Ακουστικά που μετρούν την ακοή και δημιουργούν τον τέλειο ήχο!

139 0

Η Αυστραλιανή νεοφυής επιχείρηση Nura, θα φέρει την επανάσταση στο χώρο των ακουστικών κατασκευάζοντας ακουστικά που μετρούν την ακοή των αυτιών, για να δημιουργήσουν τον τέλειο ήχο.

Η μέτρηση της ακοής γίνεται με μικρόφωνα που βρίσκονται μέσα στα ακουστικά, τα οποία καταγράφουν τις δονήσεις που εκπέμπονται από τις μικρές τρίχες του κοχλία όταν διεγείρονται από ήχους.
Έπειτα, τα ακουστικά χρησιμοποιούν τα δεδομένα για να βρουν ποιους ήχους ακούμε καλά και ποιους όχι και προσαρμόζουν τη μουσική που παράγουν.
Τα ακουστικά της Nura έχουν ηχομόνωση δυο κατευθύνσεων, που σημαίνει πως ούτε μπαίνει ούτε βγαίνει ήχος από αυτά, και οι υψηλές και χαμηλές συχνότητες παράγονται από διαφορετικά σημεία των ακουστικών.

Η Nura δημιούργησε μια καμπάνια στην crowd funding πλατφόρµα του Kickstarter για να συγκεντρώσει 100.000 δολάρια και να ξεκινήσει την μαζική παραγωγή.
Η καμπάνια λήγει την Παρασκευή 1η Ιουλίου, όμως ο στόχος έχει ήδη επιτευχθεί, και με το παραπάνω μάλιστα, καθώς έχουν φτάσει τα 259.000 δολάρια.

Related Post

Scorpions Live in Athens

Posted by - 08/07/2016 0
Οι «Σκορπιοί» θα επισκεφθούν την Αθήνα στo πλαίσιo της «50th Anniversary World Tour», της παγκόσμιας περιοδείας για τον εορτασμό των…

Οι Clutch στην Αθήνα!

Posted by - 19/08/2016 0
Πολλές και καλές οι συναυλίες το φετινό καλοκαίρι στη χώρα μας αλλά καιρός και για μία βραδιά αγνού rock’n’roll με…
Comodo SSL