Μια Αγκαλιά Τραγούδια…

196 0

Μία ομάδα μουσικών και τραγουδιστών, εδώ και δύο χρόνια … γράφει ιστορία στην σύγχρονη προσφορά και στον εθελοντισμό.
Κόντρα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η μεγάλη αυτή μουσική παρέα, αποφάσισε να ενώσει τα χέρια και τις … φωνές της, κάνοντας πράξη την αγάπη τους για το παιδί – το μέλλον της χώρας μας, που τόσο έχει πληγεί από τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν.

Στηρίζοντας το 2015 την “Κιβωτό του Κόσμου” και φέτος το “Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας”, 4 μουσικοί και πάνω από 10 τραγουδιστές, διοργανώνουν την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στο Rythmos Stage στην Ηλιούπολη μία συναυλία αγάπης.

Μία μουσική “αγκαλιά” με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης για το “Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας” στον Πειραιά, που φιλοξενεί, σιτίζει και εκπαιδεύει -εδώ και πολλά χρόνια- μικρά παιδιά που λόγω ειδικών συνθηκών δεν μπορούν να διαβιώσουν με τις οικογένειές τους.

Συμμετέχουν:
Martha Moreleon, Ειρήνη Χαρίδου, Μαρία Σπυροπούλου, Μόρφω Τσαϊρελη, Εύα Τσάχρα, Ερασμία Μάνου, Εύα Λουκάτου, Άλκηστη Ηλιάδη, Μίνα Παπαϊωάννου, Βασιλική Παπαϊωάννου, Ξένια Γιακουμέλου, Έλενα Βαρσάμη και Κωνσταντίνος Κόντος, Κώστας Τζιαγκουλας και Παυλίνα Γουλοπούλου.

Παίζουν οι μουσικοί Σοφία Κυριακίδου, Οδυσσέας Αποστολόπουλος, Γιάννης Μεταξάς και Εύη Κανέλλου

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι στα 5 ευρώ -έτσι ώστε να είναι προσιτή στο κοινό- και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί εξ`ολοκλήρου για την στήριξη του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος.

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου
Rythmos Stage (Μαρίνου Αντύπα 38 – Ηλιούπολη, Τηλ. 21 0-975 0060)
Ώρα έναρξης: 20:00
Είσοδος : 5 ευρώ

Related Post

Odyssia Festival 2016

Posted by - 20/08/2016 0
Μέσα σε 7 ημέρες και νύχτες, το Cariocas Beach Bar θα παρουσιάσει μία σειρά από καλλιτέχνες, DJs και παραγωγούς που…

STAND UP FOR U. Τρεις παραστάσεις που όλα της τα έσοδα θα διατεθούν για τη UNICEF

Posted by - 16/04/2015 0
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″…

Η Dream Team των Λαχανικών

Posted by - 04/03/2018 0
Τα λαχανικά είναι γνωστό ότι μας χαρίζουν υγεία και παρόλο που τα περισσότερα από αυτά έχουν λίγες θερμίδες, διαθέτουν υψηλή…

Solo Bota III @ X-Battery Stage

Posted by - 15/04/2015 0
[fusion_text]Το Solo Bota ειναι ένα παρτι ηλεκτρονικής μουσικής, που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2014 στα Χανιά.Σκοπός ήταν η προώθηση της…
Comodo SSL