Οι Planet of Zeus στο Parklife του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

399 0

Τον Σεπτέμβριο η σειρά υπαίθριων συναυλιών Parklife υποδέχεται στο Ξέφωτο τους Planet of Zeus, ένα συγκρότημα το οποίο δε χρειάζεται πολλές συστάσεις, καθώς κατέχει ιδιαίτερη θέση στην heavy rock ελληνική μουσική σκηνή.

Οι Αθηναίοι rockers, 10 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ Eleven The Hard Way (2008) που ήταν το πρώτο βήμα του συγκροτήματος όχι μόνο στη δισκογραφία, αλλά και της όλης τους πορείας τόσο στην εγχώρια όσο και τη διεθνή hard rock σκηνή, και λίγο πριν την κυκλοφορία του live album τους, θα δώσουν ένα μεγάλο open-air live ως headliners, στο εμβληματικό Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος προσκαλώντας το rock ακροατήριο σε μια εκρηκτική βραδιά.

Οι συνεχώς εξελισσόμενες ζωντανές εμφανίσεις τους, μέσα από συναυλίες, διαδοχικά πανευρωπαϊκά tours και πολλά festivals υψηλού προφίλ, έχουν εξασφαλίσει ένα πιστό κοινό, το οποίο ξεπερνά τα γεωγραφικά σύνορα της Ελλάδας.


Η αρχική ιδέα της συγκεκριμένης, μιας απλής -αρχικά- συναυλίας, γρήγορα εξελίχθηκε σε ένα mini μονοήμερο φεστιβάλ στα πρότυπα του θρυλικού “All tomorrow’s parties”, όπου κάθε χρονιά το lineup το διαμόρφωνε ο headline καλλιτέχνης.

Έτσι και τώρα, οι Planet of Zeus θα παρουσιάσουν στο ευρύτερο κοινό τους Tuber, Whereswilder και Supersoul. Συγκροτήματα, που οι ίδιοι οι PoZ συγκαταλέγουν στα καλύτερα παραδείγματα της ροκ σκηνής.

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου – Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Λ.Συγγρού 364).
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ είναι ελεύθερη, χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Related Post

Μικρά κι όμως τόσο μεγάλα…!

Posted by - 23/08/2015 0
Εξωτερικά αυτό το τροχόσπιτο, μοιάζει σαν όλα τα άλλα ... στην πραγματικότητα όμως, το εσωτερικό του είναι μοναδικό. Τόσο μικρό…
Comodo SSL