Κι όμως…Χρησιμοποιούν και οι άντρες καλλυντικά!

197 0

Μήπως τα αστεία για γυναίκες που περνούν πάρα πολύ ώρα στο μπάνιο εκτός από ξεπερασμένα και λίγο σεξιστικά, είναι επίσης και σε λάθος κατεύθυνση;
Έρευνα που διεξάγεται από εταιρεία ομορφιάς, μας δίνει μερικά εκπληκτικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις συνήθειες ανδρών και γυναικών στο μπάνιο.

Ποιος θα το φανταζόταν, για παράδειγμα, ότι οι άντρες σήμερα ξοδεύουν κατά μέσο όρο £250 το χρόνο – μόλις £72 λιγότερες από ό, τι οι γυναίκες- για τη φροντίδα του δέρματος και του σώματός τους; Ή ότι όταν τους ζητήθηκε να απαριθμήσουν τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούν, ανέφεραν 16, δύο μόλις λιγότερα από τον μέσο όρο των 18 που χρησιμοποιούν οι γυναίκες;
Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι το 30% των ζευγαριών μοιράζονται τακτικά προϊόντα για την περιποίηση του σώματος και του δέρματος.
Αυτή η διαπίστωση δεν αποτελεί έκπληξη για όποιον έχει ζήσει κάποια στιγμή με ένα σύντροφο. «Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για τους άνδρες και τις γυναίκες να χρησιμοποιούν διαφορετικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας» λένε οι ειδικοί. «Τα καλά συστατικά και φόρμουλες θα λειτουργήσουν εξίσου καλά και για τα δύο φύλα.
Τα προϊόντα των γυναικών τείνουν να έχουν πιο εξελιγμένα σκευάσματα και τα συστατικά. Συνήθως είναι πολύ αρωματικά, το οποίο είναι ο λόγος που οι άνδρες συχνά μένουν μακριά από αυτά. Αλλά η ανταλλαγή προϊόντων εξοικονομεί πολύτιμο χώρο στο μπάνιο, για να μην αναφέρουμε τα χρήματα.
Οι υπεύθυνοι της έρευνας είπαν επίσης ότι υπάρχει ένας καλός λόγος για τον οποίο οι γυναίκες μπορεί να θέλουν να δανειστούν προϊόντα από τους φίλους τους. Για να αποφύγουν το… «ροζ φόρο». «Βρήκαμε ότι οι γυναίκες εξακολουθούν να πληρώνουν κατά μέσο όρο 28% περισσότερο από τους άνδρες για τα προϊόντα ομορφιάς, τη στιγμή που και τα ανδρικά έχουν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα στο δέρμα των γυναικών, αλλά και το αντίστροφο».

Η εταιρεία ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των ερευνών της, τα οποία συνέπεσαν με το λανσάρισμα ενός ειδικού σετ ομορφιάς ουδέτερου φύλου.
Η συλλογή που αποτελείται από εννέα προϊόντα, θεωρείται πολυλειτουργική στην περιποίηση της επιδερμίδας και δε δημιουργεί προβλήματα, ενώ ενθαρρύνει την χωρίς τύψεις κοινοχρησία από γυναίκες και άνδρες, αφήνοντας πίσω τα ταμπού που μπορεί να υπάρχουν πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Related Post

Οι 10 top ταινίες με Βρικόλακες!

Posted by - 25/10/2016 0
Για αιώνες οι βρικόλακες ήταν στο επίκεντρο των πιο τρομακτικών και αγαπημένων αφηγήσεων. Είτε ήταν οι κακοί της υπόθεσης, είτε…
Comodo SSL