Οι άντρες ερωτεύονται πιο γρήγορα από τις γυναίκες!

382 0

Κι όμως οι άντρες ερωτεύονται πιο γρήγορα από τις γυναίκες! Μιλάμε όμως για τον πραγματικό έρωτα. Αυτόν που κάνει έναν άντρα να κυνηγήσει την γυναίκα που θέλει, αλλά και να ανοίξει το στόμα του και να πει όσα νιώθει! Μόνο που οι πιο πολλοί άντρες φοβούνται να μιλήσουν με αποτέλεσμα να έχει επικρατήσει η εντύπωση πως οι γυναίκες είναι αυτές που ερωτεύονται στο πι και φι. Γράψε λάθος!
Οι γυναίκες απλά έχουν το θάρρος να μιλήσουν…!

Έρευνα που έγινε σε 172 ζευγάρια από το «Journal, The Journal of Social Psychology», απέδειξε ότι οι άντρες είναι εκείνοι που νιώθουν πρώτοι το συναίσθημα του έρωτα την στιγμή που η γυναίκα που έχουν στο πλάι τους νιώθει ακόμα την ίντριγκα και τον θαυμασμό.
Μετά όμως, μπαίνει στη μέση η ανδρική ψυχολογία και τα φέρνει όλα τούμπα.

Οι άντρες της έρευνας παραδέχτηκαν πως ενώ υπήρχε στο μυαλό τους για πολλές εβδομάδες η σκέψη να ξεστομίσουν το «Σ’ αγαπώ» το επεξεργαζόντουσαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα -όπως είναι φυσικό- σε αυτό το διάστημα οι γυναίκες να νιώσουν τον έρωτα και να το πουν πρώτες!
Άρα, οι άντρες νιώθουν πρώτοι τον έρωτα, αλλά οι γυναίκες είναι αυτές που τον εκφράζουν πρώτες.

Related Post

Οι δισεκατομμυριούχοι που θελουν να νικήσουν το θανατο

Posted by - 26/05/2015 0
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″…
Comodo SSL