Πες μου τι χρώμα καρδούλα στέλνεις στο Fb να σου πω τι σημαίνει

686 0

Πλέον εκφράζουμε πάρα πολλά από τα συναισθήματά μας με emoticons ή gifs, αφού η πλειοψηφία των συνομιλιών μας γίνεται μέσα από τα social media.

Σας έχει περάσει όμως ποτέ από το μυαλό, ότι το χρώμα της καρδούλας που στέλνετε στο Facebook υποδηλώνει και ένα ξεχωριστό μήνυμα; Κι όμως ισχύει. Η μαύρη καρδούλα έχει διαφορετικό κρυφό μήνυμα από την κόκκινη. Πάμε να τις δούμε μία προς μία…

H κόκκινη καρδιά

Θεωρείται κλασσικά η πιο ρομαντική και βασική καρδιά. Κάνει εντύπωση όμως μόνο την πρώτη φορά που θα τη στείλει και αντίστοιχα θα τη λάβει κάποιος, καθώς αποτελεί statement: “Ναι, έχεις την αγάπη μου”. Από εκεί και πέρα είναι τόσο αναμενόμενη, που δυστυχώς χάνει και το νόημα ή την αξία της.

Η πορτοκαλί καρδιά

Αυτή είναι η “κόκκινη καρδιά του δειλού”, δηλαδή είναι το emoji που θα στείλει ο τύπος που δεν τολμά να πατήσει την κόκκινη μην τυχόν και φανεί ευάλωτος, ή (μακρυά από εμάς) ερωτευμένος. Γενικά πάντως, (και για να τα λέμε όλα), δείχνει περίεργη ψυχοσύνθεση να στείλει κάποιος πορτοκαλί καρδιά καθώς δεν είναι ένα χρώμα που φημίζεται για τη ρομαντική του διάθεση.

Η κίτρινη καρδιά

Πρόκειται για μια ευγενική ενέργεια. Την κίτρινη καρδούλα τη στέλνουμε κυρίως σε φιλικές συζητήσεις, όταν μιλάμε με τους κολλητούς, τα αδέρφια ή τους συγγενείς μας. Σε γενικές γραμμές δείχνει στοργή και οικειότητα, αλλά περισσότερο κινείται στη friendzone και στο family circle. Σπάνια στέλνουμε κίτρινη καρδιά σε κάποιον που μας αρέσει.

Η πράσινη καρδιά

Η οικολογική καρδούλα των social media είναι το σήμα κατατεθέν των vegan φίλων μας και όσων γενικότερα αγαπούν πολύ το περιβάλλον και την οικολογία. Έχει παρατηρηθεί ότι τη χρησιμοποιούν αρκετά άνθρωποι που αγαπούν τον εθελοντισμό, ή και φίλοι μας οι οποίοι αισθάνονται λίγο τύψεις που δεν μας έχουν μιλήσει για καιρό.

Η μπλε καρδιά

Είναι η καρδιά που στέλνουν συνήθως οι άνθρωποι στα group chats, ή που στέλνουμε τους γονείς μας όταν συνομιλούμε μαζί τους. Επίσης είναι ιδανική για διαλόγους οι οποίοι  δεν έχουν καμια σχέση με σεξουαλικό περιεχόμενο. Πρόκειται για μια καρδούλα η οποία δεν είναι επιφορτισμένη ερωτικά, τα κορίτσια τη στέλνουν στον αδερφό τους.

Η μοβ καρδιά

Για τους μυημένους η μοβ καρδιά σημαίνει … επιθυμίες σεξουαλικές. Για όσους δεν το γνωρίζουν αυτό, μπορεί βέβαια να τη στείλουν μέχρι και στον παππού τους, ή να τη χρησιμοποιήσουν σε περιπτώσεις που θέλουν να δηλώσουν μια μελαγχολία. Λάθος! Μέγα λάθος! Αλλά τώρα ξέρετε και άγνοια δε συγχωρείται. Γι’ αυτό η μοβ καρδιά, κατά καιρούς και σε κάποιους, έχει προκαλέσει χάος με τα μπερδεμένα της μηνύματα. Προσωπικά τη στέλνω επειδή λατρεύω το μοβ. Ξεκαθαρίζω τη θέση μου για να μην τρέχουμε και δε φτάνουμε…

Η μαύρη καρδιά

Συμβολίζει τον βαθύ έρωτα. Είναι σα να βγάζει κάποιος την καρδιά του στ’ αλήθεια και να την αφήνει στα πόδια σου. Η πρώτη μαύρη καρδιά που θα λάβεις σημαίνει ότι μόλις κάποιος σε καψουρεύτηκε πολύ, η πρώτη μαύρη καρδιά που θα στείλεις σημαίνει ότι μπήκες στον κόσμο της από όπου δύσκολα υπάρχει γυρισμός… Προσοχή όμως γιατί μπορεί να σημαίνει και “συγγνώμη”. Οπότε καλό είναι να τη συνοδεύουμε και με καμιά λεξούλα για να μην ψάχνουμε τρύπα να κρυφτούμε.

Related Post

13 Φόβοι Διασήμων! Εσείς με ποιόν θα ταιριάζατε?

Posted by - 21/04/2015 0
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″…
Comodo SSL