Παντρεμένη έλεγε πως πήγαινε στο ΑΤΜ ενώ το… γλένταγε με τον εραστή!

168 0

[fusion_text]Οι μέρες με τις κλειστές τράπεζες μπορεί να αποτέλεσαν για τους περισσότερους πηγή ταλαιπωρίας, όμως, όσο κι αν αυτό ηχεί παράξενα, κάποιοι επωφελήθηκαν της κατάστασης, διεκπεραιώνοντας… προσωπικές υποθέσεις.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και παντρεμένη κυρία στο Άργος, η οποία, εκμεταλλευόμενη τη χρηματική στενότητα της οικογένειας, εξέδραμε καθημερινώς, δήθεν για να βγάλει λεφτά από το ΑΤΜ, στην ουσία όμως έβγαινε για να συνευρεθεί με τον εραστή της.

Το μπέρδεμα έγινε την περασμένη Παρασκευή, όταν ο σύζυγος –άνεργος ων– προβληματίστηκε για τη σύζυγό του, προς τι αυτή η… έφεση στην ταλαιπωρία, να πηγαίνει να στήνεται καθημερινά επί δίωρο στο ΑΤΜ για να φέρει στο σπίτι από 60 ευρώ, μιας και ήταν μαθημένοι να τα φέρνουν βόλτα με πολύ λιγότερα. Κίνησε, λοιπόν, για την τράπεζα, όπου, όπως ήταν φυσικό, δεν τη βρήκε.

Όλο φούρια επέστρεψε στο σπίτι και την περίμενε. Μόλις εκείνη επέστρεψε, τους άκουσε όλη η γειτονιά.

[ΠΗΓΗ]

[/fusion_text]

Related Post

Ψυχολογικό τεστ: Εσείς ποιο μάτι προτιμάτε;

Posted by - 27/03/2015 0
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″…
Comodo SSL