Ο κακός χαρακτήρας του κάθε Ζωδίου!

512 0

Τα άστρα και τα ζώδια μας φέρανε εμπόδια!
Παρακάτω θα δείτε το κακό χαρτί κάθε ζωδίου, τόσο στα βασικά στοιχεία του χαρακτήρα τους, όσο και στον τρόπο που φλερτάρουν, απατούν και χωρίζουν… Γιατί όλοι έχουμε τα κουσούρια μας!

Κριός

Ανυπόμονος, απερίσκεπτος και επιπόλαιος. Εγωπαθής, ζηλιάρης και επιθετικός. Νευριάζει εύκολα.
Φλερτ:
Οι Κριοί ως γνωστόν δεν πάσχουν από έλλειψη αυτοπεποίθησης και χαίρονται όταν τους θαυμάζουν. Σταμπάρουν λοιπόν, το θύμα τους από την αρχή και το προσεγγίζουν λέγοντας «Πρόσεξα ότι εδώ και πολλή ώρα με καρφώνεις έντονα. Δεν σ’ αδικώ. Σήμερα είμαι ένας κούκλος.»
Χωρισμός:
«Το ξέρω, θα σου είναι πολύ δύσκολο. Θα σου λείπω, θα υποφέρεις και ενδεχομένως θα πέσεις και στα ναρκωτικά. Δεν γίνεται όμως αλλιώς. Φεύγω! Τώρα μπορείς να αυτοκτονήσεις…»
Απιστία:
Άπαξ και στη σχέση τους χαθεί ο ρομαντισμός και το πάθος, οι Κριοί ορμούν στην επόμενη ερωτική περιπέτεια σαν να είναι μοναδική και τελευταία.
Άνδρας … Αναζητά πάντα το παιχνίδι γιατί είναι το αιώνιο παιδί του ζωδιακού. Αυτό σημαίνει ότι τον ενδιαφέρει να είναι ζωντανός και να παίζει το μάτι του. Πολλές φορές δεν σκέπτεται και αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο μέσα σε μια σχέση γιατί μπορεί να σας την κάνει τη λαδιά!
Γυναίκα … Δεν είναι άπιστη αλλά είναι βασικό για μια γυναίκα Κριό να παίρνει τις επιβεβαιώσεις της μέσα από τα χάδια και να αισθάνεται την αγάπη έμπρακτα. Θα παραμείνει κοντά σας για λίγο όταν αυτά έχουν αρχίσει να ελαττώνονται, αλλά όταν το πάθος και ο ρομαντισμός πεθάνουν τότε θα σας φύγει.

Ταύρος

Πεισματάρης και ξεροκέφαλος. Τεμπέλης, βραδυκίνητος και… μνησίκακος! Αν χάσει μάλιστα την υπομονή του, καλύτερα να εξαφανιστείς!
Φλερτ:
Η ώρα θα κυλήσει αργά με έναν Ταύρο. Τις πρώτες 2 ώρες θα κοιτάζει. Μετά από κανένα 4ωρο θα κοιτάζει πιο έντονα. Πάνω στο 6ωρο θα έχει κλείσει το μαγαζί και θα έχεις πάει για ύπνο. Τέλος πάντων, όταν αποφασίσει να μιλήσει, τα λέει καλά.
Χωρισμός:
«Μήπως να το ξανακοιτούσαμε; Ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Πάμε για κάνα καφέ να το ξανασυζητήσουμε;»
Απιστία:
Θα κάνουν τα πάντα για τη σχέση τους και είναι κατά κανόνα από τα πιο πιστά ζώδια.
Άνδρας … Θα σας απατήσει μόνο όταν θα πάψετε να τον καταλαβαίνετε και να τον θαυμάζετε. Αυτό όχι γιατί είναι εγωιστής αλλά γιατί η αγάπη του για τη σύντροφό του πηγάζει από την καρδιά του. Γενικότερα πάντως είναι ο πιο πιστός από τους άνδρες του ζωδιακού!
Γυναίκα … Οι Ταυρίνες είναι πολύ αισθησιακές και η ερωτική τους αύρα εκτείνεται χιλιόμετρα γύρω τους. Αυτό δημιουργεί την εντύπωση ότι φλερτάρουν με τους πάντες αλλά δεν πρόκειται παρά μόνο για μια εντύπωση. Θα σας απατήσουν μόνο αν δεν είστε σωστός απέναντι της και πέσετε χαμηλά στην εκτίμησή της.

Δίδυμοι

Επιπόλαιος και πολλές φορές ανεύθυνος και ασυνεπής. Επίσης, πονηρός, ιδιότροπος, διπρόσωπος και υποκριτής.
Φλερτ:
Το πιο επικοινωνιακό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Το ότι θα έρθει να σου μιλήσει είναι σίγουρο. Απλά πριν θα κάνει μια στάση να χαιρετήσει κάτι φίλους από το στρατό, άλλη μια για μια ξαδέλφη που τυχαία συνάντησε στο δίπλα τραπέζι, άλλη μια για να πει ένα γεια στο μωρό στο bar και όταν τελικά έρθει θα πιάσει κουβέντα και με τις τρεις κολλητές σου.
Χωρισμός:
«Έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ τι είχα ξεχάσει. Α! Ναι. Χωρίζουμε. Φεύγω, έχω προπόνηση.»
Απιστία:
Απρόβλεπτοι και ανήσυχοι οι Δίδυμοι, μπορεί τη μία μέρα να λένε «Σ’αγαπώ» και την άλλη να το έχουν ξεχάσει. Θέλουν πάντως να ζουν το παρόν, να είναι ανεξάρτητοι και δε μπορούν να νιώθουν ότι καταπιέζονται.
Άνδρας … Με τον άνδρα Δίδυμο δε μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρη. Είναι άνθρωπος που ζει το παρόν και δεν ενδιαφέρεται για το αύριο. Είναι απρόβλεπτος και μπορεί να αναζητήσει «εμπειρίες» και αλλού. Έχει μια περίεργη γοητεία, που χωρίς να κάνει πολλά οι γυναίκες δεν αντιστέκονται για πολύ.
Γυναίκα … Η γυναίκα Δίδυμος επιθυμεί να είναι ανεξάρτητη και δε μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας επιθυμίες. Αν μπορείτε να το δεχτείτε αυτό τότε και πιστή θα σας είναι και πολύ σοβαρά θα σας δει. Αν όχι όμως, τότε δε θα σας είναι πιστή για πολύ. Τη γυναίκα Δίδυμο πρέπει να την εμπιστευτείτε και να την αφήνετε ελεύθερη, μόνο τότε θα είναι απόλυτα δική σας.

Καρκίνος

Κυκλοθυμικός και εγωκεντρικός. Δραματικός όσο δεν πάει. Καχύποπτος και ανασφαλής. Τσιγγούνης και φιλάργυρος. Μυστικοπαθής και εσωστρεφής με τα δικά του θέματα, και δύσκολα ανοίγεται σαν άτομο.
Φλερτ:
Ο Καρκίνος δεν θα έρθει. Κωλύεται. Αν ενδιαφέρεστε αναλάβετε το φλερτ εσείς.
Χωρισμός:
«Θέλω να σου πω κάτι. Το σκέφτομαι εδώ και δύο χρόνια, αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος. Νομίζω ότι θέλω να χωρίσουμε. Ποια είναι η γνώμη σου;»
Απιστία:
Ευαίσθητοι και ονειροπόλοι, οι Καρκίνοι αγαπούν το φλερτ αλλά δεν πρόκειται να σας απατήσουν αν δεν τους πληγώσετε. Αν τους αγαπάτε αληθινά θα σας είναι πιστοί για μια ζωή.
Άνδρας … Είναι πολύ εύκολο αλλά και πολύ δύσκολο ταυτόχρονα να σας απατήσει. Θα κάνει κάτι τέτοιο μόνο όταν τον πληγώσετε και είναι τόσο εύκολο να πληγωθεί ένας Καρκίνος.
Γυναίκα … Αν δε νοιώθει τη σιγουριά τότε μπορεί να μην το κάνει αμέσως αλλά θα σας δείξει το πάγωμά της. Όταν το δείτε κινηθείτε άμεσα να την επιβεβαιώσετε συναισθηματικά γιατί αν δεν το κάνετε σύντομα θα σας τα φορέσει! Συνήθως όμως είναι αιωνίως πιστές.

Λέων

Χειρότερα χαρακτηριστικά η μεγαλομανία και η αλαζονεία. Διακρίνεται για τον εγωισμό του, την αλαζονεία, την καταπίεση και την ματαιοδοξία του.
Φλερτ:
Τα λιοντάρια -και δη τα αρσενικά- δεν αγχώνονται. Πιθανόν να σε έχει ξαναφλερτάρει. Και εσένα και τη φίλη σου.
Χωρισμός:
«Ακόμα εδώ είσαι εσύ; Δεν σε χώρισα πριν μια βδομάδα; Α! Δεν είσαι η Γωγώ; Sorry ρε συ, χωρίζουμε.»
Απιστία:
Ζηλιάρηδες και κτητικοί, δεν απατούν εύκολα τους συντρόφους τους, αλλά τους αρέσει να νιώθουν επιθυμητοί. Αν απατήσουν θα το κάνουν ως αντίποινα σε δική σας απιστία.
Άνδρας … Μπορεί να μην το δείχνει αλλά και ζηλεύει και πολύ κτητικός είναι. Αν σας αγαπάει αληθινά δεν πρόκειται να σας απατήσει. Αν όμως δεν του δείχνετε τον θαυμασμό σας σε καθημερινή βάση τότε μπορεί και να το κάνει. Ούτως ή άλλως ξέρει ότι αρέσει.
Γυναίκα … Της αρέσει να φλερτάρει αλλά μέχρι εκεί και μόνο για λόγους αυτοεπιβεβαίωσής της. Αν κάνει απιστία εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσάς. Αν έχει καταλάβει ότι εσείς ήσασταν άπιστος είναι δεδομένο ότι θα σας πληρώσει με το ίδιο νόμισμα! Αν δεν ισχύει αυτό τότε την έχετε παραμελήσει καιρό και ψάχνει το θαυμασμό και τη ζεστασιά αλλού.

Παρθένος

Καταντά βαρετός έως μανιακός με την τάξη, την καθαριότητα και την ηρεμία που αποζητά. Σχολαστικός, κακεντρεχής και ιδιότροπος.
Φλερτ:
Κανένας άνθρωπος που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, δεν θα έρθει έτσι απλά να σου μιλήσει. Κατά πάσα πιθανότητα, κάπου σε έχει ξαναδεί και από τότε μέχρι και σήμερα, οργανώνει τη στρατηγική του για να σε ρίξει.
Χωρισμός:
«Χωρίζουμε. Πλύνε τα πιάτα πριν φύγεις. Και όπως φεύγεις, πέτα και τα σκουπίδια.»
Απιστία:
Επειδή οι Παρθένοι αναζητούν έναν αιώνιο σύντροφο και όχι περιστασιακές σχέσεις. Όταν βρουν αυτό που θέλουν δύσκολα θα ρισκάρουν να το χάσουν. Μόνο αν βρουν την αληθινή αγάπη σε ένα τρίτο πρόσωπο θα σας απατήσουν.
Άνδρας … Όταν έχουν βρει αυτό που ψάχνουν και έχουν σταθερή σχέση τότε πολύ δύσκολα κάνουν κινήσεις που θα διακύβευαν τη σταθερότητα αυτή όπως μια απιστία. Δεν είναι άνδρες που ρισκάρουν το σίγουρο. Έχουν όμως μια κρυμμένη πτυχή που δεν την φανερώνουν ποτέ και λειτουργούν αρκετά μέσα από τον μαζοχισμό. Θα σας απατήσουν για να σας δηλώσουν με αυτόν τον τρόπο ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας.
Γυναίκα … Αυτό που ψάχνει η γυναίκα αυτή και κάνει τα πάντα για να το κρατήσει είναι η αληθινή αγάπη και αυτός είναι και ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να σας απατήσει. Αν δε νοιώσει ότι την καταλαβαίνετε πλήρως (και αυτό μπορεί να είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές) και απλά η σχέση έχει χαθεί μέσα στην καθημερινότητά της τότε θα σκεφτεί σίγουρα να κοιτάξει αλλού.

Ζυγός

Αναβλητικός και αναποφάσιστος σε σημείο που εξαντλεί τους γύρω του. Η μισαλλοδοξία, η νευρικότητα και ο ναρκισσισμός είναι μερικά ακόμα αρνητικά χαρακτηριστικά του.
Φλερτ:
Ο Ζυγός θα σε χαλαρώσει τόσο με την κουβέντα που στο τέλος δεν θα ξέρεις αν θες να κάνεις σχέση μαζί του ή να πας μαζί του για ψυχανάλυση.
Χωρισμός:
«Βασικά, έχω παράλληλο δεσμό εδώ και 1,5 χρόνο. Δεν θέλω όμως να σε πιέσω. Πάρε το χρόνο σου και σκέψου.»
Απιστία:
Μπερδεύουν συχνά τη φιλία με τον έρωτα και αγαπούν τις περιπέτειες. Κατέχουν καλά την τέχνη της απιστίας και δύσκολα μπορεί κανείς να τους αντισταθεί. Οι γυναίκες Ζυγοί ωστόσο είναι πιο συγκρατημένες και βλέπουν τον άνδρα σαν στήριγμα. Θα τον απατήσουν μόνο αν βρουν κάποιον πιο δυνατό και αξιόπιστο.
Άνδρας … Είναι πάντα μπερδεμένος, φλερτάρει με το καθετί και πάντα έχει μια πειστική εξήγηση. Πολύ πιθανόν να σας έχει ήδη απατήσει! Έχει μεγάλη σημασία γι’ αυτόν να αρέσει και να νοιώθει ότι σαγηνεύει τους πάντες γύρω του, άνδρες και γυναίκες.
Γυναίκα … Μια Ζυγίνα χρειάζεται να αναγνωρίζεται η αξία της για να είναι καλά και δε θα έκανε απιστία γιατί για την ίδια προέχει η αρμονία στη σχέση. Θα πήγαινε με κάποιον άλλο μόνο αν είναι πιο αξιόπιστος από εσάς και της παρείχε αυτά που χρειάζεται, σιγουριά δηλαδή και όμορφα συναισθηματικά λόγια.

Σκορπιός

Καχύποπτος και μνησίκακος, ζηλιάρης, αυτοκαταστροφικός, αδιάλλακτος και… εκδικητικός.
Φλερτ:
Ο Σκορπιός, αν έχεις άλλον σύντροφο, θα τον κάνει κολλητό και στη συνέχεια θα «δηλητηριάζει» τη σχέση σιγά-σιγά, μέχρι να τον παρακαλάς εσύ γονατιστή να σε δεχτεί. Ο «πρώην» αγνοείται.
Χωρισμός:
«Μπορεί να χωρίσαμε, μπορεί να πηγαίνω με άλλες, εσύ όμως δεν θα πας με κανέναν. Ποτέ.»
Απιστία:
Αδιαμφισβήτητα σεξουαλικά ζώδια, έχουν μεγάλη ζήτηση και γίνονται εύκολα ερωτικοί στόχοι. Δύσκολα όμως απατούν τους συντρόφους τους.
Άνδρας … Μπορεί να έχει ουρά τις ενδιαφερόμενες και να έχει γενικά μεγάλη ζήτηση σαν άνδρας αλλά δε θα σας απατούσε ποτέ. Του αρέσει το παιχνίδι του μαγνητισμού αλλά τα μάτια του είναι στραμμένα πάντα και μόνο στο ταίρι του. Αρκεί βέβαια να είναι ικανοποιημένος σεξουαλικά από εσάς. Το σεξ παίζει τεράστιο ρόλο στη ζωή του!
Γυναίκα … Δε θα σας απατήσει ποτέ! Αν είστε το ταίρι της αυτό σημαίνει ότι έχει σκεφτεί λογικά και με τη διαίσθησή της σύμβουλο σας έχει επιλέξει για να κάνει σπίτι και παιδιά μαζί σας. Δε θα αφήσει ούτε καν τη σκέψη της απιστίας να περάσει από το μυαλό σας. Αν δεν είναι σεξουαλικά ικανοποιημένη από εσάς όμως, τότε σίγουρα θα μπει στον πειρασμό να κοιτάξει αλλού και να ψάξει κάτι άλλο, αν και με δυσκολία θα απιστήσει.

Τοξότης

Επιπόλαιος και “χύμα” όσο κανένα ζώδιο. Η ειλικρίνειά του φτάνει στα όρια της αγένειας και του θράσους, είναι απερίσκεπτος και ασταθής.
Φλερτ:
Ο Τοξότης θα μιλήσει. Θα μιλήσει πολύ. Θα σου τραγουδήσει, θα σε χορέψει, θα ανοίξει σαμπάνιες και κατά τις 3:00 το πρωί, θα φύγει -μόνος του- να πάει να κοιμηθεί.
Χωρισμός:
«Έλα βρε, που να χωρίζουμε τώρα. Άστο. Αν ξαναβρεθούμε, κάποτε, το συζητάμε τότε.»
Απιστία:
Τους αρέσει να φλερτάρουν και δηλώνουν εξαρχής πως δεν αντέχουν την καταπίεση. Αν δεν τους πιέζετε και δεν τους κάνετε πολλές ερωτήσεις δεν θα σας απατήσουν.
Άνδρας … Δεν είναι άπιστος άνδρας από τη φύση του απλά του αρέσει πολύ το φλερτ. Θα σας την κάνει τη λαδιά μόνο αν τον περιορίζετε πολύ και δεν τον αφήνετε να αναπνεύσει. Αν δεν προσέχετε την εμφάνισή σας και το ντύσιμό σας θα κοιτάξει αλλού σίγουρα.
Γυναίκα … Αυτό που θέλει είναι να της συμπεριφέρεστε με πολύ ευγενικό τρόπο. Δε θα πρέπει ποτέ να τη διατάξετε για κάτι. Θέλει να νοιώθει ασφάλεια και προστασία. Αν το έχει αυτό θα σας είναι αιώνια πιστή. Δεν πρέπει όμως να είστε φορτικός και περιοριστικός μαζί της, χρειάζεται ελευθερία. Ποτέ μην παραμελείτε την εμφάνιση και το ντύσιμό σας όταν έχετε δεσμό με μια Τοξοτίνα.

Αιγόκερως

Απόλυτος, δύσπιστος, κρατά κρυμμένα χαρτιά. Ιδιαίτερα απαισιόδοξος και μικρόψυχος. Είναι μάλιστα τσιγκούνης και η ψυχρότητα που μπορεί να επιδείξει είναι απροσδιόριστη.
Φλερτ:
Ο χρόνος είναι χρήμα. Να τι θα μπορούσε να πει, ένας αυθεντικός αιγόκερως: «Για να μην καθυστερούμε, έχω κλείσει ένα τραπέζι σε ένα εστιατόριο να φάμε. Μετά θα πιούμε ένα ποτό, μετά άλλο ένα στο σπίτι μου και μετά μας περιμένει η μάνα μου για να σε γνωρίσει.»
Χωρισμός:
«Έχω ήδη επικοινωνήσει με τον δικηγόρο μου και η αίτηση διαζυγίου είναι έτοιμη πάνω στο τραπέζι για να την υπογράψεις».
Απιστία:
Είναι από τους καλύτερους οικογενειάρχες και απόλυτα πιστοί. Αν υπενθυμίζετε τακτικά στους άνδρες Αιγόκερους πόσο όμορφοι και έξυπνοι είναι… μη φοβάστε τίποτα. Οι γυναίκες έτσι κι αλλιώς βάζουν πάνω από όλα τη δουλειά τους, οπότε και πάλι δεν πρόκειται να σας απατήσουν.
Άνδρας … Όσο σοβαρός άνδρας και αν φαίνεται, αυτό που έχει ανάγκη είναι να έχει την εκτίμησή σας και να του λέτε ότι είναι όμορφος και έξυπνος. Είναι πολύ πιο ευαίσθητος από αυτό που δείχνει και έχει περισσότερες ανασφάλειες και από αυτές που έχει ένας άνδρας Καρκίνος.
Γυναίκα … Είναι μια γυναίκα που το μυαλό της ελέγχει το σώμα της. Δεν πρόκειται να σας απατήσει παρά μόνο με την καριέρα της. Αν όμως καταλάβει ότι δεν της δίνετε τον έπαινο που αξίζει και έστω μυριστεί ότι την έχετε απατήσει εσείς, τότε θα σας πληρώσει σίγουρα με το ίδιο νόμισμα.

Υδροχόος

Σαρκαστικός και πεισματάρης, τόσο αδιάφορος που απορείς. Αντιδραστικός και ανήσυχος, αδιάκριτος και περίεργος.
Φλερτ:
Να ένας γνήσιος καλλιτέχνης! Θα σου μιλήσει για μουσική, θα σου μιλήσει για τα αστέρια, για τα χρώματα του ουρανού, για τον εξπρεσιονισμό και αφού σε πρήξει για κάνα 2ωρο, θα την πέσει στη φίλη σου.
Χωρισμός:
Μήνυμα στον τηλεφωνητή: « Αγάπη μου, πάω για σαφάρι στην Αφρική. Θα γυρίσω σε κάνα 6μηνο, οπότε μάλλον χωρίζουμε.»
Απιστία:
Έχουν πολλά ενδιαφέροντα και χρειάζονται συντρόφους που μπορούν να τα μοιραστούν μαζί τους. Οι άνδρες θεωρούν το σεξ σημαντικό, αλλά όχι περισσότερο από το φαγητό… Οι γυναίκες Υδροχόοι έχουν ανάγκη να νιώθουν ελεύθερες και την ίδια ελευθερία αποζητούν και στο σεξ, οπότε… προσέχετε!
Άνδρας … Είναι πιστός σαν άνδρας απλά έχει την ανάγκη να υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα που να μπορεί να τα μοιράζεται και να τα συζητά με τη σχέση του. Το σεξ είναι ένα από αυτά, αν και κατά βάθος είναι ένας από τους πιο ρομαντικούς άνδρες του ζωδιακού.
Γυναίκα … Είναι μια από τις επικίνδυνες γυναίκες του ζωδιακού όσο αφορά στο θέμα της απιστίας. Έχει ανάγκη από πολλή ελευθερία και γι’ αυτό το λόγο πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, χωρίς όμως να την περιορίζετε, γιατί τότε όχι μόνο θα σας απατήσει αλλά θα σας αφήσει εντελώς.

Ιχθύες

Αναποφάσιστος και με τάση προς κατάθλιψη. Καχύποπτος και δειλός. Χαρακτηρίζεται από αδράνεια και μαζοχιστικές τάσεις. Συχνά μάλιστα ταλαντεύεται μεταξύ αμαρτίας και αγιοσύνης.
Φλερτ:
Ένας ιχθύς, δεν θα φλερτάρει έτσι απλά. Πρώτα θα σου στείλει λουλούδια, μετά θα σου αφιερώσει τραγούδι και αφού θα είναι έτοιμος να σου απαγγείλει το ποίημα που μόλις έγραψε, εσύ ήδη θα τρέχεις να κρυφτείς από την ντροπή σου.
Χωρισμός:
«Αντίο απόλυτη αγάπη. Αντίο μεγάλε έρωτα. Δεν έχω δάκρυα να κλάψω, δεν έχω λόγια να πω. Πάω για κάνα ποτό.»
Απιστία:
Χρειάζονται λεπτό χειρισμό και πολλή τρυφερότητα. Για να σας μείνουν πιστοί, μην καταπιέζετε τους άνδρες και δείξτε προστασία στις γυναίκες.
Άνδρας … Έχουν κάθε τόσο την ανάγκη να μένουν λίγο μόνοι. Αν δεν κολλήσετε επάνω τους σα βδέλλα και δεν τους πνίξετε τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πάντα να είστε όμως προσεκτικές μαζί τους γιατί τη λαδιά τους μπορούν να την κάνουν και να την καλύψουν πάρα πολύ εύκολα χωρίς να καταλάβετε τίποτα εσείς.
Γυναίκα … Είναι γυναίκα συγκρατημένη και έχει την ανάγκη να σας θαυμάζει και θέλει να την προστατεύετε. Αν δεν είστε ο «γαλάζιος πρίγκιπας» του παραμυθιού θα σας απατήσει σίγουρα και χωρίς πολλούς πολλούς ενδοιασμούς. Απογοητεύεται πολύ εύκολα και από το μυαλό της περνάνε πάμπολλα σενάρια. Μπορεί να σας απατήσει μόνο και μόνο επειδή φαντάστηκε ότι την έχετε απατήσει εσείς.

Related Post

Comodo SSL