10 πράγματα που πρέπει να κάνεις αφού πεθάνεις…

260 0

Εντάξει, έφυγες απ’ τη ζωή και έχεις γίνει φάντασμα. Δεν χρειάζεται να σκας, όμως, δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Υπάρχουν και χειρότερα…
Μην το βάζεις κάτω, λοιπόν. Άλλωστε, ακόμα και τώρα, υπάρχουν τόσα πράγματα να κάνεις.

Εμείς όμως, θα επικεντρωθούμε μόνο στην πρώτη μέρα της νέας σου ζωής και στα 10 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις, αν θες να είσαι και να λέγεσαι αξιοπρεπές φάντασμα…

1. Να κουνήσεις τα κάδρα στο σπίτι του αφεντικού σου. Αν δεις ότι φοβήθηκε και νόμισε ότι το σπίτι έχει φαντάσματα, να τον καθησυχάσεις, γράφοντας στον τοίχο με κιμωλία “ένας μικρός σεισμός ήταν, πώς κάνεις έτσι;!”.

2. Να κάνεις photobombing σε μία φωτογραφία αγνώστων, είτε ως μία απροσδιόριστη λάμψη, είτε ως κάτι πιο τρομακτικό…

3. Να ψιθυρίσεις στο αυτί του Χαρδαβέλλα “καλά τα ‘λεγες τότε στην εκπομπή”.

4. Να ακουμπάς τις πατούσες της/του πρώην σου όταν κοιμάται, μόνο όμως όταν προεξέχουν απ’ την κουβέρτα. Διαφορετικά προστατεύονται. Αυτό ισχύει για όλους τους ανθρώπους, είναι το πρώτο πράγμα που μαθαίνεις με το που γίνεσαι φάντασμα.

5. Να ντυθείς με ρούχα του 19ου αιώνα και να κοιτάς μέσα από ένα παράθυρο παλιού κτιρίου τους περαστικούς.

6. Να κουνήσεις τις εικόνες και τα καντηλάκια μέσα στα γραφεία της “Ελεύθερης Ώρας” και να τους πεις “μη φοβάστε παιδιά. Ο Παΐσιος είμαι, για ένα ‘γεια’ πέρασα”.

7. Να βρεις και να πλακώσεις επιτέλους το άλλο φάντασμα που σου έκρυβε τόσα χρόνια το τηλεκοντρόλ. Μετά να του πεις ότι για να γλιτώσει το νεκρό τομάρι του, θα πρέπει να σου καρφώσει το όνομα και του άλλου φαντάσματος που σου έκρυβε καθημερινά τη μία κάλτσα.

8. Μία βροχερή μέρα να κάνεις νόημα σε ένα ταξί να σταματήσει. Να μπεις μέσα και να του πεις να σε πάει σπίτι σου. Έξω απ’ το 1ο νεκροταφείο του ζητάς να σταματήσει. “Εδώ μένω”, του λες, “είμαι νεκρός”. Και λίγο πριν εξαφανιστείς, δες τον να γελάει και να σου λέει “Ε και τι; Λες να μην το είχα καταλάβει; Κι αν δεν έχω πάρει κούρσα φαντάσματα εγώ. Κάτσε να σου πω μια φορά τι μου’ τυχε με ένα… Ήταν και παντρεμένη. Αυτές είναι οι καλύτερες”.

9. Να πας σε ένα σινεμά και να μιλάς συνέχεια και όλοι να λένε “σουτ σουτ” και κανείς να μη ξέρει ποιος μιλάει…

10. Να ζωγραφίσεις πεντάλφες στο δωμάτιο του ντεθμεταλά φίλου σου. Να γεμίσεις τον χώρο με κεριά, αίματα και δαιμονικά ουρλιαχτά. Να του φωνάξεις “Ήρθα, ξέρεις ποιος είμαι. Obey your, Master” … και κάντον να χαμογελάσει λίγο…!

 

Πηγή: provocateur.gr

Related Post

Bolivar Dance Festival | June 24th

Posted by - 16/06/2017 0
Το Bolivar Dance FSVL και φέτος έρχεται να ικανοποιήσει το Αθηναϊκό κι όχι μόνο κοινό με ένα εντυπωσιακό και δυναμικό…

Blend opening at Bolivar with SOLOMUN

Posted by - 27/05/2016 0
Ο Solomun με παραγωγές και remixes, διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στον επαναπροσδιορισμό της Ευρωπαϊκής house μουσικής. Είναι εδώ και αρκετά…

Η Ερασμία Μάνου στο… Holywood

Posted by - 10/11/2016 0
Η Ερασμία Μάνου για τρίτη χρονιά στη σκηνή του HolyWood Stage! Ένα εκρηκτικό πρόγραμμα γεμάτο διασκευές πολύ αγαπημένων σε όλους…
Comodo SSL