“Σκηνοθέτης Ονείρων” του Κωνσταντίνου Θαλασσοχώρη

75 0

 

Μια παράσταση γεμάτη με καινούργια τραγούδια, για να πάμε παρακάτω τα πράγματα και να σκηνοθετήσουμε τα όνειρα στα μέτρα μας. Και η σκηνή να είναι «ο δρόμος» κι εμείς οι πρωταγωνιστές μιας ιστορίας με πολλές μελωδίες, που στη διαδρομή αγαπάμε τον εαυτό μας και απολαμβάνουμε την ευθύνη της ευτυχίας.

Τις Τρίτες 20 και 27 Οκτωβρίου, στη μπουάτ ΑΠΑΝΕΜΙΑ, ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης παρουσιάζει ένα δίωρο πρόγραμμα με καινούργιες δημιουργίες και μερικά από τα πιο κλασσικά κομμάτια της διεθνούς μουσικής παραγωγής, με κιθάρα, “πάθος» και πιάνο.

Γιατί η μποέμ επανάσταση σου δίνει δουλειά … : «Να φτιάξεις τον κόσμο απ’ την αρχή …».

Συνεργάτης και συνυπεύθυνος σε όλη αυτήν την προσπάθεια, ο πιανίστας και δημιουργός Σωτήρης Διμπινούδης.

Μια ιδιαίτερη νότα στο «Σκηνοθέτη Ονείρων» θα είναι ο αγαπητός και εξαιρετικός ερμηνευτής Χρήστος Δάντης, που θα είναι καλεσμένος του Κωνσταντίνου στις 27 Οκτωβρίου.

ΑΠΑΝΕΜΙΑ (Θόλου 4, Πλάκα – Τηλ. 210 32 48 580)
Ώρα έναρξης: 22.00

Related Post

Ο Poldoore στην Αθήνα

Posted by - 13/07/2015 0
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″…

Kiko Navarro | Sat. 1st July @ Bolivar

Posted by - 18/06/2017 0
Ο Ιούλιος μπαίνει δυναμικά από την πρώτη κιόλας μέρα και το Σάββατο 1η του μήνα αναλαμβάνει τα decks του Bolivar…

Ο Luigi Madonna στο six d.o.g.s

Posted by - 14/02/2016 0
Το Blend επιστρέφει στο six d.o.g.s για να υποδεχθεί τον Ιταλό παραγωγό της Drumcode και της Analytic Trail, ένα αυθεντικό…
Comodo SSL