Φιλανθρωπική Εκδήλωση για τα Παιδιά του Χατζηκυριάκειου

233 0

Μια πολύ ευγενική και όμορφη κίνηση για τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος, πρόκειται να λάβει χώρα την Πέμπτη 29 Μαρτίου, από σπουδαίους Έλληνες Καλλιτέχνες.

Η Σοφία Βόσσου, η Μπέσυ Αργυράκη, η Κωσταντίνα, ο Χρίστος Αντωνιάδης, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο Γιώργος Λεμπέσης και ο Νεκτάριος Σφυράκης, ενώνουν τις φωνές τους για έναν ιερό σκοπό.

To Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά που περικλείει με τη στοργή και την αγάπη ενός αληθινού γονιού, κορίτσια από 6 ετών που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το οικογενειακό τους περιβάλλον.
Τα θέματα που αντιμετωπίζονται στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα είναι αυτά που κάθε οικογένεια καλείται να αντιμετωπίσει… Καθημερινοί προβληματισμοί όπως ο ρουχισμός, η διατροφή, πιθανές ασθένειες, η μελέτη των μαθημάτων, η κάλυψη των μαθησιακών αναγκών, η ψυχολογική στήριξη, η καλλιέργεια ιδιαίτερων κλίσεων, η ψυχαγωγία των παιδιών, αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, με τον πλέον σύγχρονο τρόπο και τη συνδρομή επιστημονικού και εξειδικευμένου προσωπικού.

Θέλουμε τα παιδιά μας να αισθάνονται ότι δεν στερούνται δυνατοτήτων ή ευκαιριών, γι’ αυτόν τον λόγο παράλληλα με την ιατρική τους φροντίδα, την εκπαίδευση ή την ψυχαγωγία τους, είμαστε εδώ για να τους στηρίξουμε οικονομικά και ηθικά στην εκπλήρωση των ονείρων τους για να βγουν ισότιμα μέλη στην κοινωνία“.

Με τη συμπλήρωση της ηλικίας των 18 ετών τα κορίτσια του Χατζηκυριάκειου ολοκληρώνουν το βασικό κύκλο ζωής τους στο Ίδρυμα και τυπικά αποφοιτούν, (όπως προβλέπεται από το Καταστατικό που συνέταξε ο ίδιος ο Ιδρυτής, ο Ιωάννης Χατζηκυριακός). Όμως οι προσπάθειές του Ιδρύματος δεν σταματούν εδώ. Συνεχίζονται με τις επιτυχίες των κοριτσιών σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, που τα τελευταία χρόνια είναι πάρα πολλές. Τέλος υπάρχει πρόβλεψη από τον Ιδρυτή για παροχή γαμήλιου επιδόματος στα κορίτσια που παντρεύονται.

Στόχος μας είναι να εκπληρώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, το ρόλο ενός γονέα που νοιάζεται για την ανατροφή του παιδιού του και φιλοδοξεί να βγάλει χρήσιμα μέλη και πάνω απ’ όλα καλούς ανθρώπους για την κοινωνία. Η μεγαλύτερη ανταπόδοση για μας στο Χατζηκυριάκειο είναι ότι το κάθε παιδί γνωρίζει ότι ακόμα και μακριά από το Ίδρυμα, οποιαδήποτε στιγμή χρειασθεί βοήθεια και συμπαράσταση στη ζωή του, το Χατζηκυριάκειο είναι στο πλάι του, ένας στοργικός γονιός, φίλος και συνοδοιπόρος στη ζωή του“.

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα κάνει θεάρεστο έργο και ιερό αγώνα, και αυτοί οι σπουδαίοι Έλληνες καλλιτέχνες συμμετέχουν για μια σπουδαία βραδιά/συναυλία, με τίτλο ”Με μελωδίες…Για τα παιδιά”, την Πέμπτη 29 Μαρτίου 21.00, στο Live Stage (Φιλίππου 14, Πειραιάς).
Μια συναυλία που πρέπει να είμαστε όλοι εκεί!

Είσοδος με ποτό 12 ευρώ <3

 

Related Post

Till the Sun Rises…!

Posted by - 28/08/2016 0
Τη Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου υποδεχόμαστε το φθινόπωρο και μπαίνουμε για τα καλά στη νέα σεζόν με τους Κλεοπάτρα Φυντανίδου και…
Rockwave! Η Απόλυτη Φεστιβαλική Εμπειρία!

Rockwave! Η Απόλυτη Φεστιβαλική Εμπειρία!

Posted by - 03/01/2015 0
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″…
Comodo SSL