρησιμοποιεί κρυφές αποθήκες και φορτηγά χωρίς διακριτικά για λόγους ασφαλείας.

22. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να φουσκώσουν μπαλόνια από τα αυτιά τους.

23. Αν ένα παιδί ξεκίνησε να βλέπει το Simpson’s και είχε την ηλικία του Bart, τότε σήμερα θα πρέπει να έχει την ηλικία του Homer.

24. Μετά το Τσέρνομπιλ, πολλοί ραδιενεργοί αγριόχοιροι, έχουν παρατηρηθεί να περιφέρονται στην Γερμανία.

25. Ο Frank Sinatra και ο Rat Pack βοήθησαν πολύ με την στάση τους στην εξάλειψη των διαχωρισμών μαύρων και λευκών, αρνούμενοι στο Las Vegas, να εμφανιστούν αν δεν επιτρέπονταν στο κοινό να υπάρχουν και μαύροι.

26. Υπάρχει τηλεφωνική συμβουλευτική υπηρεσία για δημιουργούς ταινιών και σειρών για θέματα επιστημονικά και υγείας.

27. Μέχρι το 2013 στην Ρωσία η μπύρα δεν θεωρούταν αλκοολούχο ποτό.

28. Ένας αυτοκρατορικός πιγκουίνος, στην μέση του κοπαδιού, μπορεί να ζεστάνει το σώμα του μέχρι τους 37,5 C παρά τον παγετό γύρω του!

29. Η Αφρική, είναι η μόνη ήπειρος που εκτείνεται και στα τέσσερα ημισφαίρια!

30. Μετά τις πρώτες εμφανίσεις την “τσαντισμένης γάτας”, διάσημης στα κοινωνικά δίκτυα, κερδίζει τόσα χρήματα για την ιδιοκτήτριά της, που πλέον παραιτήθηκε από την δουλειά της σαν σερβιτόρα.

mad cat

Related Post

Comunicå presents ANNA

Posted by - 11/11/2015 0
Η νεοσύστατη και πολλά υποσχόμενη ομάδα της Comunicå γιορτάζει την έναρξη του προσωπικού της label δίνοντας την ευκαιρία στο Αθηναικό…

15Αύγουστος ~ Έθιμα & Παραδόσεις

Posted by - 10/08/2016 0
Ελευθερώτρια, Οδηγήτρια, Γιάτρισσα, Βρεφοκρατούσα, Γλυκοφιλούσα, Ελεούσα, Παντάνασσα, Κεχαριτωμένη, Μολυβδοσκέπαστη, Τουρλιανή, Αθηνιώτισσα ...
Comodo SSL