Πες μου τι καφέ πίνεις, να σου πω ποιος είσαι…

224 0

Για όσους πιστεύουν ότι οι επιλογές μας, ακόμα και στον καφέ, καθορίζουν στοιχεία του χαρακτήρα μας, οι παρακάτω περιγραφές θα βοηθήσουν να βγάλει κανείς συμπεράσματα για τους άλλους, γνωρίζοντας μόνο τον καφέ που προτιμούν.

Σκέτος

Ξέρεις τι θες και πως να το αποκτήσεις. Λες τα πράγματα με το όνομά τους, είσαι επιλεκτικός με τους ανθρώπους που έχεις στη ζωή σου και απόλυτα πιστός.

Με ζάχαρη και γάλα

Της παλιάς σχολής. Ξέρεις πώς να απολαμβάνεις τα απλά καθημερινά πράγματα και δεν καταλαβαίνεις τους ανθρώπους που γίνονται χορτοφάγοι ή υιοθετούν τέτοιες αντίστοιχες μόδες στερούμενοι χαρές. Έχεις φιλόδοξους στόχους, αλλά δε θα θυσιάσεις και εντελώς την ευτυχία σου προκειμένου να το πετύχεις.

Με γάλα σόγιας και μαύρη ζάχαρη

Νοιάζεσαι πολύ για το κορμί σου, αλλά και για τον πλανήτη.

Vanilla Cream Grante με Choco Chunk και άπαχο γάλα!

Αναποφαστιστικότηα που σε κάνει και αμφιταλαντεύεσαι διαρκώς. Έχεις πολλούς στόχους, μερικοί από τους οποίους συγκρούονται και αυτός που συνήθως επικρατεί, αλλάζει κάθε δεύτερη μέρα.

Φραπουτσίνο

Είσαι χαρούμενος και γεμάτος ενέργεια. Ισχυρίζεσαι ότι σου αρέσει ο καφές, αλλά αυτό που απολαμβάνεις στην πραγματικότητα είναι το παγωτό. Είσαι πάντα ένα παιδί στην καρδιά.

Φραπέ

Προτιμάς τις εύκολες λύσεις στη ζωή σου. Δε σε νοιάζει τόσο η ποιότητα των πραγμάτων, όσο το να τα έχεις τη στιγμή που θες. Είσαι επιρρεπής στο να κάνεις εκπτώσεις στα θέλω σου και γενικά ξεκίνα να πίνεις άλλο καφέ.

Mocha

Αξιαγάπητος και δημιουργικός. Σιχαίνεσαι τη γεύση του καφέ, αλλά σου αρέσει αυτό το καθημερινό πάρε δώσε που υπάρχει με αφορμή αυτόν, γι’ αυτό και συμβιβάζεσαι.

Latte

Στοχαστικός αλλά συχνά αναποφάσιστος και σε ένα κόσμο γεμάτο εκπλήξεις, προτιμάς την ασφαλή επιλογή.

Americano

Ήρεμοι και ευσυνείδητος απολαμβάνεις τα απλά πράγματα στη ζωή. Απλός καφές, αλλά την κάνει τη δουλειά του. Κάνεις πράγματα που στους άλλους φαίνονται περίεργα, αλλά για σένα είναι απολύτως φυσιολογικά. Δε σε συμπαθεί πολύς κόσμος, αλλά όσοι το κάνουν, σε λατρεύουν κι εσένα σου αρκεί.

Μόνο τσάι

Είτε απλά δεν σου αρέσει ο καφές, είτε θες να διαφέρεις από τους άλλους. Γενικά μια τάση να κάνεις την διαφορά, την έχεις.

Related Post

Βόλτα στο Κενό …

Posted by - 08/10/2015 0
Νέα Υόρκη, 7 Αυγούστου 1974. Λίγες μέρες πριν κλείσει τα 25 του χρόνια, ο Γάλλος σχοινοβάτης Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt)…
Comodo SSL