Ανοιξε… πανεπιστήμιο για πρωταγωνιστές εpωτικών ταινιών

190 0

[fusion_text]Ο Rocco Siffredi είναι, για τους γνώστες των εpωτικών ταινιών, ένας διάσημος πρωταγωνιστής, αλλά και σκηνοθέτης και παραγωγός ποpvογραφικών ταινιών. Ο «Ιταλός επιβήτορας», όπως τον γνωρίζει το κοινό της εpωτικής κινηματογραφικής βιομηχανίας, έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 1.300 ταινίες και φημίζεται για τις άγριες σκηνές σeξ. Ο 51χρονος, πλέον, Rocco έχει επεκταθεί και σε άλλους τομείς, όπως αυτόν της… εκπαίδευσης.

Ο πατέρας δυο παιδιών Rocco Siffredi με υπερηφάνεια καλωσόρισε το περασμένο Σαββατοκύριακο τη δική του ακαδημία για ποpνοστάρ, το «Siffredi Hard Academy».

Αν και το κατώφλι της σχολής –η έδρα του παραμένει μυστική– πέρασαν χιλιάδες υποψήφιες και υποψήφιοι μελλοντικοί πρωταγωνιστές εpωτικών ταινιών, επιλέχτηκαν μόλις 15 άντρες και 15 γυναίκες – όλοι τους φιλόδοξοι και έτοιμοι για μια μεγάλη καριέρα.

Όπως γράφει το leparisien, το μότο του Ιταλού είναι: «Επειδή τα φυσικά ταλέντα θα πρέπει να εκπαιδεύονται μαζί, αποφάσισα να αναλάβω τις ευθύνες μου».

Τα μαθήματα διαρκούν 15 ημέρες και οι μαθητές περνούν μια σειρά από εξετάσεις, όπως το πώς να τοποθετούνται μπροστά από τις κάμερες, όπως είπε ο Siffredi στην ιταλική έκδοση του περιοδικού GQ. «Σήμερα, η βιομηχανία του ποpνό είναι περισσότερο περίπλοκη από ότι ήταν στο παρελθόν. Υπάρχει ένας καινούργιος κόσμος του σeξ, που πρέπει να το μάθουμε και να τον διδάξουμε», ανέφερε.

Η ζωή του Rocco Siffredi σήμερα είναι μοιρασμένη ανάμεσα στη σχολή του και το πατρικό του σπίτι στη Βουδαπέστη, πρωτεύουσα της βιομηχανίας ποpvό. «Ζω μια απόλυτα φυσιολογική ζωή, χωρίς αμφιβολία: ταξιδεύω αρκετά, αγαπώ τα σπορ και τις διάφορες δραστηριότητες, όπως μοτοκρός και μοντελισμό», συμπληρώνει.

[ΠΗΓΗ][/fusion_text]

Related Post

Comodo SSL