Τέλος εποχής στο Playboy, που σταματά το γυμνό

151 0

[fusion_text]Το πολύ γυμνό δεν κάνει αίσθηση, το πολύ γυμνό είναι ντεμοντέ: γι’ αυτούς τους λόγους το Playboy σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες γυμνών γυναικών στο περιοδικό, στο πλαίσιο της μεταστροφής που κάνει εδώ και έναν χρόνο και ήταν εμφανής στην online έκδοσή του.

Στόχος της απόφασης του περιοδικού, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα New York Times, που αποκάλυψε πρώτη την κοσμογονική αλλαγή, είναι να δημιουργήσει ένα νέο αναγνωστικό κοινό, το οποίο μειωνόταν δραματικά επί δεκαετίες.

Ο επανασχεδιασμός του Playboy στοχεύει και στο φρεσκάρισμά του, προκειμένου να γίνει πιο σύγχρονο. Θα φιλοξενείται η φωτογράφηση της Playmate του μήνα, αλλά δεν θα είναι γυμνή.

Ο άνθρωπος που γέμισε τον κόσμο… κουνελάκια δεν είναι άλλος από τον δημιουργό του περιοδικού, Hugh Hefner, ο οποίος είχε πείσει τη Marilyn Monroe να ποζάρει για το εξώφυλλο του πρώτου Playboy, το 1953.

Το 2015 έμφαση θα δοθεί στην ερευνητική δημοσιογραφία, στις συνεντεύξεις, θα υπάρχει στήλη για το σεξ, αλλά θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στο περιεχόμενο και στην ποιότητά του. Οι επικεφαλής του ομίλου δηλώνουν στους Times πως το περιεχόμενο είναι αυτό που μετράει, όταν μια γενιά ανδρών έχει ελεύθερη πρόσβαση σε πορνογραφικές ιστοσελίδες.

Ο CEO του ομίλου Playboy Enterprises, Scott Flanders, δήλωσε στο NBC: «Δεν είναι προκλητικό να βλέπεις γυμνό. Στην πραγματικότητα, περιορίζει το κοινό μας».

[ΠΗΓΗ][/fusion_text]

Related Post

Το πιο θαρραλέο ποντίκι που έχετε δει!

Posted by - 25/11/2015 0
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″…
Comodo SSL