Οι παντρεμένες βλέπουν περισσότερο πορνό από τους άντρες τους…!

258 0

Με τα μάτια καρφωμένα στην οθόνη του υπολογιστή ή της τηλεόρασης είναι οι περισσότερες παντρεμένες γυναίκες.
Έρευνα δείχνει πως οι παντρεμένες βλέπουν περισσότερες ταινίες πορνό απ’ ότι οι άντρες τους…!
Αυτό προκύπτει από γαλλική έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Sεxologies Journal», τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Στο ερώτημα πώς είναι δυνατόν οι παντρεμένοι άντρες να μην ενδιαφέρονται για το πορνό όσο οι παντρεμένες γυναίκες, οι ειδικοί έσπευσαν να εξηγήσουν την τάση αυτή, όπως διαμορφώνεται τα τελευταία χρόνια.

«Οι άνδρες που αποφασίζουν να περάσουν από το εργένικο καθεστώς στην κατηγορία των παντρεμένων, χάνουν την περιέργεια και την όρεξή τους για σεξ και κατά συνέπεια για ποpνό. Αντιθέτως, το ενδιαφέρον των γυναικών αυξάνεται μετά το γάμο, όπως και η ερωτική τους επιθυμία», επισημαίνεται στην έρευνα.

Τα πορίσματα της γαλλικής έρευνας δείχνουν επίσης πως, οι παντρεμένες που βλέπουν περισσότερο πορνό, είναι αυτές που δεν κάνουν συχνά σεξ με το σύζυγό τους.
«Για να καλύψουν το κενό της κρεβατοκάμαρας, οι παντρεμένες το ρίχνουν στο πορνό», αναφέρουν οι συντάκτες της μελέτης.

Related Post

Tέλειο! Πώς φτιάχνονται τα μακαρόνια αχιβάδες;

Posted by - 19/10/2015 0
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″…
Comodo SSL