Σκιέρ έπεσε από πλαγιά 500 μέτρων και επέζησε

145 0

[fusion_text]Ο Ian McIntosh έζησε από θαύμα όταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε κατρακυλώντας από πλαγιά 500 περίπου μέτρων, όπως θα δείτε στο βίντεο που τράβηξαν θεατές.

Το βίντεο που κόβει την ανάσα δείχνει τον –τυχερό μέσα στην ατυχία του– να πέφτει από την πλαγιά και ταυτόχρονα να ακούγονται από την ενδοεπικοινωνία οι κραυγές πόνου που βγάζει πέφτοντας και ενώ έχει χάσει τον εξοπλισμό του. Το περιστατικό συνέβη στο βουνό Neacola στην Αλάσκα, και οι θεατές που παρακολουθούσαν το συμβάν κάνουν λόγο για θαύμα, καθώς ο αθλητής θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί.

Ο αθλητής μόλις φτάνει στο τέρμα ακούγεται να λέει από την ενδοεπικοινωνία «Είμαι καλά, είμαι καλά», κάνοντας όλους να ανακουφιστούν. Αργότερα δήλωσε ότι είχε αρχικά πέσει σε μια μικρότερη τάφρο, ενάμισι περίπου μέτρου, και αυτό τον έκανε να χάσει την ισορροπία του και τον εξοπλισμό του και να πέσει από τη μεγάλη πλαγιά. «Από εκεί και μετά, δεν μπόρεσα να σηκωθώ και δεν μπορούσα να σταματήσω να πέφτω. Άνοιξα τον αερόσακό μου, για να αποφύγω τους τραυματισμούς όπως έπεφτα», δήλωσε.

Όπως είπε, όσο αυτός προσπαθούσε να ανακτήσει τη θέση του και να σηκωθεί, τόσο το χιόνι υποχωρούσε και τον έριχνε, κάνοντας συνολικά 500 μέτρα σε ένα μόλις λεπτό. Το συγκλονιστικό ανέβηκε στο YouTube πριν από λίγες μέρες και έχει, όπως είναι φυσικό, πάνω από 100.000 προβολές.

Το μόνο που αναφέρεται, σύμφωνα με τη Mirror, είναι ότι ο άνθρωπος είναι καλά στην υγεία του, χωρίς να γίνεται λόγος για κάποιον άλλο τραυματισμό. Είναι γεγονός ότι ο άτυχος/τυχερός θα θυμάται για πάντα αυτήν την πτώση.

[/fusion_text]

Related Post

Kamelot Live in Athens

Posted by - 10/10/2017 0
Το κατά πολλούς καλύτερο power metal συγκρότημα της εποχής μας επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 10 χρόνια απουσίας!

Jonah Falcon: Ο άνδρας με το μεγαλύτερο πέος στον πλανήτη

Posted by - 14/05/2015 0
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″…
Comodo SSL