Ο νοσηλευτής που αγαπούν όλοι οι ασθενείς κάνει κάτι πραγματικά πανέμορφο

108 0

[fusion_text]Οι ασθενείς του Valencia Hospital έχουν βρει τον άγγελο που εστάλη από τον Παράδεισο στο πρόσωπο του νοσηλευτή Jared Axen, ο οποίος τους παρηγορεί με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.

Αντί να λυπάται μαζί τους, ο νεαρός αποφάσισε να συνδυάσει τις δύο αγάπες του, τη μουσική και τη δουλειά του, ώστε να ευχαριστεί και να εμψυχώνει τους ασθενείς του.

Έτσι λοιπόν, τους τραγουδά! Μέσα από ύμνους και γνωστά κομμάτια του Frank Sinatra, ο Axen προσπαθεί να δώσει δύναμη στους ανθρώπους που τη χρειάζονται και να τους γεμίσει την καρδιά με όμορφες μελωδίες.

Παρακολουθήστε τον στο παρακάτω βίντεο εν ώρα εργασίας!

[/fusion_text]

Related Post

Ποια λάθη θέλουν οι χάκερς να κάνουμε στους κωδικούς μας…

Ποια λάθη θέλουν οι χάκερς να κάνουμε στους κωδικούς μας…

Posted by - 29/12/2014 0
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″…

The Dream Syndicate + Dustbowl at Fuzz

Posted by - 09/10/2017 0
Οι θρυλικοί The Dream Syndicate επιστρέφουν στην Αθήνα! Οι Steve Wynn, Dennis Duck, Mark Walton και Jason Victor θα βρεθούν…
Comodo SSL