Λεωνίδας Μαριδάκης Live @ Cosmos Live Beer Bar 2 Απριλίου 2015

158 0

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]Ο Λεωνίδας Μαριδάκης τραγουδάει ότι αγαπάει ~ COSMOS LIVE BEER BAR

Η Χειμερινή σεζόν οδεύει προς το τέλος της αλλά ο Λεωνίδας Μαριδάκης -με ανοιξιάτικη διάθεση πια- μετά τα επιτυχημένα τελευταία λάιβ παίρνει παράταση στο Cosmos live beer bar και εμφανίζεται ακόμη μια Πέμπτη τραγουδώντας ότι αγαπάει αλλά και δικό του υλικό δισκογραφημένο και μη.

Τραγούδια, μικρές αφηγήσεις, με μια κιθάρα. Άλλα ειπωμένα με συγκίνηση άλλα με εξωστρέφεια και παιχνίδι πάντα όμως με τον ιδιαίτερο επικοινωνιακό τρόπο του τραγουδοποιού.

Με δύο δίσκους στο ενεργητικό του, έναν τρίτο που ετοιμάζεται αλλά και με πολλές συμμετοχές σαν τραγουδιστής ή δημιουργός σε τραγούδια άλλων φέτος επιλέγει τον ποιο λιτό -αλλά χωρίς εκπτώσεις- τρόπο παρουσίασης του υλικού του αλλά και αγαπημένων τραγουδιών που τον έχουν σημαδέψει.

Video clips

Φωτεινή Βελεσιώτου, Λεωνίδας Μαριδάκης – Χαράματα η ώρα τρεις

Λεωνίδας Μαριδάκης – Κόκκοι καφέ

Λεωνίδας Μαριδάκης – Η αγάπη νικάει

Δισκογραφία:

2000 : Συμμετοχή στο “Το μαντίλι της νεράιδας” της Φ. Παπαδόδημα

2005 : Προσωπικός δίσκος “Αβάδιστα” σε παραγωγή του Νίκου Ξυδάκη

2006 : Συμμετοχή στο “Ημερολόγιο δεύτερο” του Νίκου Ξυδάκη

2010 : Προσωπικός δίσκος “Σε βάθος δρόμου”

2012 : Συμμετοχή στην “Κίρκη” της Ε. Τζατζιμάκη

2013 : «Χαράματα η ώρα 3» για το “Retropolis 2” με την Φωτεινή Βελεσιώτου

2014 : Digital release για τα τραγούδια «Κόκκοι καφέ» και «Δύο λογάκια φως»

 

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Ώρα έναρξης 22.00

COSMOS LIVE BEER BAR

(Μιχ. Καραολή 2, Δάφνη, πλ.Καλογήρων / ΜΕΤΡΟ)

 

Είσοδος ελεύθερη

τηλ 6936-070386[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Related Post

Cold Cave w/ Choir Boy live at Death Disco

Posted by - 13/10/2018 0
Οι Cold Cave είναι το δημιούργημα του πολυτάλαντου μουσικού, συγγραφέα και εκ γενετής μονόχειρα καλλιτέχνη, Wesley Eisold. Ξεκίνησαν το 2007…

Sven Vath & Nina Kraviz @ 5th Techniques festival

Posted by - 21/09/2015 0
Το Blend  με υπερηφάνεια ανακοινώνει τους headliners με τους οποίους θα γιορτάσει την επέτειο των 10 χρόνων παρουσίας της στην εγχώρια ηλεκτρονική…
Pre Show Placebo Party από τον Timo Maas!!

Pre Show Placebo Party από τον Timo Maas!!

Posted by - 03/01/2015 0
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″…

Dub Pistols at Fuzz Live Music Club

Posted by - 08/12/2016 0
Οι Dub Pistols επιστρέφουν στην Αθήνα! Το εκρηκτικό Βρετανικό dub / big beat / ska-punk σχήμα του Barry Ashworth, το…
Comodo SSL