Τόποι ηδοvής του πλανήτη που έγιναν αξιοθέατα…

206 0

Οι οίκοι ανοχής, τα μέρη για την ερωτική ευχαρίστηση και οι ναοί της ακολασίας των περασμένων αιώνων, δεν είχαν λίστες με εγγεγραμμένους χρήστες ή κάμερες για το διαδίκτυο, όμως κατάφεραν να αποτελούν μέχρι και σήμερα μερικά από τα πιο σέξι ιστορικά μνημεία.

Από ότι αποδεικνύεται, πάντα οι άνθρωποι επισκέπτονταν τέτοιους χώρους για τις σαρκικές τους ηδονές. Να μερικά από τα πιο… καυτά, ιστορικά μέρη.

1. Βίλα Jovis – Κάπρι, Ιταλία:
Πρόκειται για την σούπερ ερωτική κατοικία του Ρωμαίου Αυτοκράτορα Τιβέριου, όταν αποσύρθηκε από την εξουσία. Όπως λένε οι ιστορικές πηγές, εκεί πέρασε 10 χρόνια ασταμάτητων οργίων με νεαρούς ανθρώπους, οι οποίοι υπηρετούσαν αποκλειστικά τις απολαύσεις του.
Η συγκεκριμένη βίλα, είναι ανοιχτή ακόμα και σήμερα για την ξενάγηση τουριστών.

2. Domus Aurea: Το Παλάτι των Απολαύσεων – Ρώμη, Ιταλία:
Όταν ο Νέρωνας έκαψε τη Ρώμη, έχτισε μια τεράστια βίλα 300 δωματίων για τον ίδιο, με σκοπό να στεγάσει τα άγρια πάρτι με όργια που συμμετείχε η Ρωμαϊκή Αριστοκρατία. Σήμερα, το Παλάτι των Απολαύσεων είναι ένας ανοιχτός στο κοινό αρχαιολογικός χώρος.

3. Οι Ναοί του Xochpilli – Μεξικό, Λατινική Αμερική:
Οι Ισπανοί εξερευνητές έμειναν άφωνοι με τα τόσα ομοφυλοφιλικά όργια που έβλεπαν στον εν λόγω ναό. Ο “Πρίγκιπας από Λουλούδια”, όπως αποκαλούταν ο Αζτέκος θεός Xochpilli, συνδεόταν με τελετές με ναρκωτικά και εορταστικές τελετές για τα νεαρά αγόρια και τον αρχηγό των εκδιδόμενων αντρών.

4. Οι Ναοί Khajuraho – Μαντία Πραντές, Ινδία:
Πρόκειται για χώρους που γιορτάζουν τον γάμο των θεών Shiva και Parvati, οι οποίοι ανήκουν στην Ινδουιστική Θρησκεία. Όλες οι τοιχογραφίες αφορούν την ένωση του άντρα και της γυναίκας, ενώ το 10% αυτών δείχνω τι συμβαίνει στο κρεβάτι.

5. Οι Ναοί του Baalbek – Μπαάλμπεκ, Λίβανος:
Η ιερή πορνεία ήταν κάτι σύνηθες τα αρχαία χρόνια για τις χώρες της Ανατολής όπως η Βαβυλωνία, η Ασσυρία και η Φοινίκη. Τα νεαρά κορίτσια εκεί είχαν την επιλογή σε περίπτωση που ήθελαν να υπηρετήσουν τις ιερές θεές τους, όπως η Ishtar και η Inanna, να θυσιάσουν την παρθενιά τους στο ναό.

Related Post

Comodo SSL