Οι δισεκατομμυριούχοι που θελουν να νικήσουν το θανατο

157 0

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]Ορισμένοι από τους μεγαλύτερους οραματιστές της τεχνολογίας, αν και γνωρίζουν πως το να ζήσει κανείς για πάντα είναι ανέφικτο, θέλουν να νικήσουν τον θάνατο, προσπαθώντας να αυξήσουν παραπάνω από το φυσιολογικό το προσδόκιμο της ζωής τους. Μάλιστα, σχετικό ρεπορτάζ στη Washington Post αναφέρει πως σε δείπνο που έγινε το 2004, οι άνθρωποι αυτοί συμφώνησαν πως ο κύριος στόχος τους θα είναι πλέον το να καταφέρουν να διπλασιάσουν τα χρόνια ζωής, μέχρι τα 150 έτη.

Πέρα από χρήματα, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν και άλλα μέσα στη διάθεσή τους, που προφανώς και θα τους προσφέρουν μεγάλη βοήθεια σε αυτή τους την προσπάθεια. Και μπορεί κάποιοι να πιστεύουν πως η αύξηση του ορίου ηλικίας θα ευνοήσει τους πλούσιους ή θα δημιουργήσει έναν πλανήτη που δεν θα μπορεί να θρέψει τους κατοίκους του, παρ’ όλα αυτά, τα μεγάλα μυαλά της τεχνολογίας είναι πολύ αισιόδοξα σχετικά με τη λύση των προβλημάτων που πιθανώς να παρουσιαστούν. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω ποιοι από τους πιο γνωστούς δισεκατομμυριούχους θέλουν να επιτύχουν τη μέγιστη μακροζωία.

Οι-δισεκατομμυριούχοι-που-θελουν-να-νικήσουν-το-θανατο

Larry Ellison
Είναι ο ιδρυτής της Oracle και έχει δωρίσει περισσότερα από 430 εκατομμύρια δολάρια στην έρευνα κατά της γήρανσης, ενώ φαίνεται πως έχει δηλώσει στον βιογράφο του ότι ο θάνατος ποτέ δεν είχε κάποιο νόημα για εκείνον.

Οι-δισεκατομμυριούχοι-που-θελουν-να-νικήσουν-το-θανατο2

Larry Page
Χρησιμοποιώντας 750 εκατομμύρια δολάρια από την Google, δημιούργησε μια εταιρεία, την Calico, η οποία προσπαθεί να προλάβει τη γήρανση.

Οι-δισεκατομμυριούχοι-που-θελουν-να-νικήσουν-το-θανατο3

Pam & Pierre Omidyar
Το παραπάνω ζευγάρι, με τη βιολόγο Pam και τον ιδρυτή του eBay, Pierre, έχει δωρίσει αρκετά εκατομμύρια δολάρια σε έρευνες, που προσπαθούν να εξηγήσουν πώς ορισμένοι άνθρωποι καταφέρνουν να αναρρώσουν μετά από σοβαρές ασθένειες

Οι-δισεκατομμυριούχοι-που-θελουν-να-νικήσουν-το-θανατο4

Sergey Brin
Ο συνιδρυτής της Google έχει γονίδιο που σχετίζεται με την ανάπτυξη του Parkinson και έχει δωρίσει 150 εκατομμύρια δολάρια σε έρευνες που αφορούν την κατανόηση του ανθρώπινου DNA, μιας και πιστεύει πως οι προσπάθειες αυτές θα αποδειχθούν αποτελεσματικές και ως προς την εύρεση φαρμάκων για ασθένειες όπως το Parkinson.

Οι-δισεκατομμυριούχοι-που-θελουν-να-νικήσουν-το-θανατο5

Priscilla Chan – Mark Zuckerberg – An Vosinski
Ορισμένα από τα πιο σημαντικά βραβεία επιστήμης είναι τα 6 βραβεία με έπαθλο τα 3 εκατομμύρια δολάρια που καθιέρωσαν η Priscilla Chan μαζί με τον σύζυγο της, Mark Zuckerberg, και την An Vosinski, της 23andMe.[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Related Post

SEX EDUCATION – EROTIC ART 2014 – The Sex World Convention Tour - 19-22 Δεκεμβρίου 14 - ΤΑΕ ΚWON DO

SEX EDUCATION – EROTIC ART 2014 – The Sex World Convention Tour – 19-22 Δεκεμβρίου 14 – ΤΑΕ ΚWON DO

Posted by - 29/12/2014 0
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″…
Comodo SSL