Η Google κυκλοφόρησε ακουστικά που μεταφράζουν 40 γλώσσες σε πραγματικό χρόνο

147 0

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]H υπηρεσία αυτή λειτούργησε άψογα στην πρόσφατη παρουσίαση της Google και θα μπορούσε να αλλάξει τελείως όλα όσα ξέρουμε έως τώρα, τουλάχιστον για όσους από εμάς αγαπάμε να ταξιδεύουμε… Αναμφίβολα η κατοχή αυτών των ακουστικών θα μπορούσε να κάνει τις συνομιλίες μας πιο εύκολες και να διευκολύνει τη διαμονή μας στις περισσότερες χώρες.

Η Google πριν από λίγο καιρό μάς αποκάλυψε σε ένα μεγάλο event στο Σαν Φρανσίσκο τη νέα έκδοση του smartphone Pixel 2. Ταυτόχρονα, παρουσίασε τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία της, όπως προϊόντα που είναι πλέον συνηθισμένα σε τέτοιες εκθέσεις, σαν τα έξυπνα ηχεία του Google Home. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτά που εντυπωσίασαν!
Η Google παρουσίασε επίσης τα Pixel Buds, που είναι ασύρματα ακουστικά παρόμοια με τα AirPods της Apple και έχουν επίσης και αυτά μια ασύρματη θήκη φόρτισης.
Υπάρχει ωστόσο μια διαφορά που αλλάζει το παιχνίδι…

Τα Pixel Buds λειτουργούν ως συσκευή μετάφρασης που μπορούν να μεταφράσουν 40 γλώσσες σε πραγματικό χρόνο (όταν είναι συνδεδεμένα στο διαδίκτυο)! Αλλά, πώς συμβαίνει αυτό;
Αν και ακούγεται βγαλμένο από έργο επιστημονικής φαντασίας, οφείλεται στην πραγματικότητα στο Google Αssistant του τηλεφώνου Pixel 2. Ακουμπώντας το δεξί ακουστικό, απλά πείτε στη Google «Βοηθήστε με να μιλήσω ισπανικά». Στη συνέχεια, αρχίστε να μιλάτε στην κανονική σας γλώσσα. Τα ηχεία του Pixel 2 θα μεταφράσουν τις φράσεις στα ισπανικά. Όταν το άλλο άτομο απαντήσει, τα λόγια θα μεταφραστούν και θα αναπαραχθούν στη γλώσσα σας μέσω των Pixel Buds σας.

Εάν η υπηρεσία αυτή λειτουργήσει άψογα όπως και στην παρουσίαση της Google, θα μπορούσε να αλλάξει τελείως ο τρόπος με τον οποίο ταξιδεύουμε στο εξωτερικό. Κάνοντας ευκολότερες τις βασικές συνομιλίες και θα ανακούφιζε πολύ το άγχος της διαμονής μας σε μια ξένη χώρα.
Τα Google Pixel Buds είναι πλέον διαθέσιμα στο Google Store και δεν είναι παρά θέμα μερικών εβδομάδων το να φτάσουν στα χέρια μας![/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=dZojo2yxzVA” width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”” class=””/][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Related Post

ΒΙΕΤΝΑΜ | SeasoN ClosinG | Sat.28/04

Posted by - 22/03/2018 0
Οι ΒΙΕΤΝΑΜ μετά την περίοδο κατάνυξης των εορτών του Πάσχα και της απαραίτητης ξεκούρασης, επιστρέφουν για μια καυτή, μαγική και μοναδική βραδιά…

SKG’s Dub Alliance Live – 3 Years Anniversary

Posted by - 19/03/2018 0
Οι SKG’s Dub Alliance κλείνουν 3 χρόνια παρουσίας στην ελληνική dub σκηνή και το γιορτάζουν με δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Comodo SSL