Η πόλη που κάνει δωρεάν πλαστική στήθους στους φτωχούς!

837 0

Όταν σκέφτεσαι τρόπους για το πως μπορείς να βοηθήσεις τους φτωχούς ανθρώπους, σίγουρα το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό, δεν είναι το να τους κάνεις δώρο αισθητικές επεμβάσεις στήθους.

Αυτό βέβαια δεν φαίνεται ό,τι στάθηκε εμπόδιο στους υπεύθυνους για την υγεία στην επαρχιακή πόλη Ταμίλ Ναντού στην Ινδία, οι οποίοι προσφέρουν δωρεάν επεμβάσεις αύξησης ή μείωσης στήθουs. Στα περισσότερα μέρη του πλανήτη οι κυβερνήσεις αντιμετωπίζουν την φτώχεια με τους παραδοσιακούς τρόπους, εξασφαλίζοντας ό,τι οι λιγότεροι τυχεροί πολίτες τους θα έχουν πρόσβαση σε φαγητό, νερό, στέγη και τη βασική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, σε αυτήν την ινδική πόλη όμως, οι αρχές προσφέρουν δωρεάν επεμβάσεις διόρθωσης του στήθους σε γυναίκες και άντρες που το έχουν ανάγκη.

Μέχρι στιγμής, τα έξοδα αυτών των επεμβάσεων καλύπτονται από το Υπουργείο Υγείας της χώρας, όμως οι τοπικές αρχές προσπαθούν να εντάξουν και τις ασφαλιστικές εταιρείες σε αυτό, ώστε να καλύπτουν τα απαιτούμενα ποσά.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο για την Υγεία στην εν λόγω περιοχή, C Vijaya Baskar, ο λόγος που προσφέρονται δωρεάν οι πλαστικές επεμβάσεις στους φτωχούς, είναι επειδή αν θέλουν να τις κάνουν διαφορετικά ή θα καταφύγουν σε επικίνδυνες μεθόδους ή θα πάρουν τεράστια ποσά σε δάνεια.

Οι συγκεκριμένες επεμβάσεις πάντως πραγματοποιούνται σε μια κλινική στο κέντρο της Ταμίλ Ναντού, η οποία έκανε επεμβάσεις στήθουs σε καρκινοπαθείς. Πλέον εξυπηρετεί όσους θέλουν να μειώσουν το στήθος τους για να σταματήσουν να έχουν πόνους στην πλάτη και τη μέση, ή να το αυξήσουν για να αυξηθεί ταυτόχρονα και η αυτοπεποίθηση τους.

Όπως αναφέρει ο ειδικός επί των αισθητικών επεμβάσεων της κλινικής Dr V Ramadevi, πολλά κορίτσια που έχουν μεγάλο στήθοs αισθάνονται άσχημα και αυτό τις αποτρέπει από το να βγουν έξω και να κοινωνικοποιηθούν. “Γι’ αυτόν το λόγο, οι εγχειρήσεις τέτοιου είδους θα πρέπει να είναι προσιτές και στους λιγότερο προνομιούχους”.

Από παλιά όμως η πόλη του Ταμίλ Ναντού ήταν γνωστή για τη γενναιοδωρία της, μιας και έδινε ως δώρο κοσμήματα σε γάμους οικονομικά ασθενών ανθρώπων, καθώς και μέρη για να γιορτάσουν το ευτυχές γεγονός ή για τα εστιατόριά που προσέφεραν δωρεάν φαγητό στον κόσμο, όμως τώρα, με τις τσάμπα πλαστικές έχει ανέβει σε άλλο επίπεδο, παγκοσμίως.

Βέβαια, η παραπάνω πρακτική έχει ξεσηκώσει και ένα πλήθος κριτικών στην ίδια τη χώρα της Ινδίας, καθώς πολλοί υποστηρίζουν ό,τι είναι λυπηρό που αντί να γίνονται σοβαρές επεμβάσεις υγείας δωρεάν, ο κόσμος ασχολείται με την εμφάνιση του.

Related Post

ANIMAX Vol.6 ~ Plage | All day PARTY

Posted by - 13/06/2016 0
18 Ιουνίου techno παρτάρα με τρέλα ... Αφήνουμε το στίγμα μας στο Macambo ... πάνω απ' όλα στιγμές και αναμνήσεις!…

Villagers of Ioannina City

Posted by - 06/04/2016 0
Οι Villagers of Ioannina City επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα τελευταίο club show πριν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου!
Comodo SSL