20 πράγματα γύρω από το sex που δε γνωρίζαμε…

517 0

Νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα για το σεξ; Ε λοιπόν όχι!

Το sex σαν πράξη είναι σαφώς υπέροχη και τα οφέλη του -από κάθε άποψη- πολλά. Εκτός φυσικά από το γεγονός ότι ο άνθρωπος κυριολεκτικά το λατρεύει, είναι σχεδόν μαγικό πώς το οτιδήποτε σχετικό με το sex γίνεται αμέσως πρώτο θέμα! Eίτε έχει να κάνει με tips για στάσεις και κόλπα, είτε έχει να κάνει με στατιστικά, αλήθειες και ψέματα, πάντα τραβάει το ενδιαφέρον και την προσοχή, καθώς η ανθρώπινη φύση όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν θα πάψει ποτέ να ενδιαφέρεται για το sex και για το τι συμβαίνει γύρω από αυτό.

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο περίεργες αλήθειες γύρω από αυτό και σας τις παρουσιάζουμε…

Έρευνες έδειξαν ότι τα γένια του άνδρα μεγαλώνουν ταχύτερα, όχι όταν κάνει σεξ, αλλά όταν περιμένει να κάνει σεξ. Η προσδοκία για την ερωτική πράξη βοηθά στην γρηγορότερη ανάπτυξη των τριχών στο πρόσωπο.

Κατά μέσο όρο το μυαλό του άνδρα γυροφέρνει στο σεξ κάθε… 7 δευτερόλεπτα! Αυτό δε σημαίνει ότι κάποιος όντως σκέφτεται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα, μπορεί να το σκέφτεται 3 φορές τη μέρα, αλλά η κάθε φορά να διαρκεί μια ώρα.

Οι βιοχημικές εργασίες και οι ορμόνες που ο εγκέφαλος απελευθερώνει κατά τη διάρκεια του σεξ, ομοιάζουν με τις διεργασίες που γίνονται βιοχημικά όταν τρώμε σοκολάτα. Για το λόγο αυτό, όταν μια γυναίκα δεν κάνει συχνά σεξ, είναι σύνηθες να αυξάνει (συνειδητά ή ασυνείδητα) τις σοκολάτες που καταναλώνει. Είναι ένας τρόπος και αυτός για… εγκεφαλικό οργασμό.

Τα φιλιά αποστειρώνουν το στόμα και καθαρίζουν τα δόντια!

Κατά τη διάρκεια του σεξ, ο κάθε άνθρωπος καίει κατά μέσο όρο 360 θερμίδες ανά ώρα. Αναφερόμαστε πάντα στον μέσο όρο, διότι εξαρτάται και από την ένταση της κάθε σεξουαλικής επαφής. Δηλαδή, μπορεί κάποιος να καίει 500 θερμίδες την ώρα και κάποιος άλλος 100.

Περίπου το 50% των ανδρών και το 10% των γυναικών (που συμμετείχαν σε έρευνα) έχουν κάνει σεξ στη δουλειά τους.

Το σπέρμα περιέχει ψευδάργυρο, κάλιο, φρουκτόζη και ελεύθερα αμινοξέα. Και εντελώς πληροφοριακά, ένα κουταλάκι του γλυκού σπέρμα περιέχει 5 θερμίδες.

Μια έρευνα του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, έδειξε πως 8 στους 10 άνδρες που έπαθαν καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια του σεξ, είχαν παράλληλα… απατήσει τη σύντροφο τους!

Τέσσερις στις δέκα γυναίκες έρχονται σε οργασμό κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ βλέπουν κάποιο όνειρο ερωτικού περιεχομένου. Το ποσοστό σε παρόμοια περίπτωση για τους άνδρες είναι το διπλάσιο. Δηλαδή, το 80% που θα δουν ερωτικό όνειρο, θα έρθουν στον ύπνο τους σε οργασμό.

Μερικοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ο αυνανισμός μπορεί να χρησιμεύει και σαν καρδιαγγειακή άσκηση.

Στον κόσμο των θηλαστικών μόνο 3 είδη κάνουν σεξ, όχι απλά για την αναπαραγωγή, αλλά και για την ηδονή και την ευχαρίστηση. Οι άνθρωποι, οι πίθηκοι και τα δελφίνια.

Σύμφωνα με διεθνείς έρευνες (Πανεπιστήμιο Κολοράντο), περίπου 7 στους 10 άνδρες δεν καταφέρνουν να κρατηθούν περισσότερο από 3 λεπτά από τη στιγμή που θα διεισδύσουν μέσα στη σύντροφο τους. Με απλά λόγια, το 75% των ανδρών εκσπερματώνει μέσα στα πρώτα 3 λεπτά, ενώ σε γενικές γραμμές η σεξουαλική πράξη (μαζί με τα προκαταρκτικά) διαρκεί το πολύ ένα τέταρτο της ώρας.

Μια στις 100 γυναίκες φτάνει σε οργασμό απλά και μόνο με τον ερεθισμό του στήθους της. Η διέγερση των θηλών απελευθερώνει οξυτοκίνη, η οποία μπορεί να προκαλέσει κολπικές συστολές που συνδέονται με τον οργασμό.

Οι γυναίκες που «μιλούν βρώμικα» κατά τη διάρκεια του σεξ είναι περισσότερες από τους άνδρες.

Το σεξ σταματά τον πονοκέφαλο, απλά γιατί εκλύει ενδορφίνες, που είναι φυσικά παυσίπονα του οργανισμού.

Η οργασμική φάση (τελική κορύφωση) διαρκεί από 3″ έως 10″ και προκαλεί αυτό το ζεστό και ευχάριστο συναίσθημα.

Για τις γυναίκες οι γοφοί του άνδρα είναι το πιο ελκυστικό κομμάτι.

Σχεδόν το 31% των ανδρών έχουν προσποιηθεί οργασμό, όπως διαπίστωσε έρευνα του Time Out New York.

Το λιπαντικό κάνει ευκολότερο τον οργασμό σύμφωνα με μελέτη από το  Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα για τη Σεξουαλική  Υγεία.

Related Post

Jamming Funkers Hit the City (January 31st)

Posted by - 26/01/2018 0
Το Capone Club Sociale, ο νέος χώρος που δημιουργήθηκε για την διασκέδαση σας, υπόσχεται να απογειώσει το κέφι σας και…

Suicide Squad | Ομάδα Αυτοκτονίας

Posted by - 24/08/2016 0
Η πράκτορας Αμάντα Γουόλερ φτιάχνει μια ομάδα από χαρισματικούς ισοβίτες προορισμένη να επέμβει μόνο σε μυστικές αποστολές, αλλά και για…
Comodo SSL