Η “Πυξίδα του Φωτός” βρίσκεται στην Αίγινα

367 0

Compass Of Light
Μαθήματα – Προσωπικές συνεδρίες – Χορός | Πρακτικές για ενδυνάμωση της Εσωτερικής μας Πυξίδας

Από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, η Maria Merkaheart και ο Γιώργος Μερτινός, σας υποδέχονται στο χώρο όπου ξεκινούν τις δραστηριότητές τους στο κέντρο της Αίγινας!

Οι δραστηριότητές περιλαμβάνουν:
• Μαθήματα δυναμικής yoga (Ashtanga yoga/ Vinyasa Variations)
• Μαθήματα Kundalini yoga με αναπνευστικές ασκήσεις και διαλογισμό
• Μαθήματα «Εσωτερικής Γυμναστικής»
• Πρακτικές για τη Νέα Εποχή ( Earthing / Sungazing )
• Ομαδικές συναντήσεις «Ο Κύκλος της Καρδιάς»
• Προσωπικές συνεδρίες Ταϋλανδέζικου μασάζ ( Thai Massage)
• Προσωπικές συνεδρίες Ψυχικής και Ενεργειακής Διαγνωστικής (Psychic Readings)
• Χορός της Αυθεντικής Κίνησης (Shamanic Trance Dance)

Λίγα λόγια γι’ αυτές τις δραστηριότητες…

“Ashtanga Yoga and Vinyasa Variations”

camel-pose

Δυναμική πρακτική yoga, που περιλαμβάνει ασκήσεις σε ροή συνδεδεμένες με το δυναμικό τρόπο αναπνοής της Ashtanga Yoga (Ujjayi or Victorious breathing). Έντονα εφιδρωτική και άρα αποτοξινωτική άσκηση, για ενδυνάμωση του μυοσκελετικού και αναπνευστικού συστήματος.
Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, 19.00-20.30μμ

“Hatha and Kriya Yoga”

6-feb-13-2nd-1050x591

Ασκήσεις από τη Hatha yoga, αναπνοϊκές ασκήσεις (Kriya) και διαλογισμός.
Κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 19.00-20.30μμ

«Μαθήματα Εσωτερικής Γυμναστικής»
Εξαιρετικά ήπια άσκηση σε αργό ρυθμό και με ελεύθερη αναπνοή, που γίνεται ως επί το πλείστον στο πάτωμα. Ενδείκνυται για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, άτομα με ευαισθησία ή πόνους σε κάποιο σημείο του σώματός τους, ή απλά για όσους θα ήθελαν μέσα από μιά ήπια άσκηση να απελευθερωθούν από εντάσεις και να επιστρέψουν στην συνολική τους ισορροπία και ευεξία.
Κάθε Παρασκευή 19.00-20.30μμ

Πρακτικές Earthing / SunGazing
Νέες πρακτικές για την ενεργειακή εξισορρόπηση του ανθρώπινου συστήματος, μέσα από την επαφή με τα στοιχεία της γής, του αέρα, του Ήλιου. Οι πρακτικές πραγματοποιούνται σε ανοιχτό χώρο και συγκεκριμένες ώρες της ημέρας.

Ομαδικές συναντήσεις «Ο Κύκλος της Καρδιάς»
Ένας νέος τρόπος συνάντησης, συν-ομιλίας και συν-ύπαρξης. Ένας Κύκλος που μας ενώνει με ένα διαφορετικό τρόπο, όπου μαθαίνουμε – ο ένας από τον άλλον – να επικοινωνούμε και να μοιραζόμαστε τον εαυτό μας, από την Καρδιά.

Συνεδρίες Ταϋλανδέζικου Μασάζ

Thai-massage-Coimbatore-SPA-003

Η πρακτική του Ταυλανδέζικου μασάζ γίνεται στο πάτωμα, με τον δέκτη να φορά άνετα ρούχα. Περιλαμβάνει διατάσεις, παθητικές ασκήσεις και πιέσεις σε σημεία βελονισμού. Πραγματοποιούνται συνεδρίες μεμονωμένες για συγκεκριμένα μυοσκελετικά θέματα διάρκειας 40΄, καθώς και συνεδρίες για όλο το σώμα ( 60΄και 90΄). Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού.

«Ο χορός της Αυθεντικής Κίνησης»
Χωρίς συγκεκριμένη χορογραφία, χωρίς προαπαιτούμενη εμπειρία στο χορό και με οδηγό διαφορετικές μουσικές, επιτρέπουμε στο σώμα να εκφραστεί, να χορέψει, να ανακαλύψει νέα όρια….Και να τα υπερβεί. Η διάρκεια κάθε ομαδικής συνάντησης, είναι τρείς ώρες.

Συνεδρίες Ψυχικής και Ενεργειακής Διαγνωστικής

coffee

Μέσα από τις δικές σας αναρωτήσεις, ανακαλύπτουμε τις προθέσεις και τις κατευθύνσεις της ψυχής – χωρίς προβλέψεις ή μελλοντολογίες – αναγνωρίζοντας την αληθινή της, μοναδική γραφή στο Εδώ και στο Τώρα. Μιά αποκαλυπτική συνάντηση με αυτό που πραγματικά είμαστε. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται κατόπιν επικοινωνίας και ραντεβού.

Σημείωση:
– Όλα τα μαθήματα της yoga και της Εσωτερικής Γυμναστικής για την εβδομάδα 27 Ιουνίου εως 1 Ιουλίου που πραγματοποιούνται στο χώρο, είναι μαθήματα γνωριμίας με ελεύθερη είσοδο. Απαραίτητη η επικοινωνία μαζί μας πριν τα μαθήματα της επιλογής σας, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.
Από τις 23 εως και τις 29 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί εντατικό 6ήμερο σεμινάριο “Ashtanga Yoga and Vinyasa Variations”, με καθημερινές πρωινές, δίωρες πρακτικές. Οι ενδιαφερόμενοι, χρειάζεται να επικοινωνήσουν μαζί μας για τη συμμετοχή τους και την κράτηση της θέσης τους, εως τις 30 Ιουνίου.

Ο χώρος βρίσκεται στην οδό Οσίου Λουκά (από Πηλέως).
Τηλέφωνα επικοινωνίας 6946-696708 (Maria Merkaheart) και 6930-981721 (Γιώργος Μερτινός).

compass

Related Post

Κι αν σου μιλώ με παραμύθια είναι γιατί τ΄ακούς γλυκύτερα…

Κι αν σου μιλώ με παραμύθια είναι γιατί τ΄ακούς γλυκύτερα…

Posted by - 09/01/2015 0
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″…
Comodo SSL