Ο Επιβάτης | The Commuter

244 0

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]Ο Μάικλ ΜακΚόλει είναι μάνατζερ σε μία απρόσωπη ασφαλιστική εταιρία και ζει με την σύζυγό του και τον γιό τους σε ένα προάστιο της Νέας Υόρκης. Όπως τόσοι άλλοι σκληρά εργαζόμενοι οικογενειάρχες, αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες ειδικά τώρα που ο γιος του ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις σπουδές του στο κολέγιο.
Ξαφνικά μία μέρα, η κατάσταση του γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, καθώς πηγαίνοντας στη δουλεία του τού ανακοινώνεται ότι απολύεται. Παρόλα αυτά, αυτό δεν είναι το μόνο κακό γεγονός… Στη συνήθη διαδρομή που κάνει κάθε βράδυ επιστρέφοντας με το τρένο σπίτι του, μια επιβάτης κάθεται απέναντι του, του συστήνεται ως Τζοάννα και τού κάνει μία δελεαστική πρόταση: να βρει ποιος επιβάτης του τρένου δεν είναι τακτικός, με ανταμοιβή ένα απίστευτο οικονομικό έπαθλο.
Μία εύκολη δουλειά θα έλεγε κάποιος. Όχι όμως για έναν πρώην αστυνομικό που έχει ισχυρή ηθική συνείδηση. O Μάικλ δέχεται να βρει τον «ύποπτο» ανάμεσα στο πλήθος των επιβατών χρησιμοποιώντας το μυαλό και το ταλέντο του στο να αποκαλύπτει ταυτότητες. Σύντομα όμως καταλαβαίνει ότι βρίσκεται στο κέντρο μιας θανάσιμης συνωμοσίας, που θα καταλήξει στη δολοφονία όλων όσων βρίσκονται στο τρένο, ενώ αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να το αποτρέψει.
Ο χρόνος κυλά αντίστροφα και ο Μάικλ προσπαθεί να στηριχθεί στους τακτικούς συνεπιβάτες του που γνωρίζει χρόνια, προσπαθώντας ταυτόχρονα να παγιδεύσει τους δολοφόνους, να αποκαλύψει την συνωμοσία και οι επιβάτες να φθάσουν σώοι και ασφαλείς στο τέρμα.

Σκηνοθεσία: Ζομ Κολέ Σερά
Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Νίσον, Βέρα Φαρμίγκα
Πρεμιέρα: Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=x_tLRESW_V0″ width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”” class=””/][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Related Post

The Absolute Tribute Show

Posted by - 02/12/2015 0
Καμιά φορά τα λόγια είναι περιττά κι όταν αυτό το γνωρίζεις εκ των προτέρων, είναι καλό να τα αποφεύγεις. Είναι…
Comodo SSL