Οι Megadeth στην Αθήνα

226 0

Megadeth! Μερικές φορές δεν χρειάζεται να πεις ή να γράψεις κάτι άλλο. Μια λέξη αρκεί. Άλλωστε αυτή φωνάζουν χιλιάδες οπαδοί ανά τον κόσμο όταν το συγκρότημα προεξάρχοντος του Dave Mustaine ανεβαίνει στη σκηνή.
Οι Μegadeth είναι ένα από τα ελάχιστα συγκροτήματα που όρισαν τον heavy metal ήχο.
Με 33 χρόνια στην πλάτη και 15 επίσημους δίσκους να φέρουν το όνομα τους διατηρούν ισχυρούς δεσμούς με το ελληνικό κοινό και επιστρέφουν την Τρίτη 5 Ιουλίου στην χώρα μας και το Piraeus Academy, για να δώσουν ένα show αντάξιο της ιστορίας τους.

Κάπου στο 1983 μετά την επεισοδιακή φυγή του από τους Metallica, ο Dave Mustaine με συνοδοιπόρο του στο μπάσο τον David Elefson, ίδρυσε τους Megadeth, αποδίδοντας στους πρώτους δίσκους σεμιναριακού επιπέδου thrash metal.
Peace sells… but who’s buying?, So far, so good… so what?, Rust in Peace αποτελούν την Αγία Τριάδα των official albums των Megadeth, καθιερώνοντας το σαρδόνιο χιούμορ των στίχων με το οργιαστικό κιθαριστικό παίξιμο και το εμπνευσμένο song-writing.

Aκολούθησαν τα Youthanasia & Countdown to Extinction, που γνώρισαν τεράστια εμπορική απήχηση, με τους Megadeth να περιοδεύουν σε όλο τον κόσμο δίνοντας μνημειώδη headline shows.
Μετά από ένα break 2 χρόνων οι Megadeth επανήλθαν με μια σειρά ποιοτικών κυκλοφοριών, με τον τελευταίο τους, πολύ πρόσφατο δίσκο “Dystopia” να χαρακτηρίζεται ως ότι καλύτερο έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια, ανεβαίνοντας στο νούμερο 3 των αμερικανικών charts.

Την Τρίτη 5 Ιουλίου στο Piraeus Academy οι Megadeth σε ένα heavy metal show που θα συζητηθεί!

Facebook Event…

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 38€ | Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 40€ | Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 42€
Tαμείο: 45€

megadeth

Related Post

Vektor Live in Athens

Posted by - 08/08/2016 0
Οι Vektor, το αμερικάνικο thrash metal συγκρότημα από την Αριζόνα, που δημιουργήθηκε το 2003 με αρχικό όνομα Locrian, έρχεται για…

Η Επιστροφή / The Revenant

Posted by - 20/01/2016 0
Βαθιά στην αχαρτογράφητη, άγρια φύση της Αμερικής, o κυνηγός Χιου Γκλας (Λεονάρντο ΝτιΚάπριο), δέχεται επίθεση από μια αρκούδα και εγκαταλείπεται…

REboot Dance Event @ Dish bar

Posted by - 18/11/2016 0
Πολλά είναι τα events που γίνονται τόσο στην πόλη της Αθήνας, όσο και στις υπόλοιπες πόλεις... λίγα είναι όμως αυτά…
Comodo SSL