Δεν έχεις ανάγκη από την σελίδα 152…

285 0

 

Τις προάλλες χάζευα ένα από αυτά τα γυναίκεια περιοδικά, που βρίσκεις στην αναμονή των ιατρείων και των κομμωτηρίων … Τι ήθελα και το άνοιξα;!
Αδιανόητη πλύση εγκεφάλου και προπαγάνδα … και αηδία επίσης.
Αρθρογραφία ανωτέρου επιπέδου … Τι πρέπει να κάνετε για να του μείνει αξέχαστη η πρώτη σας επαφή … Τι πρέπει να κάνετε για να τον δέσετε … Ποιοί είναι οι τρόποι για την τέλεια πίπα … Πως πρέπει να είναι το σώμα σας για να μην πονάτε όταν κάνετε σεξ στα τέσσερα … Πως να τον χειριστείτε αν θέλει να κάνετε τρίο …
Λες και ο απώτερος σκοπός είναι να εκπαιδευτείτε για την δική του ικανοποίηση, την οποία όμως θέλετε -υποσυνείδητα- να χρησιμοποιήσετε για να τον εγκλωβίσετε στο τέλος … και το ειρωνικό είναι, ότι τα περισσότερα από αυτά τα άρθρα τα γράφουν άντρες!
Μα αλήθεια, υπάρχουν γυναίκες που τα διαβάζουν αυτά χωρίς να ντρέπονται;

Πείτε μου κυρίες μου, κυκλοφορείτε στ’ αλήθεια εκεί έξω; Εν έτει 2015, ακόμα ψάχνετε αυτούς τους τρόπους για να κερδίσετε κάποιον; Αυτούς;! Και δεν λέω, σίγουρα είναι μέσα στο παιχνίδι και αυτοί οι τρόποι, αλλά όχι έτσι … Όχι τόση ξεφτίλα!
Κι ύστερα αναρωτιέστε, γιατί οι άντρες δεν σας θεωρούν ισότιμες και γιατί σας βλέπουν σας σκεύη (το θέτω κομψά).

Gucci_04 Επενδύετε στον εαυτό σας συνεχώς κι ύστερα παθαίνετε υστερία στην ιδέα ότι οι μετοχές σας είναι σε πτωτική κατάσταση. Μα πως να μην είναι όμως;
Αν το μυαλό σας εστιάζεται στο πως πρέπει να στήσετε το σώμα σας για να φαίνεται πιο ωραίο, στο πως πρέπει να φιλήσετε, να γλείψετε, στο τι του αρέσει και πως, πάει το παιχνίδι, χάθηκε!
Θα καταντήσετε να την βρίσκετε με την ιδέα και μόνο ότι κάποιος σας θέλει, ο οργασμός θα περνά από δίπλα σας αλλά δεν θα σας αγγίζει και εκείνος σίγουρα θα περνά καλύτερα από εσάς, γιατί έχει μάθει να είναι άνετος, να έχει αυτοπεποίθηση και να αυτοσχεδιάζει.
Ωστόσο όμως, η συμπεριφορά σας και η ανομολόγητη αγωνία σας, θα περνά διαισθητικά σ’ εκείνον και θα επηρεάζει τελικά και την δική του συμπεριφορά … και τότε αρχίζουν οι δεύτερες σκέψεις και γι’ αυτόν … “της αρέσει;”, “μήπως να αλλάξω στάση;” … και στο τέλος η αγωνία κερδίζει έδαφος.
Λες και το σεξ θέλει από εσάς να είστε οι “κούκλες” τους και από εκείνους να είναι οι “εργάτες” σας!

Η πλάκα η μεγάλη όμως, είναι αλλού … Επειδή εκείνος θα έρθει σε οργασμό ο άνθρωπος και θα τελειώσει κανονικότατα και μετά όπως είναι ευνόητο και απολύτως λογικό θα κοιμηθεί, εσείς θα έχετε νεύρα μαζί του και θα σας φταίει εκείνος που δεν ολοκληρώσατε και όχι που το μυαλό σας ήταν αλλού γι’ αλλού  κι εκεί κάπου ξεκινούν τα χαϊδευτικά τύπου “οι άντρες είναι γουρούνια” κι άντε μετά να μην περάσετε σε ψυχροπολεμική φάση.

8d7c4543dc864680197dba349bef26a0

Το σεξ κυρίες μου είναι απόλαυση, κοινή απόλαυση, είναι μία υπέροχη πράξη στο θέατρο της ζωής μας, είναι ανταλλαγή ενέργειας και ρόλων… Το μόνο που απαιτεί είναι χημεία, φαντασία, απουσία συστολών και όλα τα υπόλοιπα, όπως τεχνικές και κόλπα, έρχονται από μόνα τους. Και δεν υπάρχουν οδηγίες, από τυχάρπαστους αυτοχρισμένους ειδικούς για να “δέσεις” κάποιον, ούτε πράγματα που υποχρεώνεις τον εαυτό σου να κάνεις για να είσαι μαζί του.
Καμία ανθρώπινη σχέση δεν μπορεί να βασιστεί και να διατηρηθεί πάνω στο ψέμα, την τακτική και τις ενοχικές ή ακούσιες υποχωρήσεις.

Στην τελική, το μόνο που έχουμε είναι το “τώρα”. Η ζωή μας είναι γεμάτη από άπειρα μικρά “τώρα”, που οφείλουμε να ζούμε με ειλικρίνεια, κέφι και πάθος … σαν το κάθε “τώρα” μας να είναι το τελευταίο!

Μόνο αν εντοπίσετε την τεράστια σημασία του “τώρα” θα μπορέσετε να βγείτε από τη φυλακή του “εγώ” σας, μόνο αν απελευθερωθείτε από την αγωνία αυτού που ονομάζετε “μέλλον της σχέσης” θα ανακαλύψετε την πραγματική ευχαρίστηση και την απενοχοποιημένη ηδονή … Μόνο τότε θα καταλάβετε, πως δεν είστε το “όμορφο φύλο”, ούτε το “αδύναμο” … Πως το ιδανικό είναι, για εμάς τις γυναίκες, να είναι οι άντρες το “ωραίο φύλο” και γι’ αυτούς να είμαστε εμείς και πως κανείς από τους δύο δεν πρέπει να είναι αδύναμος. Και επιτέλους, τραβήξτε τα μάτια σας από τον καθρέφτη, ξεστραβωθείτε και ανακαλύψετε την ομορφιά τους, που είναι εκεί και περιμένει την αναγνώριση της.
Δείξτε τους τον θαυμασμό σας, την επιθυμία σας και το πάθος σας, αλλιώς, γιατί είστε μαζί τους;
Οι άντρες είναι όμορφοι και μόνο αν τους το αναγνωρίσετε θα νιώσετε και σεις όμορφες και -το σημαντικότερο- θα ανακαλύψετε το πόσο υπέροχο είναι το σεξ, όταν δεν φοβάσαι και δεν ντρέπεσαι να εκφραστείς και όταν πάψεις να περιμένεις να σου κάνουν πράγματα, αλλά θες να κάνεις κιόλας.
Όσο δεν το κάνετε αυτό, θα έχουν κάθε δίκιο να φέρονται συμφεροντολογικά και να χρησιμοποιούν υποτιμητικές και πληγωτικές φράσεις τύπου “όλες οι γυναίκες στο κρεβάτι είναι ίδιες” … και κάπου εδώ μοιραία ξεκινά ο πόλεμος ανάμεσα στα “άπιστα γουρούνια” και τις “ψεύτικες κούκλες”… θύματα άπειρα και νικητής κανείς!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να μαθαίνεις πάνω στην πράξη, να ανακαλύπτεις με ενθουσιασμό, να πειραματίζεσαι χωρίς ενοχή ή φόβο, να διακωμωδείς την αποτυχία ή το απρόοπτο, να αφήνεσαι στη στιγμή και να θαυμάζεις τον παρτενέρ σου.

Βέβαια, με όλα αυτά, δεν θέλω να βγάλω τα αγοράκια “ζάχαρη” , έχουν κι αυτοί ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα…

 

Joanna Arbi για το thnx.gr

Related Post

Blend w/ Alan Fitzpatrick & Luigi Madonna

Posted by - 01/12/2016 0
Το Blend συνεχίζει τη σεζόν μ' ένα πάρτι στο οποίο θα συμπράξουν δύο εκπληκτικοί καλλιτέχνες της παγκόσμιας underground σκηνής με…

The Dressmaker

Posted by - 01/06/2016 0
Η Tilly (Kate Winslet) αποφασίζει να φύγει από την γενέτειρα της, κάπου στην επαρχία της Αυστραλίας, για να ζήσει το…
Comodo SSL