Πάμελα Άντερσον: στο ντους για τα δικαιώματα των ζώων

160 0

[fusion_text]Η Πάμελα Άντερσον βγάζει τα ρούχα της, μπαίνει στο ντους και αναπαριστά τη χαρακτηριστική σκηνή του Ψυχώ για την PETA, τη γνωστή αμερικανική οργάνωση υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων.

Πολλές γνωστές σταρ έχουν φωτογραφηθεί γυμνές προωθώντας τους σκοπούς της PETA και τώρα ήρθε για άλλη μια φορά η σειρά της Άντερσον, γνωστής ζωόφιλης, να κάνει το ίδιο. Ο σκοπός της φωτογράφησης είναι να προωθήσει τη νέα καμπάνια της φιλοζωικής οργάνωσης κατά της κατασπατάλησης νερού κατά τη διαδικασία παραγωγής κρέατος προς βρώση και η έμπνευση δόθηκε από την κλασσική σκηνή του Ψυχώ του Χίτσκοκ στην μπανιέρα.

Η διαφημιστική αυτή καμπάνια έρχεται τη στιγμή που η Καλιφόρνια αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα ξηρασίας των τελευταίων χρόνων και όλη η χώρα έχει μπει σε μία έντονη διαμάχη για τα αποθέματα του νερού και την ανάγκη να μειωθεί η κατανάλωση. Η Πάμελα, μέσω της φωτογραφίας της, τραβηγμένη από τον γνωστό φωτογράφο Ντέιβιντ Λα Σαπέλ, προτείνει στους αμερικάνους μια κάποια λύση: «Το να κάνεις θυσίες για το περιβάλλον δεν σημαίνει απλά συντομότερα ντους. Γίνε vegan».

Αν αναρωτιέστε πως συνδέεται η ξηρασία με την κατανάλωση κρέατος η απάντηση δίνεται και πάλι μέσα από τη φωτογραφία: «Οι φάρμες ζώων και οι εγκαταστάσεις που παράγουν γαλακτοκομικά προϊόντα στραγγίζουν τα αποθέματα νερού της χώρας», δηλώνει ένας από τους διευθυντές της οργάνωσης PETA, ο ίδιος vegan εδώ και πολλά χρόνια, και εξηγεί: «Για να παραχθεί  1 pound (περίπου 0.5 κιλό) κρέατος χρησιμοποιείται συνολικά τόσο νερό όσο θα καταναλώναμε για τα ντους 6 μηνών».

Κανείς δεν ξέρει αν και πόσους αμερικάνους θα καταφέρει να κάνει vegan, για χάρη του νερού, αυτή η εκστρατεία, αλλά σίγουρα η προσπάθεια που γίνεται είναι εντυπωσιακή.

Η επίσημη «πρεμιέρα» της νέας αυτής καμπάνιας θα γίνει από την ίδια την Πάμελα Άντερσον αυτή την Πέμπτη, 21 Μαΐου, στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις.[/fusion_text]

Related Post

Οι μαγικές νύχτες της Reine…

Posted by - 23/06/2016 0
To Reine βρίσκεται στα νησιά Lofoten της Νορβηγίας και ένα από τα πιο γοητευτικά του χαρακτηριστικά είναι τα πολύχρωμα μπορντό…
Comodo SSL