Λεωνίδας Μαριδάκης Live @ Cosmos Live Beer Bar 2 Απριλίου 2015

194 0

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]Ο Λεωνίδας Μαριδάκης τραγουδάει ότι αγαπάει ~ COSMOS LIVE BEER BAR

Η Χειμερινή σεζόν οδεύει προς το τέλος της αλλά ο Λεωνίδας Μαριδάκης -με ανοιξιάτικη διάθεση πια- μετά τα επιτυχημένα τελευταία λάιβ παίρνει παράταση στο Cosmos live beer bar και εμφανίζεται ακόμη μια Πέμπτη τραγουδώντας ότι αγαπάει αλλά και δικό του υλικό δισκογραφημένο και μη.

Τραγούδια, μικρές αφηγήσεις, με μια κιθάρα. Άλλα ειπωμένα με συγκίνηση άλλα με εξωστρέφεια και παιχνίδι πάντα όμως με τον ιδιαίτερο επικοινωνιακό τρόπο του τραγουδοποιού.

Με δύο δίσκους στο ενεργητικό του, έναν τρίτο που ετοιμάζεται αλλά και με πολλές συμμετοχές σαν τραγουδιστής ή δημιουργός σε τραγούδια άλλων φέτος επιλέγει τον ποιο λιτό -αλλά χωρίς εκπτώσεις- τρόπο παρουσίασης του υλικού του αλλά και αγαπημένων τραγουδιών που τον έχουν σημαδέψει.

Video clips

Φωτεινή Βελεσιώτου, Λεωνίδας Μαριδάκης – Χαράματα η ώρα τρεις

Λεωνίδας Μαριδάκης – Κόκκοι καφέ

Λεωνίδας Μαριδάκης – Η αγάπη νικάει

Δισκογραφία:

2000 : Συμμετοχή στο “Το μαντίλι της νεράιδας” της Φ. Παπαδόδημα

2005 : Προσωπικός δίσκος “Αβάδιστα” σε παραγωγή του Νίκου Ξυδάκη

2006 : Συμμετοχή στο “Ημερολόγιο δεύτερο” του Νίκου Ξυδάκη

2010 : Προσωπικός δίσκος “Σε βάθος δρόμου”

2012 : Συμμετοχή στην “Κίρκη” της Ε. Τζατζιμάκη

2013 : «Χαράματα η ώρα 3» για το “Retropolis 2” με την Φωτεινή Βελεσιώτου

2014 : Digital release για τα τραγούδια «Κόκκοι καφέ» και «Δύο λογάκια φως»

 

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Ώρα έναρξης 22.00

COSMOS LIVE BEER BAR

(Μιχ. Καραολή 2, Δάφνη, πλ.Καλογήρων / ΜΕΤΡΟ)

 

Είσοδος ελεύθερη

τηλ 6936-070386[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Related Post

O Sting για δύο εμφανίσεις στο Ηρώδειο!

Posted by - 15/06/2018 0
Παρασκευή 22 & Σάββατο 23 Ιουνίου ο Sting θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο σε δυο εμφανίσεις που θα γραφτούν στην ιστορία! Στον μοναδικής ομορφιάς και ακουστικής…

Sven Väth ★ World Tour 2019 ★ Bolivar

Posted by - 18/06/2019 0
Ο μεγάλος πρωτοπόρος και μακροβιότερος DJ & παραγωγός στην ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής, o γεννημένος Pop Star και performer Sven Väth…

25 Χρόνια Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ

Posted by - 14/05/2015 0
[fusion_text]Εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα τηλεπικοινωνιών & τη διεθνή ημέρα μουσείων Εικοσιπέντε χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει φέτος το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ…

Dub Pistols Soundsystem feat. Rodney P

Posted by - 24/03/2018 0
Τη Δευτέρα 30 Απριλίου, θα βρεθούν στη σκηνή του TRES Athens, ο Godfather της Βρετανικής Hip Hop Rodney P και…
Comodo SSL