Συναυλία Οικονομικής Ενίσχυσης Πληγέντων από τις Πυρκαγιές

227 0

Συγκλονισμένοι από την πρόσφατη τραγωδία που χτύπησε τους συνανθρώπους μας, έχοντας μαζί μας συλλογικότητες, δομές και δράσεις αλληλεγγύης από ολόκληρη την Αττική, δρούμε και κάνουμε το αυτονόητο: Βοηθάμε όσο και όπως μπορούμε, άμεσα, μέσω της ενασχόλησής μας, μέσω αυτού που ξέρουμε να κάνουμε: Τη διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων.

Διοργανώνουμε μία μεγάλη συναυλία, με την αφιλοκερδή συμμετοχή γνωστών μουσικών της ελληνικής hip hop – rock – εναλλακτικής μουσικής σκηνής, καλών φίλων, κάποιοι εκ των οποίων έχουν και οι ίδιοι (ή συγγενικά τους πρόσωπα) πληγεί από τις πρόσφατες φονικές πυρκαγιές.

Την Τετάρτη 1η Αυγούστου, στον ιστορικό χώρο του Σκοπευτηρίου Καισαριανής, συγκεντρώνουμε πόρους που θα διατεθούν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στους πληγέντες (χωρίς τη διαμεσολάβηση κρατικών φορέων και μηχανισμών), διαδικασία της οποίας την διαφάνεια θα πιστοποιήσει νομικός.

Σας περιμένουμε όλους σε αυτή τη μοναδική συγκυρία, για να δείξουμε την έμπρακτη συμπαράστασή μας στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
Τετάρτη 1η Αυγούστου – Σκοπευτήριο Καισαριανής
Έναρξη: 19:00 – Προαιρετική συνεισφορά: 5 ευρώ

Τόσο τα έσοδα από τα εισιτήρια, όσο και από το merchandise (T-shirts, CDs κλπ), αλλά και το bar, θα διατεθούν ΟΛΑ (και όχι μέρος τους) για την οικονομική στήριξη των πυρόπληκτων.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ
Nightstalker  / Ψυχοδραμα The Last Drive / 1000Mods /  Anser / Panx Romana / Λογος Τιμης Fundracar / Razastarr / JKone / DJ Wheel M / ΘραξΠανκc.

Για την πληρέστερη πληροφόρησή σας, σάς παραθέτουμε σε screen shot την επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών.

Related Post

Zombie Walk Athens + Super Strange Party (Feb. 10th)

Posted by - 28/01/2018 0
Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 18:00 και με αφετηρία το μετρό Συντάγματος (δωρεάν συμμετοχή), θα ξεκινήσει ο ετήσιος, τερατώδης περίπατος…

Thievery Corporation + UB40 @ Release Athens

Posted by - 09/05/2018 0
Οι περσινοί θριαμβευτές επιστρέφουν! Οι Thievery Corporation, ένα group που λατρεύει την Ελλάδα αλλά, όπως φαίνεται σε κάθε τους επίσκεψη,…

Μια Αγκαλιά Τραγούδια…

Posted by - 14/01/2016 0
Μία ομάδα μουσικών και τραγουδιστών, εδώ και δύο χρόνια ... γράφει ιστορία στην σύγχρονη προσφορά και στον εθελοντισμό. Κόντρα στους…

The EPIC Beach Party | Bolivar | Fr. 04/05

Posted by - 27/03/2018 0
Το EPIC επιστρέφει με καλοκαιρινή διάθεση, για ένα επικό Beach Party, στo Bolivar Beach Bar! Ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα απαράμιλλης ομορφιάς...
Comodo SSL