Κυρίες μου … Κάντε σεξ σαν άντρες!

352 0

Το σεξ είναι μία κατάσταση, που θεωρητικά το μυαλό μας αδειάζει από οποιαδήποτε αρνητική σκέψη, φεύγει από τα βαρετά και γήινα και ταξιδεύει σε έναν ηδονιστικό κόσμο, όπου όλα επιτρέπονται (θεωρητικά είπαμε).
Δυστυχώς στην πράξη τα πράγματα -κάποιες φορές- είναι διαφορετικά και αυτό έχει να κάνει με τις … επιδόσεις! Και θα σας εξηγήσω αμέσως, γιατί χρησιμοποιώ την λέξη “επιδόσεις”.
Το σεξ είναι ένα όμορφο παιχνίδι ανταλλαγής ρόλων και τόλμης και όπως όλα τα παιχνίδια, έτσι κι αυτό, φτάνει κάποιες φορές και στον ανταγωνισμό.
Για να δούμε λοιπόν που έχει ο καθένας τις καλύτερες επιδόσεις…
Οι γυναίκες θα παίρναμε το χρυσό στα προκαταρκτικά, στο συναίσθημα και στην αντοχή. Έλα όμως, που τις καλύτερες επιδόσεις στην αυτοπεποίθηση, την άνεση και τον αυτοσχεδιασμό τις κερδίζουν τα αρσενικά!!
Έτσι λοιπόν, κάθισα και σκέφτηκα (…) και κατέληξα πως το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε οι κυρίες για να κερδίσουμε έδαφος, είναι να φερόμαστε σαν … άντρες … και για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει να γίνουμε παρατηρητές της ερωτικής πράξης.

Τι κάνει εκείνος;

Εκείνος, την ώρα που εμείς αγχωνόμαστε μήπως και φανεί η κυτταρίτιδα μας και προσπαθούμε να πάρουμε την πιο κολακευτική μας στάση, κάνει σεξ αμέριμνος και ωραίος, αδιαφορώντας για τα δικά του “ελαττώματα”. Έτσι, όσο εμείς ανησυχούμε για κάτι πράγματα μικρά, εκείνος φέρνει εις πέρας την αναπαραγωγική του διαδικασία και ευχαριστιέται τον οργασμό του.
Αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι απλό : Επικεντρωνόμαστε στο άγγιγμα, στη μυρωδιά του, στη γεύση του, στην εξερεύνηση του σώματος του γενικότερα, αλλά και στη ζεστή του ανάσα πάνω μας , στην μοναδικότητα της στιγμής.
Αντί να ασχολούμαστε στο πως θα ρουφήξουμε το στομαχάκι μας για να μην το δει, είναι καλύτερο να προσπαθήσουμε να απολαύσουμε το σεξ σαν μία καθαρά σωματική πράξη, εκφράζοντας τον θαυμασμό μας, την επιθυμία μας, το πάθος μας και τις φαντασιώσεις μας.
Σκέψου και το άλλο … Σφίγγοντας την κοιλίτσα, δεν αφήνεις το αίμα να κυκλοφορεί όπως πρέπει στα γεννητικά σου όργανα και ο οργασμός θα αργήσει να σε επισκεφτεί…

Εκείνος, μπορεί να κάνει σεξ σε κάθε περίσταση.
Μετά από μια κηδεία, μετά από ένα μεγάλο καυγά, μετά τα κανόνια του Ναβαρόνε, μετά την ήττα της ομαδάρας, σε κάθε περίπτωση και σε κάθε περίσταση εκείνος μπορεί να κάνει σεξ … απλό, αγνό σεξάκι. Ειδικά μετά τον μεγάλο σας καυγά, εσύ μπορεί να ζητάς συγνώμες, ή να έχεις νεύρα, αλλά εκείνος μπορεί να θέλει να σε δει στα τέσσερα. Μην απορείς … τα επίπεδα της τεστοστερόνης στο αίμα του φταίνε.
Επιπλέον, μην συγχύζεσαι και μην νιώθεις πως την ώρα που θα έπρεπε να λύνετε θέματα, εκείνος έχει το σεξ στο μυαλό του, γιατί το σεξ σε αυτές τις περιπτώσεις δρα σαν μία επανασύνδεση, σαν μια ευκαιρία να απελευθερωθούν οι ορμόνες. Κυρίως όμως, μην σκέφτεσαι πως δεν πρέπει να “του κάτσεις” για να τον τιμωρήσεις και να βάλει μυαλό, (το πας αλλού και δεν πρέπει…).

Εκείνος, απολαμβάνει την πράξη, όσο και τον οργασμό κάθε φορά!
Μπορεί να φταίει η βιολογία του, ή κάτι άλλο που αγνοώ (δεν είμαι και η Δρ. Ρουθ), αλλά αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να απολαμβάνει και το σεξ του και τον οργασμό του πολύ περισσότερο από εμάς.
Την ίδια στιγμή που εκείνος προετοιμάζεται να δει πυροτεχνήματα, μόνο το 1/3 των γυναικών απολαμβάνει τον οργασμό! Αν σκεφτείς πως τη στιγμή του σεξ, το γυναικείο σώμα απελευθερώνει την ορμόνη οξυτοκίνη της οικειότητας, καταλαβαίνεις πως όσο εμείς απολαμβάνουμε το ταξίδι, εκείνοι βγάζουν εισιτήρια για το επόμενο.
Για να το πετύχεις αυτό, αρκεί να θυμηθείς πως εκείνος για να ευχαριστηθεί ακόμα περισσότερο το σεξ, σε κάνει 100 στροφές και αλλάζει χίλιες στάσεις. Το ίδιο θα κάνεις κι εσύ. Μέχρι να βρεις τη στάση που θα σε βοηθήσει να έχεις τακτικά και μόνιμα ραντεβού με τον οργασμό, θα δοκιμάσεις και ολόκληρο το Κάμα Σούτρα αν χρειαστεί, (έχε όμως και μια κρέμα για πιασίματα μαζί σου για καλό και για κακό).

Related Post

Το Θαύμα | Wonder

Posted by - 27/12/2017 0
Βασισμένο στο best seller των New York Times, το ΘΑΥΜΑ αφηγείται την συγκλονιστική και συγκινητική ιστορία του Αυγούστου Πούλμαν.
Comodo SSL