Οι “υπνωτιστικοί” Adriatique στo Bolivar

216 0

Την Παρασκευή 31 Αυγούστου οι δημοφιλείς Ελβετοί Adriatique αναλαμβάνουν τα decks του Bolivar Beach Bar για μια μοναδική νύχτα γεμάτη με τον deep melodic ηλεκτρονικό ήχο που τους χαρακτηρίζει.

Την τελευταία βραδιά του Αυγούστου ένα από τα δυνατά μουσικά brands που εξάγει η Ελβετία, το δίδυμο των Adrian Shala και Adrian Schweizer, που ενώνονται κάτω από το όνομα συμβολικό Adriatique έρχονται στη χώρα μας για μία μοναδική εμφάνιση.
Μαζί τους σε Β2Β οι Adrianos Papadeas και George Seragos.

Οι  Adriatique  αποτελούν ένα από τα πλέον περιζήτητα δίδυμα της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής και σίγουρα οι πλέον περιζήτητοι σε φεστιβάλ, clubs και labels της dance βιομηχανίας, ενώ είναι υπερήφανοι για τη συνεργασία τους με την Diynamic του Solomun, από την οποία ξεπήδησαν δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες. Προσδοκίες τις οποίες έχουν την τάση να επιβεβαιώνουν εκκωφαντικά κάθε φορά που βρίσκονται στα decks, καθώς ο τρόπος που αλληλοσυμπληρώνονται και τα διαφορετικά τους μουσικά γούστα που ενοποιούνται σ’ ένα κοινό ήχο,  είναι αξιοθαύμαστος. Τα DJ set τους είναι μακριά, χαλαρωτικά και ενδοσκοπικά προκαλώντας όμως διαρκώς τον ακροατή με τα απότομα γυρίσματα τους διακόπτοντας το υπνωτικό τους groove. Η μουσική τους ταυτότητα, κράμα της σχολής του Σικάγο με εκείνη του Ντιτρόιτ είναι ένα στοιχείο που έλειπε από την ευρωπαϊκή εξέλιξη της ηλεκτρονικής σκηνής.

Οι φίλοι που έγιναν ένα από τα πιο επιτυχημένα Dj duets είχαν ένα όραμα: Να αφήσουν το αποτύπωμά τους σ’ αυτό που αγαπούν πιο πολύ. Η 10χρονη πορεία τους και η εξέλιξή τους μέσα από το προσωπικό τους label, την Siamese, επιβεβαιώνουν πως οι Adriatique έχουν έρθει για να μείνουν.

Bolivar Beach Bar – Feel the Sand, Feel the Sea, Feel the Air – Live the Experience 

EVENT INFO:

Doors Open: 21:00 | Είσοδος: 10€ με ποτό ή μπύρα (cocktails – special drinks + 2€) | Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος (Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου – Transportation Check Link: http://www.zee.gr/stop/1549).

 

*Media Sponsors: Thnx Radio | thnx.gr

Related Post

V.ROX-HUSH+George Kibi@Macambo

Posted by - 10/07/2016 0
Αυτή την Κυριακή 24 Ιουλίου, το Macambo Beach Bar υποδέχεται τους resident DJ's της Electric Colony V.ROX - HUSH και…

ANIMAX Vol.6 ~ Plage | All day PARTY

Posted by - 13/06/2016 0
18 Ιουνίου techno παρτάρα με τρέλα ... Αφήνουμε το στίγμα μας στο Macambo ... πάνω απ' όλα στιγμές και αναμνήσεις!…
Tο τελευταίο Shadow Play Festival..!!

Tο τελευταίο Shadow Play Festival..!!

Posted by - 27/12/2014 0
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″…
Comodo SSL