Μια Φθινοπωρινή Γιορτή Προσφοράς στα Αγαπημένα μας Ζώα

256 0

Παλιά τα φοβόμουν τα ζώα και τα έδιωχνα γιατί νόμιζα ότι κουβαλάνε όλες τις αρρώστιες του κόσμου…
Αλλά αυτά άλλαξαν όταν μπήκε στη ζωή μου ο Τέλης! Ένας γάτος τιγρούλης, που μου τον έφερε πεσκέσι 40 ημερών ένας φίλος.
Αλήθειες να λέμε, στην αρχή τον αντιμετώπισα με καχυποψία και νευρικότητα. Είπα όμως να κάνω λίγη υπομονή. Και η υπομονή πλήρωσε!
Γιατί έγινε το καλύτερο φιλαράκι μου ο Τέλης. Το καλύτερο παρεάκι μου, ο συμπαραστάτης μου νούμερο ένα, ο πιστός μου σύντροφος. Το πλάσμα που ήταν πάντοτε εκεί για μένα και έδινε πάντα τρυφερότητα, αγάπη, στοργή. Και καμιά γρατζουνιά βεβαίως γιατί ήτανε τζόρας, αλλά τα έχει αυτά η συμβίωση.
Τα είχε αυτά ένας δεσμός που κράτησε 14 χρόνια. Και τελείωσε στο τραπέζι του κτηνίατρου, γιατί είχε βγάλει ο δόλιος τον καρκίνο. Πήρα το φτυάρι και τον έθαψα, αλλά δεν τον ξεχνώ ποτέ. Δεν ξεχνώ ποτέ τον πρώτο μου γάτο…

Αυτή την εξομολόγηση*  τη βρήκα τυχαία και νομίζω ήταν ο καλύτερος τρόπος για να κάνω την εισαγωγή μου.
Όσοι έχουμε ζώα ξέρουμε πολύ καλά πως οι σχέσεις μαζί τους είναι σχέσεις ζωής!

Ξέρουμε πολύ καλά ότι τα ζώα όχι μόνο δεν είναι υποκατάστατο, αλλά είναι κυριολεκτικά αναντικατάστατα και η σχέση μας με αυτά μας προσφέρει κάτι που δεν μπορούμε να αντλήσουμε από αλλού, ούτε καν από τη σχέση με κάποιον άλλον άνθρωπο: την αίσθηση του απόλυτα απλού, της καθαρής φύσης και της ανιδιοτέλειας… και επειδή οι πολύτιμες σχέσεις πρέπει να αντιμετωπίζονται και ως πολύτιμες, (όχι απλά και μόνο να αναγνωρίζονται ως τέτοιες), είναι απαραίτητο να ενημερωνόμαστε για όλα όσα μπορούν να προσφέρουν στους αγαπημένους μας φίλους ποιότητα ζωής και ελπίδα.


Αυτή την Κυριακή -λοιπόν- 21 Οκτωβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα, δίνεται μια τέτοια ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται. Η χειροπρακτικός Θάλεια Μωραϊτη θα κάνει θεραπείες σε σκυλάκια που έχουν ανάγκη, σε ένα όμορφο περιβάλλον εκτός Αθήνας, αλλά όχι μακριά από αυτήν.

Ελπίζουμε να είστε και εσείς εκεί, παρέα με τα αγαπημένα σας τετράποδα και όλοι μαζί να μεταμορφώσουμε αυτή τη μέρα σε μια υπέροχη φθινοπωρινή γιορτή στην εξοχή!
Όλοι μαζί να αποδείξουμε την αγάπη μας… Γιατί η αγάπη δεν έχει μόνο παιχνίδια και όμορφες στιγμές. Πρέπει να έχει και φροντίδα για όσους αγαπάμε. 


Αλλά, πριν από όλα, ας δούμε τι είναι η χειροπρακτική και τι προσφέρει…

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ : 6945.397.946

Related Post

Το Instagram απαγόρευσε το hashtag #EDM

Posted by - 16/08/2015 0
Το δημοφιλές hashtag EDM, απαγορεύτηκε από την mobile social εφαρμογή Instagram, διότι χρήστες του το χρησιμοποιούσαν για να μοιραστούν πορνογραφικές…

Nick Cave & the Bad Seeds live in Athens

Posted by - 10/10/2017 0
“Βρισκόμασταν σε ένα παράξενο μέρος. Έρχομαι έξω και τα μάτια μου συνηθίζουν στο φως… Είναι όμορφο που ξαναπαίζουμε ζωντανά” Nick…

The Walking Dead ART Έκθεση Τέχνης

Posted by - 08/03/2018 0
54 καλλιτέχνες εμπνέονται από το “The Walking Dead” και μας παρουσιάζουν την δική τους οπτική στο μετα- αποκαλυπτικό και δυστοπικό…
Comodo SSL