Πώς να αποκτήσεις ένα όμορφο και υγιές σώμα σπίτι σου!

252 0

Πλησιάζουμε στο τέλος του χειμώνα και ήδη κάποιοι από εμάς έχουν αρχίσει να σκέφτονται παραλίες, μπάνια και ηλιοκαμένα όμορφα σώματα.
Πόσες φορές αλήθεια δεν έγινε αυτή η σκέψη και λίγο αγχωτική; Πόσες φορές δεν είπαμε “Τέλος, θα αρχίσω να προσέχω λίγο τι τρώω”, “Θα αρχίσω γυμναστήριο για να σουλουπωθώ λίγο πριν φορέσω μαγιο”… Και πόσες φορές αλήθεια δεν κάναμε τίποτα από όλα αυτά; Και είναι λογικό. Δεν μπορείς να αλλάξεις τρόπο σκέψης από την μια στιγμή στην άλλη και σίγουρα δεν μπορείς να αλλάξεις συνήθειες, αν δεν εντοπίσεις μέσα σου τους πραγματικούς λόγους για να το κάνεις. Η εξωτερική μας ομορφιά είναι ένας από αυτούς τους λόγους, όπως είναι και η υγεία μας, τόσο η σωματική όσο και η ψυχολογική, και ακόμα είναι και η κοινωνική μας “ευκινησία” (αν μπορώ να χρησιμοποιήσω μια τέτοια έκφραση), καθώς όσο πιο όμορφοι νιώθουμε, τόσο πιο υψηλή είναι η αυτοπεποίθηση μας και άρα και η κοινωνικότητα μας.
Το κακό με όλους εμάς που βαριόμαστε ό,τι έχει να κάνει με τη γυμναστική, είναι ότι θα θέλαμε να υπάρχει ένας μαγικός τρόπος για να αποκτήσουμε το σώμα που πάντα θέλαμε. Δεν υπάρχει όμως κάτι τέτοιο.
Υπάρχει όμως ο τρόπος που μάς ταιριάζει. Και όλη η δυσκολία του πράγματος βρίσκεται στο ότι αγνοούμε αυτόν τον “προσωπικό” τρόπο.
Το thnx.gr ωστόσο τον έψαξε και τον βρήκε! Το μόνο που χρειάζεται είναι διάθεση, λίγος χρόνος και καλή σύνδεση στο internet!

Την λύση μάς την έδωσε ο Χρήστος Κουμαραδιός, Personal Trainer, Σύμβουλος Υγιεινής Ζωής και δημιουργός του Training X, ενός προγράμματος που αξίζει τον κόπο να γνωρίσουμε.

Τι είναι το Training X;

Το Training X είναι ένα πρόγραμμα εκγύμνασης και διατροφής, που αναφέρεται σε κάθε άνθρωπο που θέλει στα αλήθεια να αλλάξει και προσαρμόζεται στο χρόνο και στις ανάγκες του καθενός. Το ίδιο και η διατροφή. Προσαρμόζεται και αυτή στο ωράριο του καθενός.

Το Τraining Χ λειτουργεί ως εξής:

1) Μέσω skype , ή messenger
2) Μια φωτο σας για να θυμάστε το πριν, και
3) Επαφή με τον Personal Trainer (εξ αποστάσεως) σχεδόν σε καθημερινή βάση για τον έλεγχο της προόδου.
Το πιο σημαντικό από όλα όμως, είναι ότι αυτά τα προγράμματα είναι ΔΩΡΕΑΝ!


– Μιλώντας με τον Χρήστο Κουμαραδιό, μάς είπε:
Στόχος μου και όραμά μου είναι να δώσω έμπνευση και εμπιστοσύνη. Δε χρειάζεται να είμαι παρών! Παρών θα είμαι στο μυαλό του ενδιαφερόμενου και φυσικά στο internet. Θα είμαι εκεί όταν θα νιώσει αδύναμος και θα φροντίσω να του δώσω τη δύναμη να φτάσει στο στόχο του“.

– Όμως τι ήταν αυτό που οδήγησε τον Χρήστο Κουμαραδιό να ασχοληθεί τόσο παθιασμένα με το personal training;
“Όλο αυτό ξεκίνησε από την πρώτη μου εμπειρία ως personal, όταν είδα πώς αισθάνεται κάποιος βλέποντας τη ζωή του να αλλάζει σε όλους τους τομείς, αλλά παρατηρώντας και τη σταδιακή αλλαγή της αύρας του, της ενέργειας του προς τα έξω. Αυτό ακριβώς ήταν που με έκανε να “ερωτευθώ” τη δουλειά μου, κι όσο ο κόσμος με ακολουθούσε, ένιωθα όλο και πιο δυνατός, γεμάτος θετική ενέργεια, που με έκανε αυτό που είμαι σήμερα.
Η επαφή με τον κόσμο, πέρα από το κομμάτι της γυμναστικής, σού διδάσκει πιο εσωτερικά την πραγματική σημασία αυτής της δουλειάς. Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν πρόκειται για δουλειά, αλλά για προσφορά, για λειτούργημα“.

– Πώς έφτασες στη δημιουργία του Training X;
Όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στο χώρο, είχα μια ανάγκη: Να μπορέσω να αλλάξω τον κόσμο και να τού δώσω χαμόγελο, διάθεση και τρόπους για να ζει πιο υγιεινά… Αυτή μου η ανάγκη ήταν που με ώθησε στη δημιουργία αυτού του νέου προγράμματος, που ονόμασα Training X“.

– Έχεις να δώσεις κάποια συμβουλή σε όσους ενδιαφέρονται;
Το Training X λειτουργεί ήδη σε 30 ανθρώπους με επιτυχία, αρκεί να δώσεις και συ στον εαυτό σου την ευκαιρία που τού αξίζει. Σίγουρα θα υπάρχουν ζόρικα ωράρια και υποχρεώσεις που μπορεί να σε δεσμεύουν, αλλά άμα δεν έχεις ένα μισάωρο για την δική σου ζωή, για την βελτίωση της και την ανανέωση σου, τότε κάτι δεν κάνεις σωστά! Με εμπιστοσύνη και υπομονή γίνονται όλα, αρκεί να πιστεύουμε στο όνειρο μας. Όποιος το θέλει πραγματικά και δεν ξέρει πώς, ή όποιος πιστεύει πως είναι μόνος του σε αυτό, ας δώσει μια ευκαιρία στον εαυτό του ζώντας την εμπειρία του Training X“.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ του Χρήστου Κουμαραδιού:

Ο Κουμαραδιός Χρήστος είναι personal trainer από την AF STUDIES, σύμβουλος Υγιεινής Ζωής και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στη Ρόδο.
Ξεκίνησε τον αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία, έχοντας πλέον στο ενεργητικό του 18 χρόνια εμπειρίας (από τα οποία τα 12 είναι επαγγελματικά στο ποδόσφαιρο), ενώ ως personal trainer ασχολείται τα τελευταία 7 χρόνια.
Ξεκίνησε ως ελεύθερος επαγγελματίας και αργότερα συνεργάστηκε με την αλυσίδα “Yava” για δύο χρόνια (ως personal και cross trainer) και στον αθλητικό σύλλογο “Τίγρης” στο κομμάτι του functional.
Επίσης, κάνει δυναμικό αερόβιο τα τελευταία 4 χρόνια.

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και επειδή οι πράξεις φέρνουν το αποτέλεσμα, ας πάρουμε μια μικρή γεύση… Για περισσότερα, επισκεφτείτε το official fb page του Χρήστου Κουμαραδιού και ζητείστε από τον ίδιο τις πληροφορίες που θέλετε να γνωρίζετε.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Related Post

Φτιάξτε μόνοι σας… τηγανητό παγωτό!

Posted by - 27/08/2015 0
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″…

PJ Harvey @ Release Athens 2016 | day 3

Posted by - 03/06/2016 0
Ξεκινώντας κάποιος να γράφει για το ποια είναι η PJ Harvey, τι έχει επιτύχει σε αυτά τα περίπου 30 χρόνια…

Blend opening at Bolivar with SOLOMUN

Posted by - 27/05/2016 0
Ο Solomun με παραγωγές και remixes, διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στον επαναπροσδιορισμό της Ευρωπαϊκής house μουσικής. Είναι εδώ και αρκετά…
Comodo SSL