Μια απίστευτη φιλία μέσα από υπέροχες φωτος

217 0

Μερικές φιλίες μπορεί να μοιάζουν περίεργες, ή ακόμα και ακατόρθωτες, υπάρχουν όμως κάποιες που κατάφεραν να σπάσουν φραγμούς και δεδομένα και κυρίως να αποδείξουν ότι η δύναμη της φιλίας μπορεί να επέμβει ακόμα και πάνω στα ένστικτα!

Μία από αυτές τις φιλίες θα σάς παρουσιάσουμε σε αυτό το άρθρο. Μία φιλία ανάμεσα σε ένα τσοπανόσκυλο, τον Ingo, και δύο κουκουβάγιες… η κολλητή του όμως είναι η Poldi και θα το καταλάβετε και σεις βλέποντας τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

O Ingo, η Poldi και άλλοι φίλοι τους, “ανήκουν” στην οικογένεια της φωτογράφου Tanja Brandt, η  οποία είχε δηλώσει στο Bored Panda το 2015 “Πάντα αγαπούσα τα ζώα, από τότε που ήμουν παιδί (σε αντίθεση με την οικογένεια μου). Όποιο ζωάκι έβρισκα, το έπαιρνα και το έκρυβα από τους γονείς μου. Αγαπώ την ομορφιά τους, τη δύναμή τους, την πίστη τους, τη φιλία τους. Οι άνθρωποι θα έπρεπε να παίρνουμε μαθήματα από τα ζώα”.

 

Related Post

Healing Cup

Posted by - 14/11/2015 0
Ας ξεκινήσουμε με αυτό... Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βλέπει κανείς τα πράγματα, πολλοί τρόποι να μεταφράσουμε μια πραγματικότητα... Ο τρόπος…
Comodo SSL