Ακουστικά που μετρούν την ακοή και δημιουργούν τον τέλειο ήχο!

196 0

Η Αυστραλιανή νεοφυής επιχείρηση Nura, θα φέρει την επανάσταση στο χώρο των ακουστικών κατασκευάζοντας ακουστικά που μετρούν την ακοή των αυτιών, για να δημιουργήσουν τον τέλειο ήχο.

Η μέτρηση της ακοής γίνεται με μικρόφωνα που βρίσκονται μέσα στα ακουστικά, τα οποία καταγράφουν τις δονήσεις που εκπέμπονται από τις μικρές τρίχες του κοχλία όταν διεγείρονται από ήχους.
Έπειτα, τα ακουστικά χρησιμοποιούν τα δεδομένα για να βρουν ποιους ήχους ακούμε καλά και ποιους όχι και προσαρμόζουν τη μουσική που παράγουν.
Τα ακουστικά της Nura έχουν ηχομόνωση δυο κατευθύνσεων, που σημαίνει πως ούτε μπαίνει ούτε βγαίνει ήχος από αυτά, και οι υψηλές και χαμηλές συχνότητες παράγονται από διαφορετικά σημεία των ακουστικών.

Η Nura δημιούργησε μια καμπάνια στην crowd funding πλατφόρµα του Kickstarter για να συγκεντρώσει 100.000 δολάρια και να ξεκινήσει την μαζική παραγωγή.
Η καμπάνια λήγει την Παρασκευή 1η Ιουλίου, όμως ο στόχος έχει ήδη επιτευχθεί, και με το παραπάνω μάλιστα, καθώς έχουν φτάσει τα 259.000 δολάρια.

Related Post

Akis Tourkogiorgis & The Blue Airways @ Remedy Live Club

Posted by - 21/02/2016 0
Ο δεξιοτέχνης της κιθάρας, αλλά και συνθέτης, συγγραφέας, δάσκαλος καθώς και συνεργάτης με την αφρόκρεμα της Ελληνικής δισκογραφίας και παλαιό…

Σοκ θα προκαλέσουν τα ανθρωπόμορφα Ρομποτ σε ένα μήνα

Posted by - 20/05/2015 0
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″…

Blend & Steam present GREGOR TRESHER

Posted by - 02/01/2016 0
Το Blend με ενθουσιασμό ανακοινώνει την άφιξη του Γερμανού βετεράνου της techno, Gregor Tresher, στο booth του Steam.
Comodo SSL