Η φωτογραφία που κέρδισε στον διαγωνισμό του National Geographic για το 2015

170 0

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]Η φωτογραφία του Anuar Patjane Floriuk από το Μεξικό κέρδισε τον Διαγωνισμό Ταξιδιωτικής Φωτογραφίας στο National Geographic για το 2015.

Η φωτογραφία απεικονίζει δύτες να κολυμπούν δίπλα σε μια φάλαινα, σε ένα νησί στη δυτική ακτή του Μεξικού. Η εικόνα αυτή ξεχώρισε ανάμεσα σε άλλες 17.000 και έχει τίτλο «Whale Whisperer».

«Αυτή η φωτογραφία δεν ήταν στημένη», είπε ο Floriuk. «Τραβούσα φωτογραφίες δίπλα στο κεφάλι της φάλαινας και ξαφνικά ξεκίνησε να κολυμπά προς την υπόλοιπη ομάδα των δυτών. Οι δύτες έκαναν χώρο για τη φάλαινα και το μικρό της και απλά πάτησα το κουμπί όταν το κάδρο και η σύνθεση μου φάνηκαν σωστά».

2015-award-winning-photo[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Related Post

3μερο-στο-Πήλιο-–-η-πεζοπορία

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ένα Υπέροχο 3μερο στο Πήλιο – η πεζοπορία

Posted by - 11/02/2015 0
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″…
Comodo SSL