Περιπτώσεις που φεύγεις τρέχοντας από το κρεβάτι του…

311 0

Μπορεί το σεξ να είναι μια ενστικτώδης διαδικασία και να μας βγάζει ενίοτε συμπεριφορές που νομίζουμε ότι δεν έχουμε, είναι όμως μια πράξη που πρέπει να κρύβει μόνο χαρά, κέφι και ηδονή.
Έλα μου όμως, που υπάρχουν και εκείνες οι περιπτώσεις που κρύβουν άλλα … Περιπτώσεις, που μπορείς -για την ακρίβεια επιβάλλεται- να φύγεις τρέχοντας, χωρίς να σκεφτείς το παραμικρό.

Σίγουρα ο καθένας από εμάς έχει τις προτιμήσεις του και τις διαθέσεις του, όμως δεν οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα στο όνομα του σεξ, για την ακρίβεια δεν οφείλουμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο από αυτό που μας εκφράζει και μας ευχαριστεί εκείνη τη στιγμή.
Είπαμε … το σεξ είναι μια όμορφη πράξη, άλλοτε χαλαρωτική και άλλοτε περιπετειώδης, αλλά πάντα πρέπει να είναι ευχάριστη και διασκεδαστική.

Ας δούμε λοιπόν μαζί, τους λόγους που κάθε γυναίκα επιβάλλεται να φύγει τρέχοντας από το κρεβάτι ενός καινούργιου εραστή…

Μέγεθος XXS…
Δεν είναι το μέγεθος που μετράει, αλλά ο τρόπος που ο κάθε κύριος χρησιμοποιεί το σώμα του (όλες μας τα ξέρουμε αυτά) … Υπάρχουν όμως και εκείνοι οι τύποι, που το παίζουν bed killers κι όταν έρχεται η στιγμή των αποκαλυπτηρίων ψάχνεις τον μεγεθυντικό φακό!
Γίνομαι κακιά; Σταμάτα να μου πουλάς φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες και θα δεις και την καλή μου πλευρά … γιατί εγώ το δήλωσα : το μέγεθος δεν μετράει, αλλά ο τρόπος … και εξάλλου δεν φταις εσύ μωρό μου αν γεννήθηκες με “μικρό”, όπως δεν φταίω και ‘γω που δεν γεννήθηκα με τα προσόντα της Μόνικα (άτιμα γονίδια).
Είναι σαφές λοιπόν, ότι δεν κρίνουμε το μέγεθος, αλλά την συμπεριφορά … επομένως και ένα XL μέγεθος, πάλι θέλει την επιφυλακτικότητα του, αν ο κάτοχος του δεν είναι ο κατάλληλος …!

Προχωρημένα για σένα πράγματα.
Υπάρχει πάντα η αγωνία, όταν πηγαίνεις μαζί του σπίτι του για πρώτη φορά, γι’ αυτό που πρόκειται να συναντήσεις.
Είναι το σπίτι του άρα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, ή αν φύγω κακήν-κακώς θα χρειαστώ google map;
Αυτό όμως είναι το λιγότερο και εν πάση περιπτώσει, μερικές από εμάς έχουμε μάθει να υπάρχουμε με το google map και δεν πάθαμε και τίποτα …
Αν όμως ,  ο τύπος σου προκύψει ένας άλλος κύριος Grey  και ξαφνικά πάνω στην ξενάγηση, σου αποκαλύψει το κρυφό φετιχιστικό του δωμάτιο, τότε, ναι, μπορείς να φύγεις τρέχοντας. Ιδίως αν κανείς δεν γνωρίζει ότι βρίσκεσαι μαζί του.
Γιατί είπαμε αγάπη μου, το σεξ πρέπει να κρύβει χαρά και ευχαρίστηση και όχι αγωνίες για το αν θα σε βρει το τέλος της πράξης ολόκληρη, ή δεμένη σε κανα κρεβάτι με το “ηθών” τριγύρω σου (πωπω ρεζιλίκι) … εκτός πάλι κι αν την έχεις την τάση σου (εκεί η ευθύνη είναι δική σου και περί ορέξεως…).

Ανύπαρκτη σχέση με την υγιεινή.
Η αλήθεια βέβαια είναι, ότι το πράγμα φαίνεται (πιο σωστά μυρίζεται), πριν φτάσεις να είσαι γυμνή μαζί του στο κρεβάτι … αλλά πες ότι ξεγελάστηκες, ότι νόμιζες ότι μπορούσες να το προσπεράσεις, ότι φορούσε πολύ κολόνια, ότι δεν είχες αντιληφθεί το μέγεθος της βρωμερής συμφοράς εν πάση περιπτώσει…!
Σου το λέω και το εννοώ, αν πέφτοντας στο κρεβάτι σου έρθει μυρωδιά ψοφιμίλας, τα μαζεύεις και φεύγεις τρέχοντας!
Γιατί είπαμε, το σεξ μεταξύ άλλων είναι υγεία … αν είναι να καταλήξεις στο λοιμωδών δεν έχει νόημα.

Άνευ προφυλάξεων…
Ωπ, εδώ τα πράγματα είναι σοβαρά! Πρώτη φορά οι δυο σας και ο τύπος δεν θέλει να πάρει προφυλάξεις; Έχεις κάθε δικαίωμα να σου γυρίσει το μάτι ανάποδα.
Τι πάει να πει “είμαι υγιής”; Σε ξέρω και από χτες; Και που ξέρεις ρε φιλαράκι, αν είμαι εγώ υγιής; Άρα είσαι παντελώς επιπόλαιος…
Επίσης, τι πάει να πει “θα τραβηχτώ” … Κι αν δεν; Αν κάτι πάει στραβά και δεν προλάβεις, τι γίνεται; Άρα, εκτός από επιπόλαιος είσαι και παρτάκιας.
Όσο για τη δικαιολογία της “αληθινής απόλαυσης”, αρκεί να υπάρχει χημεία και η απόλαυση είναι βέβαιη.
Κυρίες μου, αν το κουτί με τα προφυλακτικά δεν είναι σε απόσταση χεριού από το κρεβάτι του, φεύγουμε!

Υπερβολική ενεργητικότητα ή παθητικότητα.
Αυτές οι δύο περιπτώσεις μοιάζουν αντίθετες, αλλά στην πραγματικότητα είναι όψεις του ίδιου νομίσματος.
Στην πρώτη περίπτωση της υπερ-ενεργητικότητας, έχεις να κάνεις με κάποιον που δεν υπολογίζει καθόλου τις διαθέσεις σου και δεν σου δίνει καμία πρωτοβουλία.
Σε πιάνει, σε ανεβάζει, σε κατεβάζει, σε πάει και σε φέρνει, σε ζαλίζει εν ολίγοις, αγνοώντας παντελώς ότι τα λάγνα παιχνίδια θέλουν και απαλότητα, μα πάνω απ’ όλα φαντασία και ροή. Και φυσικά οι άντρες αυτής της κατηγορίας, μένουν άναυδοι και χάνουν γη και ουρανό, αν τολμήσει η γυναίκα να ανέβει επάνω τους!
Γιατί ως γνωστόν, ο άντρας είναι άντρας και δεν μπορεί να χάσει τον ρόλο του έτσι ξαφνικά…!
Όσο για τον υπερ-παθητικό … τι να πω; Πρόκειται για κάτι αντίστοιχο της γυναίκας-αστερία, (η γυναίκα που περιμένει από τον άντρα να κάνει τα πάντα στο σεξ – Απορία : τι τρέχει με τα θαλασσινά; γυναίκα-καραβίδα / γυναίκα-αστερίας / γυναίκα-χταπόδι; Τέλος απορίας).
Ανιαρό, απελπιστικό και απογοητευτικό το σκηνικό αυτό. Γιατί ως γνωστόν, πρέπει να νιώθουμε την όρεξη του άλλου να ασχοληθεί με το σώμα μας (είτε είμαστε άντρες, είτε γυναίκες), για να υπάρχει όρεξη και πάθος και για να μην ξυπνήσει το τέρας της ανασφάλειας μέσα μας (θεός φυλάξοι).

Ανώμαλες Ορέξεις.
Αν σου φανεί ότι το μάτι του γυαλίζει, μην περιμένεις να το επιβεβαιώσεις!
Τα αρρωστημένα φετίχ είναι πολλά και οι αρρωστημένες φαντασιώσεις επίσης κι αν σου τύχει να πέσεις στο αρρωστημένο μυαλό, φύγε τρέχοντας, ακόμα κι αν χρειαστεί η έξοδος σου να γίνει σε στυλ “επικίνδυνες αποστολές”.
Με την αξιοπρέπεια μας δεν παίζουμε και πολύ περισσότερο με την ακεραιότητα μας (ψυχική και σωματική).
Στην τελική, για ένα σεξ πήγες, μην φύγεις και δαρμένη…

Το σεξ είναι κάτι που πρέπει να το απολαμβάνουν και οι δύο εξίσου, χωρίς φόβο και ανασφάλεια, με πάθος, χαρά και κέφι, με φαντασία και τόλμη … πρέπει ο ένας να εξερευνά το σώμα του άλλου και να είναι θετικός στην ανταλλαγή των ρόλων … γιατί αν το καλοσκεφτείς, αυτό είναι το σεξ : μια μικρή, ευχάριστη πράξη στο θέατρο της ζωής.

Joanna Arbi για το thnx.gr

Related Post

Flying Mercury plus Impact Factor @ Crow Club

Posted by - 17/02/2016 0
Οι Flying Mercury σχηματίστηκαν το φθινόπωρο του 2011 μετά από πρωτοβουλία του Μιχάλη Τάμπου και του Γιάννη Καλύβα, με σκοπό…

Friday 11/11 : Animax Vol.11

Posted by - 03/11/2016 0
THNX RADIO + SKULLBAR proudly present ANIMAX Vol.11 - MYSTIC Party / Αυτή την Παρασκευή 11/11, περίεργα φαινόμενα θα συμβούν…
Comodo SSL