Γραφείο τελετών κάνει black humor και απογειώνει τα social media

525 0

Ο θάνατος κάποιου αγαπημένου μας προσώπου είναι αναμφίβολα ένα τραγικό γεγονός. Ακόμα και στην περίπτωση εκείνη που “έφυγε” κάποιος πλήρης ημερών, ο πόνος και η θλίψη είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν.

Οι άνθρωποι όμως που αναλαμβάνουν τα της κηδείας, το βλέπουν ως μια δουλειά και είναι συνηθισμένοι, ή έστω πιο εξοικειωμένοι από ότι εμείς, με την ιδέα του θανάτου. Κάποιοι από αυτούς σε τέτοιο βαθμό, που κάνουν τη δουλειά τους με… humor!
Άλλο όμως να είσαι ένας δάσκαλος, ένας λογιστής, ή ένας γιατρός με humor κι άλλο να είσαι γραφείο τελετών με humor… Κι όπως η metal μουσική σκηνή έχει την black metal και την death metal, αντίστοιχα θα έλεγα (εμφατικά φυσικά) πως και το συγκεκριμένο γραφείο τελετών δημιούργησε μια δική του κατηγορία humor, μετατρέποντας το black humor σε death humor!

Κι αν υπάρχουν κάποιοι που διαφωνούν με την χιουμοριστική προσέγγιση του θέματος, αποκλείεται να μην κρυφο-χαμογέλασαν κάποια στιγμή μόνοι τους βλέποντας κάποιο από τα ποστ.

Το γνωστό Γραφείο Τελετών χρησιμοποιεί τα social media για να διακωμωδήσει το “αναπόφευκτο”. Μια έξυπνη και πρωτότυπη για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση μάρκετινγκ, που προσφέρει αναγνώριση κάνοντας το συγκεκριμένο γραφείο πολύ συχνά θέμα συζήτησης ανάμεσα στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Εμείς ξεχωρίσαμε μερικές από τις αναρτήσεις του διάσημου πλέον γραφείου τελετών που μάς φάνηκαν πιο αστείες και σάς τις παρουσιάζουμε.

Related Post

Blend presents PAUL RITCH

Posted by - 08/12/2015 0
Το Blend ενώνει για άλλη μια φορά τις δυνάμεις του με το six d.o.g.s για χάρη της techno. Ο διάσημος…

Dreamland 2016

Posted by - 29/07/2016 0
Το Dreamland επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στην Αρχαία Ολυμπία, μετά την πρώτη άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του το 2014 που συγκέντρωσε…

Criminal

Posted by - 13/04/2016 0
Ένας πράκτορας της CIA τραυματίζεται θανάσιμα σε μια μυστική αποστολή, παίρνοντας μαζί του πολύτιμες πληροφορίες για έναν επικίνδυνο χάκερ. Ένας…

Rogue One : A Star Wars Story

Posted by - 14/12/2016 0
Από την Lucasfilm έρχεται η πρώτη αυτόνομη ταινία Star Wars με τίτλο «Rogue One: A Star Wars Story», η οποία…
Comodo SSL