Μάθε και συ το μέρος που όλοι κυκλοφορούν γυμνοί…

195 0

Η πόλη Cap d’Agde της Γαλλίας είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους αγαπούν τον γuμνισμό, αλλά και το σεξ και θέλουν να κάνουν πράγματα που δεν επιτρέπονται πουθενά αλλού στο κόσμο.

Το Village Naturiste, γνωστό και ως Γυμνό Χωριό, καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της πόλης και καταλήγει σε μία όμορφη παραλία. Στο συγκεκριμένο χωριό μπορούν οι τουρίστες να κάνουν τα πάντα γυμνοί – να ψωνίσουν, να φάνε στο εστιατόριο, να κάνουν μπάνιο στην παραλία… επιδίδονται ακόμα και σε σεξουαλικά όργια!!
Οι επισκέπτες ανέρχονται στους 40.000 και το πρωί είναι ολόγυμνοι, αλλά το βράδυ που έχει ψύχρα βάζουν κανένα ρουχαλάκι που να είναι όμως σούπερ αποκαλυπτικό.
Το χωριό των γυμνιστών διαθέτει μία παραλία που εκτείνεται σε δύο χιλιόμετρα, μία μαρίνα, κάμπινγκ, ξενοδοχείο, διαμερίσματα, κλαμπ, μπαρ, εστιατόρια, ταχυδρομείο και τράπεζα με ΑΤΜ. Οι επιχειρήσεις που στεγάζονται στο συγκεκριμένο μέρος φθάνουν τις 180.

Η συγκεκριμένη έκταση γης άνηκε σε μία οικογένεια που μετά τον Β΄ Παγκόσμιο παρατήρησε ότι πολλοί άνθρωποι επέλεγαν την παραλία για να κατασκηνώσουν και να κάνουν μπάνιο γυμνοί. Η οικογένεια εκμεταλλεύτηκε το γεγονός και διοργάνωνε κάμπινγκ για γυμνιστές και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έκαναν την εμφάνιση τους πάρα πολλοί άνθρωποι και το χωρίο έγινε διάσημο.
Στις αρχές της δεκαετίας του ’70, ένα μέλος της οικογένειας έπεισε τους ιθύνοντες να δημιουργηθεί ένα χωριό γυμνιστών και από τότε άρχισε η κοσμοσυρροή στο συγκεκριμένο μέρος που σήμερα είναι πάρα πολύ διάσημο.

Related Post

Comodo SSL