Γιαγιά-αντεροβγάλτης αποκεφάλιζε και ακρωτηρίαζε τα θύματά της

139 0

[fusion_text]Μια σατανική ηλικιωμένη, γνωστή και ως «γιαγιά-αντεροβγάλτης», κατέγραφε σε ημερολόγιο τα ειδεχθή εγκλήματα που διέπραττε τις τελευταίες δυο δεκαετίες. Η 68χρονη Tamara Samsonova φέρεται να είναι μια serial killer που αποκεφάλιζε και ακρωτηρίαζε τα θύματά της, μετατρέποντας την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας σε πεδίο δράσης της.

Η πρώην υπάλληλος ξενοδοχείου έγραψε με λεπτομέρειες τα όσα φρικαλέα έπραττε, στα αγγλικά, στα ρώσικα και στα γερμανικά, έχοντας μαζί με τα αιματοβαμμένα ημερολόγια, και βιβλία μαύρης μαγείας. Η ηλικιωμένη συνελήφθη αυτήν την εβδομάδα, όταν κάμερα ασφαλείας την κατέγραψε να μεταφέρει ανθρώπινα μέλη μέσα σε πλαστικές σακούλες.

Η αστυνομία τώρα συγκρίνει τις σημειώσεις της με ανεξιχνίαστες υποθέσεις όπου τα θύματα είχαν ακρωτηριαστεί. Η Samsonova συνελήφθη μετά τον εντοπισμό σε περιοχή της Αγίας Πετρούπολης του ακέφαλου σώματος της 79χρονης Valentina Ulanova, την οποία φρόντιζε. «Βρέθηκε ημερολόγιο, όπου η γυναίκα περιγράφει τις δολοφονίες που έκανε εδώ και δέκα χρόνια. Τώρα, η αστυνομία ανοίγει τους φακέλους των άλυτων υποθέσεων της τελευταίας εικοσαετίας», ανέφερε χαρακτηριστικά αστυνομική πηγή.

[ΠΗΓΗ]

[/fusion_text]

Related Post

Comodo SSL