Εκτός Eurovision η Ελλάδα το 2015…

Εκτός Eurovision η Ελλάδα το 2015…

155 0

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]Εκτός Eurovision η Ελλάδα το 2015…Η ΝΕΡΙΤ δεν έχει αναγνωριστεί από την EBU, τον φορέα που είναι υπεύθυνος για τον διαγωνισμό της Eurovision και η πιθανότητα να είναι… εκτός Eurovision η Ελλάδα το 2015… είναι μεγάλη!

Σύμφωνα με το oikotimes.com, ακόμα και αν η Ελλάδα εκφράσει ενδιαφέρον, είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να γίνει δεκτή στον διαγωνισμό του χρόνου…!

Όπως αναφέρει το oikotimes,«για να συμμετάσχει ένα τηλεοπτικό δίκτυο στον μουσικό διαγωνισμό Eurovision 2015, πρέπει να είναι μέλος της EBU. Η ΝΕΡΙΤ συμμετείχε κατ’ εξαίρεση το 2014, λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης στην Ελλάδα και εν όψει της επικείμενης αίτησης για να γίνει μέλος».

Η 15η Σεπτεμβρίου είναι η τελική ημερομηνία έγκρισης των αιτήσεων συμμετοχής, όμως θέματα σαν αυτό της ΝΕΡΙΤ εξετάζονται μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, πάντως, η ελληνική συμμετοχή είναι μάλλον δύσκολη.

Πηγή : AthensParty[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Related Post

Kamelot Live in Athens

Posted by - 10/10/2017 0
Το κατά πολλούς καλύτερο power metal συγκρότημα της εποχής μας επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 10 χρόνια απουσίας!
Comodo SSL