Το τραγούδι των AC / DC “Thunderstruck” βελτιώνει την ισχύ του φαρμάκου κατά του καρκίνου!

205 0

Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου της Νότιας Αυστραλίας το τραγούδι των AC/DC “Thunderstruck” βοηθά στην ενίσχυση ενός φαρμάκου κατά του καρκίνου.

Ο καθηγητής Nico Voelcker δήλωσε πως οι δονήσεις που παράγει η rock μουσική αυξάνουν την θεραπευτική ιδιότητα των φαρμάκων.
Το τραγούδι “Thunderstruck” χρησιμοποιήθηκε για την αναπήδηση μικροσωματιδίων σιλικόνης και με την αναπήδηση καλύφθηκε ολόκληρη η δομή τους από μια στρώση πολυμερούς πλάσματος, κάτι το οποίο κάνει τα φάρμακα πιο ανθεκτικά κατά την μεταφορά τους!
Με τον τρόπο αυτό βελτιώνει την ποσότητα του φαρμάκου που καταλήγει στο καρκινικό κύτταρο και αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας του.

Ο καθηγητής επίσης τόνισε πως τα μικροσωματίδια είναι σαν σφουγγάρια τα οποία τα γεμίζεις με το φάρμακο και δεν πρέπει να έχεις απώλεια φαρμάκου σε καμία περίπτωση. Ετσι θέλησε να προκαλέσει την επίστρωση τους, ώστε η ποσότητα του φαρμάκου να μην έχει απώλειες και η χρήση της rock μουσικής απέφερε αποτέλεσμα!

Αρχικά χρησιμοποίησε ένα μεγάφωνο για να προκαλέσει την αναπήδηση των μικροσωματιδίων, κάτι που δούλεψε και βοήθησε στην επικάλυψη τους.
Το τραγούδι “Thunderstruck” θεωρήθηκε το κατάλληλο λόγω του ανεβαστικού ρυθμού του και των δονήσεων που προκαλεί φέρνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα!
Ο καθηγητής δήλωσε πως η συγκεκριμένη τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλες ασθένειες εκτός του καρκίνου!

Related Post

Η Μαγεία της Εσωστρέφειας …

Posted by - 19/09/2018 0
Δεν είμαστε απαραίτητα ντροπαλοί ούτε σνομπ εμείς οι εσωστρεφείς. Δεν αντέχουμε την συνεχή αλληλεπίδραση γιατί την αισθανόμαστε πιο έντονα από…

Ο Επιβάτης | The Commuter

Posted by - 10/01/2018 0
Ο Μάικλ ΜακΚόλει είναι μάνατζερ σε μία απρόσωπη ασφαλιστική εταιρία και ζει με την σύζυγό του και τον γιό τους…
Comodo SSL