Για να προστατέψει τους ρινόκερους, αυτό το Εθνικό Πάρκο πυροβολεί ανθρώπους!

153 0

Το Kaziranga National Park βρίσκεται στην Ινδία και είναι γνωστό για την πολύ καλή δουλειά που κάνει στην προστασία των ρινόκερων. Τόσο πολύ, που το πάρκο αφήνει και ίσως παροτρύνει τους υπαλλήλους του να πυροβολούν ανθρώπους για να τους προστατέψουν, με 50 λαθροθήρες να έχουν σκοτωθεί μέχρι στιγμής.

Οι ρινόκεροι είναι απολύτως ασφαλείς εκεί. Πρίν από έναν αιώνα περίπου, υπήρχαν πολύ λίγοι ρινόκεροι με ένα κέρατο στην περιοχή, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Σήμερα το πάρκο φιλοξενεί περισσότερους από 2.400 ρινόκερους, τα 2/3 του παγκόσμιου πληθυσμού…!

Το 2015, περισσότεροι άνθρωποι σκοτώθηκαν από τους φύλακες του πάρκου παρά ρινόκεροι, που έπεσαν νεκροί από λαθροκυνηγούς.
Οι κυνηγοί θέλουν να βάλουν στο χέρι τα κέρατα των ρινόκερων, που μπορεί να πουληθούν και για 6.000 δολάρια τα 100 γραμμάρια και αυτό γιατί είναι περιζήτητα για πολλές θεραπείες, από καρκίνο μέχρι και στυτική δυσλειτουργία.

rhinos_park_4

rhinos_park_8

rhinos_park_3

Related Post

Imam Baildi & Idra Kayne Live @ Bolivar

Posted by - 05/08/2018 0
Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου oι εκρηκτικοί Imam Baildi κατηφορίζουν προς την ακρογιαλιά, για μία και μοναδική Live εμφάνιση στο Bolivar…

Fates Warning LIVE in Athens

Posted by - 08/02/2017 0
Τίποτα καινούριο δεν έχει μείνει να ειπωθεί για τους Fates Warning, τους ζωντανούς θρύλους του progressive metal.

Η Ζωή κατά Bukowski …

Posted by - 09/03/2019 0
Ήταν μια ευφυΐα. Δεν έζησε ποτέ με κανόνες. Έπινε περισσότερο από όσο έπρεπε, είχε περισσότερες ερωμένες από ότι θα έπρεπε…
Comodo SSL