Ξυπνάτε συχνά κάποια συγκεκριμένη ώρα της νύχτας; Να, τι σημαίνει!

252 0

Το να έχουμε πρόβλημα με τον ύπνο μας δεν είναι μια ευχάριστη εμπειρία, ειδικά όταν ξυπνάμε το πρωί με μια πλήρη λίστα πραγμάτων για να κάνουμε.
Ο ύπνος είναι απίστευτα σημαντικός για την υγεία μας και την διανοητική μας ευημερία, γι’ αυτό είναι πολύ βασικό να κοιμόμαστε αρκετά και κυρίως καλά!

Αν ξυπνάτε κάποια συγκεκριμένη ώρα κάθε βράδυ, είναι σημαντικό να ξέρετε ότι αυτό θα μπορούσε να είναι μια ένδειξη ότι οι ενέργειες στο σώμα σας έχουν γίνει στάσιμες.
Οι διαφορετικοί ενεργειακοί μεσημβρινοί που είναι στο σώμα σας, ενεργοποιούνται σε διαφορετικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, κάτι που το κάνει σχετικά εύκολο να εντοπίσουμε ακριβώς τι πάει λάθος.
Βάσε αυτού, ακολουθούν οι διαφορετικές πιθανές σημασίες πίσω από το ξύπνημα την ίδια ώρα κάθε βράδυ ή πρωί…

Δυσκολία στον ύπνο από τις 9.00μμ ως τις 11.00μμ
Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη ώρα ύπνου για τους ανθρώπους παγκοσμίως. Αν παλεύετε να κοιμηθείτε και μένετε ξύπνιοι αυτές τις ώρες, αυτό είναι ενδεικτικό του πολύ στρες και του άγχους που έχει παραμείνει από όσα σάς έχουν συμβεί μέσα στην ημέρα.

Αν σηκώνεστε από τον ύπνο σας μεταξύ των 11.00μμ και 1.00πμ
Αν ξυπνάτε αυτές τις ώρες τακτικά, αυτό σημαίνει ότι ο ενεργειακός μεσημβρινός στην χοληδόχο κύστη σας, υποφέρει. Αυτός ο μεσημβρινός σχετίζεται με τη συναισθηματική απογοήτευση και μπορείτε να κάνετε τις ενέργειές σας να ρεύσουν ξανά, με το να συγχωρείτε όχι μόνο εκείνους γύρω σας αλλά και τον εαυτό σας. Συγκεντρωθείτε στην αποδοχή του εαυτού σας για αυτό που είστε και δώστε στον εαυτό σας αγάπη άνευ όρων.

Αν ξυπνάτε από τον ύπνο σας μεταξύ των 1.00πμ και 3.00πμ
Αυτός ο ενεργειακός μεσημβρινός συνδέεται με το συκώτι. Αν αυτός ο μεσημβρινός έχει μπλοκαριστεί, αυτό συμβαίνει εξαιτίας του θυμού. Ηρεμήστε πίνοντας ένα ποτήρι κρύο νερό και προσπαθήστε να βρείτε τι είναι εκείνο που προκάλεσε το θυμό σας. Βρείτε το και αφήστε το να φύγει.

Αν ξυπνάτε από τον ύπνο σας μεταξύ των 3.00πμ και 5.00πμ
Αυτό το διάστημα είναι αρκετά σημαντικό, καθώς μπορεί να σημαίνει μερικά πράγματα. Αυτός ο ενεργειακός μεσημβρινός σχετίζεται με τους πνεύμονες και το συναίσθημα της στενοχώριας. Κάντε συνειδητές ασκήσεις αναπνοής και καλέστε τον εσωτερικό σας εαυτό να σάς καθοδηγήσει. Το να ξυπνάτε αυτές τις ώρες μπορεί να σημαίνει επίσης ότι ο ανώτερος εαυτός σας, σάς λέει να δώσετε προσοχή σε κάθε σημάδι ή μήνυμα που έρχεται στο δρόμο σας, με σκοπό να σας συντονίσει περαιτέρω με τον υψηλότερο σκοπό σας.

Αν ξυπνάτε από τον ύπνο σας μεταξύ των 5.00πμ και 7.00πμ
Το ξύπνημα σε αυτό το χρονικό διάστημα είναι συχνά ένα σημάδι ότι βιώνετε διαφορετικά συναισθηματικά μπλοκαρίσματα. Σχετίζεται με το παχύ έντερο και μπορεί να συχνά να αντιμετωπιστεί κάνοντας τεντώματα και διατάσεις ή απλά πηγαίνοντας στο μπάνιο.

Γιατί είναι σημαντικά όλα αυτά;
Ο ύπνος είναι ένα πολύ σύνθετο κομμάτι της ανθρώπινης φύσης. Κατά τη διάρκεια του ύπνου συχνά λαμβάνουμε σημάδια και μηνύματα από τον ανώτερο εαυτό μας, καθώς προσπαθεί σκληρά να μας ειδοποιήσει για το σωστό και το λάθος και να φέρει την αρμονία στη ζωή μας.
Τα όνειρα δρουν ως αγγελιοφόροι, επομένως είναι ζωτικής σημασίας να δίνετε προσοχή στα όνειρά σας και σε κάθε δυσκολία που έχετε όταν προσπαθείτε να κοιμηθείτε και δεν μπορείτε.
Καθώς δουλεύουμε με όλες αυτές τις ενέργειες και τα συναισθήματα, αρχίζουμε σιγά σιγά να αλλάζουμε τον εαυτό μας. Στο τέλος, γινόμαστε η καλύτερη εκδοχή αυτού που μπορούμε να είμαστε και μεταφερόμαστε σε ένα καινούργιο επίπεδο επίγνωσης.
Ο υψηλότερος σκοπός σας θα σάς αποκαλυφθεί αργά, καθώς προχωράτε σε αυτά τα διαφορετικά επίπεδα της επίγνωσης.

Related Post

Blend opening at Bolivar with SOLOMUN

Posted by - 27/05/2016 0
Ο Solomun με παραγωγές και remixes, διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στον επαναπροσδιορισμό της Ευρωπαϊκής house μουσικής. Είναι εδώ και αρκετά…
Υπάρχει ζωή μετά θάνατον

Υπάρχει ζωή μετά θάνατον;

Posted by - 29/12/2014 0
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″…
Comodo SSL