Η κρυφή σημασία της ώρας 11:11

1872 0

Είναι 11:11 , κάνε μια ευχή! Σίγουρα θυμάστε αυτή τη φράση και ίσως να τη λέτε ακόμα και σήμερα. Είναι η μόνη ώρα της ημέρας (έχοντας τη ρύθμιση του ρολογιού στο δωδεκάωρο) όπου όλοι οι αριθμοί είναι ίδιοι.
Από πού έρχεται αυτή η φράση; Αξίζει να μπείτε στον κόπο να κάνετε ευχή; Τί κάνει αυτή την ώρα τόσο σημαντική και ποιά είναι η σημασία του 11:11;

Το φαινόμενο

Φαίνεται πως όλοι στις μέρες μας συζητούν ότι βλέπουν αυτό το 11:11 παντού. Στην πραγματικότητα, η δημοφιλής ταινία I Origins, πραγματεύεται το ίδιο σενάριο. Ένας επιστήμονας αρχίζει να βλέπει το 11:11 σε πολλά μέρη και οδηγείται στο να ακολουθήσει τους αριθμούς αυτούς μέχρι που τελικά συναντά ένα κορίτσι με υψηλά ανεπτυγμένο πνεύμα και κάπου εκεί οι προσωπικότητές τους έρχονται σε σύγκρουση. Είναι μια συναρπαστική ταινία που αφορά την μετενσάρκωση και πραγματικά σε κάνει να αναθεωρήσεις την άποψή σου για αυτή.
Αλλά πίσω στο 11:11!
Γιατί τόσοι από εμάς, συναντούν συχνά αυτόν τον αριθμό; Έχει να κάνει με ένα βιολογικό ζήτημα όπου τα σώματά μας αποκτούν τη συνήθεια να κοιτάζουν το ρολόι τη συγκεκριμένη ώρα; Αν ναι, τότε τί γίνεται όταν τον συναντάμε τυχαία ακόμα και σε ρολόγια τα οποία δεν είναι συγχρονισμένα με την πραγματική ώρα;

Θεωρίες πίσω από το 11:11

Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές θεωρίες εκεί έξω οι οποίες ερμηνεύουν ακριβώς περί τίνος πρόκειται όταν συναντάμε τους αριθμούς 1111.
Η πιο κοινή θεωρία είναι πως όταν βλέπεις αυτούς τους αριθμούς πρέπει απλώς να κάνεις μια ευχή, η οποία πιστεύεται πως θα βγει αληθινή. Εξάλλου το να συντονιστείς και να κοιτάξεις το ρολόι, τη στιγμή που βρίσκονται στη σειρά τέσσερις άσσοι, είναι κάτι που κρύβει μια δύναμη!
Μερικοί άνθρωποι υποστηρίζουν πως όταν βλέπεις αυτόν τον αριθμό σημαίνει ότι ανοίγει κάποιο παράθυρο στη ζωή σου κι ότι θα έπρεπε να ζητήσεις την καθοδήγηση των «αγγέλων» σου για να ανακαλύψεις περί τίνος πρόκειται.
Άλλες θεωρίες δηλώνουν πως συμβαίνει κάτι σημαντικό στη συγκεκριμένη στιγμή και πως πρέπει να δώσεις προσοχή στο τι γίνεται γύρω σου.
Κάποιοι άλλοι, πιο απλοϊκά υποστηριζουν πως όταν βλέπεις το 11:11 πρέπει απλώς να σταματήσεις και να αναγνωρίσεις τη σημασία της στιγμής.
Και τέλος, υπάρχει και η θεωρία της συγχρονικότητας, όπου φαινομενικά άσχετα πράγματα ασήμαντης σημασίας, παίρνουν νόημα όταν συμβαίνουν τυχαία την ίδια στιγμή. Αυτά τα γεγονότα συχνά αποκαλούνται “συμπτώσεις με νόημα” , καθώς δεν έχουν κάποια προφανή επίδραση το ένα στο άλλο, αλλά ωστόσο υπάρχει κάποια συσχέτιση μεταξύ τους!

Σύμφωνα με την αριθμολογία ο αριθμός 11 έχει στην κατοχή του τις αρετές της υπομονής, της ειλικρίνειας, της πνευματικότητας, της ευαισθησίας, της διαίσθησης και είναι ιδεολογικός.

Έχω διαβάσει σε ένα ιστότοπο πως το να βλέπεις το 11:11 μπορεί να θεωρηθεί σαν μια μικρή βλάβη στο Μάτριξ, είναι ένας πολύ αληθινός τρόπος για να επικοινωνήσει ο πνευματικός κόσμος μαζί μας.
Δεν ξέρω αν θα ανακαλύψουμε ποτέ τί ακριβώς σημαίνει, νομίζω ότι μπορείτε να αποφασίσετε εσείς για το τί σημαίνει για τον εαυτό σας.
Ξέρω ότι πάντα χαμογελώ όταν τον βλέπω, οπωσδήποτε με κάνει να αισθάνομαι καλά και λατρεύω να τον μοιράζομαι με τους άλλους, « Έϊ, κοίτα! Είναι 11:11!»

Related Post

Τουρκία: Έστησαν άγαλμα που… τραβάει selfie

Posted by - 14/05/2015 0
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″…

Spotlight. Όλα στο Φως!

Posted by - 27/02/2016 0
H ταινία μάς αφηγείται την πραγματική ιστορία της βραβευμένης με Pulitzer μάχιμης δημοσιογραφικής ομάδας με το όνομα Spotlight,της εφημερίδας Boston…
Κοπάδι έφαγε 7 σακούλες…μαριχουάνα!!

Κοπάδι έφαγε 7 σακούλες…μαριχουάνα!!

Posted by - 29/12/2014 0
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″…
Comodo SSL