Ενα μικρό αγόρι συγκινεί τον κόσμο: Είμαι ομοφυλόφιλος και φοβάμαι

177 0

[fusion_text]Παγκόσμια συγκίνηση για την ιστορία του αγοριού που αποκάλυψε στον φωτογράφο του «Humans Of New York»! Μια ιστορία που έφτασε μέχρι τη Hillary Clinton και την Ellen DeGeneres

Η εξομολόγησή του έγινε στo σάιτ Humans of New York, τη σελίδα που παρουσιάζει φωτογραφίες Νεοϋορκέζων μαζί με την ιστορία τους.

«Είμαι ομοφυλόφιλος και φοβάμαι για το ποιο θα είναι το μέλλον μου και ότι οι άνθρωποι δεν θα με συμπαθούν», ήταν η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία. Σύντομα τα shares, τα likes και τα σχόλια έγιναν χιλιάδες, και το αγόρι αυτό έφτασε ως δυο διάσημες Αμερικανίδες.

Η Hillary Clinton έγραψε «Η πρόβλεψη μίας ενήλικης: Το μέλλον σου θα είναι εκπληκτικό. Θα εκπλήξεις τον εαυτό σου με τις ικανότητες που έχεις και τα απίστευτα πράγματα που θα μπορέσεις να κάνεις. Βρες τους ανθρώπους που σε αγαπούν και πιστεύουν σε εσένα – θα υπάρχουν πολλοί από αυτούς», του έγραψε η Hillary Clinton.

Η Ellen DeGeneres επίσης του έγραψε: «Όχι μόνο θα αρέσεις στους άλλους, αλλά θα σε αγαπήσουν. Μόλις έμαθα για σένα και ήδη σε αγαπώ!».
[/fusion_text]

Related Post

Οι Arch Enemy επιστρέφουν…

Posted by - 05/09/2017 0
Οι Σουηδοί Arch Enemy είναι εύκολα ένα από τα πιο επιτυχημένα -εμπορικά- σχήματα ακραίου metal όλων των εποχών.
Comodo SSL