Ο αινιγματικός hitmaker Claptone στο Bolivar

230 0

O μυστηριώδης hitmaker Claptone,   ένας από τους πιο ιδιαίτερους και concept dj’s της εποχής μας, επιστρέφει το Σάββατο 16 Ιουνίου στο Bolivar Beach Bar!  
Μαζί του στα decks ο Dino MFU. Support Dj Set o Dj Steph.

Ο Claptone, όπως το μυθικό πουλί, περιπλανιέται, παρασύρεται, ονειροπολεί, σε ένα αέναο ταξίδι σε άγνωστους προορισμούς, αναζήτησης και ανακάλυψης ανεξερεύνητων μουσικών κόσμων. Aινιγματικός και μυστηριώδης  πίσω από τη χρυσή του μάσκα, που δεν αποχωρίζεται ποτέ, απολαμβάνει να μας “ταξιδεύει” με τις μαγικές μουσικές του και να δημιουργεί ασταμάτητα για εμάς ονειρικούς μουσικούς κόσμους. Εξάλλου οι οπαδοί του εμφανίζονται στα show με τις δικές τους μάσκες και δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα καθώς το κοινό λατρεύει  να χάνει τον εαυτό του μέσα στη μουσική, καθώς παιχνιδίζει με τη φαντασία της ανωνυμίας.
Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξη του στο Magnetic “οι μάσκες μπορούν να αλλάζουν, αλλά δεν βγαίνουν ποτέ”…

Στη μουσική του εναλλάσσονται το groove με το funk, τα δυναμικά vibes με τις αισθησιακές μελωδίες, ήχοι φωτεινοί αλλά και σκοτεινοί ταυτόχρονα, χαρούμενοι αλλά και λυπημένοι. Ο Claptone παίζει με τα συναισθήματά μας, δημιουργώντας πάντα ένα απογειωτικό μουσικό αποτέλεσμα κι έχει ξεκάθαρα παντρέψει με έναν καθαρά δικό του τρόπο house music με Funk, Soul, Pop αλλά και Indie flavors.

Πέρσι δημιούργησε και πραγματοποίησε τα event με τίτλο The Masquerade, στα οποία συμμετείχαν ως special guests καλλιτέχνες όπως Black Coffee, Claude von Stroke, MK and Pete Tong και παρουσιάστηκαν σε venues σε ολόκληρο τον πλανήτη με τεράστια επιτυχία.  Αξέχαστη και η βραδιά που μας πρόσφερε στο Bolivar πέρσι με το συγκεκριμένο concept. Επιπλέον, το 2017 παρέδωσε πολλά remixes τεράστιων καλλιτεχνών όπως Depeche Mode, New Order, Disclosure, Faithless, Gorillaz κ.α.

Ταξιδέψτε μαζί του σε μυστηριώδεις μουσικούς κόσμους και αφεθείτε στους “μαγικούς” του ήχους!

Μαζί του ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων house Djs o Dino MFU !

O Dino MFU έχει συμβάλει κατά πολύ στη νυχτερινή διασκέδαση της Ελλάδας και τα τελευταία 10 χρόνια συνεχίζει πιο ακούραστος από ποτέ με δισκογραφική εταιρία, πολλά live και project παραγωγής. Dino MFU ένας από τους πιο γνωστούς και δημοφιλείς house DJs της χώρας!

♦ Είσοδος :10€ με ποτό ή μπύρα (cocktails + special drinks + 2 ευρώ | Μπύρα: 5€, Ποτό: 8€
Doors Open : 21:00

♦ Κρατήσεις τραπεζιών:
4 άτομα 1 απλή φιάλη 100€ ( συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδου) | 5 άτομα 1 απλή φιάλη 110€ (συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδου) | 6 άτομα 1 απλή φιάλη 120€ (συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδου).

▲ Private DJ Booth Area (Περιορισμένη Διαθεσιμότητα) ▲
4 άτομα 1 premium φιάλη 250€ | 6 άτομα 1 premium φιάλη & 1 Champagne 450€.

Τοποθεσία: Bolivar – Ακτή του Ήλιου, Άλιμος (Map…).
Μετακίνηση: Τραμ στάση Καλαμάκι, Λεωφορεία: 141 , A1, A2 , B1 ,B2, Ε22 ,X96 στάση 3η Καλαμακίου (http://www.zee.gr/stop/1549)

Related Post

Comodo SSL