Ένα… Bateau Lavoir στην Κηφισιά!

274 0

Bateau Lavoir… από τη γοητευτική Μονμάρτη στην καρδιά της Κηφισιάς, σ’ έναν ολοκαίνουργιο, καλαίσθητο και λειτουργικό χώρο.
Έτσι για την ιστορία, “Bateau Lavoir” ήταν η χαϊδευτική ονομασία της κατοικίας πολλών καλλιτεχνών της «πρωτοπορίας» των αρχών του 20ου αιώνα στη μαγευτική Μονμάρτη του Παρισιού, όπου έζησαν εκεί και άφησαν τα ανεξίτηλα πολιτιστικά τους ίχνη.

Με διαφορετικές ακαδημαϊκές και επαγγελματικές αφετηρίες, άνθρωποι μοιραζόμενοι κοινούς στόχους και ανησυχίες, δημιούργησαν το “Bateau Lavoir”, ένα ζωτικό χώρο παιδείας και πολιτισμού.
Το “Bateau Lavoir” είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρία κοινωφελούς χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται στη διοργάνωση σεμιναρίων, διαλέξεων και ξεναγήσεων έχοντας ως βασικό της μέλημα τη διατήρηση και διάδοση κάθε μορφής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Πρόκειται για έναν φρέσκο χώρο σεμιναρίων και πολιτιστικών δράσεων, που έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό.
Τα σεμινάρια του και οι δραστηριότητες του είναι για όλους όσους νιώθουν την ανάγκη να κάνουν ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα, να εκφραστούν δημιουργικά, να γνωρίσουν καταξιωμένους καλλιτέχνες από το χώρο της μουσικής, του θεάτρου, του χορού, των εικαστικών, λογοτέχνες και ποιητές, καθηγητές και ακαδημαϊκούς, από την Ελλάδα και το εξωτερικό… αλλά και για όσους έχουν την ανάγκη -γιατί όχι- να γνωρίσουν και να κάνουν νέους φίλους με παρόμοια ενδιαφέροντα.

Το “Bateau Lavoir” βρίσκεται στην Κηφισιά (Ιλισσίων 4) και οι πόρτες του είναι ανοιχτές για κάθε ηλικία.

(Για περισσοτερες πληροφορίες επισκεφτείτε το official fb page του Bateau Lavoir, πατώντας εδώ...)

ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΕΝΗΛΙΚΕΣ…
Θέατρο (Μ. Κεχαγιόγλου, Μ. Πάσσαρη κ.α.)
Κινηματογράφος (Γ. Κόρρας),
Μουσική (Πωλίνα),
Φωτογραφία (Ν. Μάστορας),
Κίνηση (S. Abigador),
Λογοτεχνία (Δ. Σωτάκης),

Εικαστικά, Ψυχολογία, Arts & Crafts, Lifestyle, κι όλα αυτά μέσα από προβολές, αναγνώσεις, πρόβες, διαλέξεις, συνεδρίες, αλλά και ξεχωριστές ξεναγήσεις και Master Classes.

ΠΑΙΔΙΑ…
Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να πειραματιστούν και να ψυχαγωγηθούν στα εξής:
Παιχνίδια με το φακό (5-8 ετών),
Musical για παιδιά με την Πωλίνα ( 7-12 ετών)
Φωτοκόμιξ για παιδιά (8-12 ετών) ,
Θεατρικό εργαστήρι εφήβων (12-18 ετών)

ΓΟΝΕΙΣ…
Ένας ιδιαίτερος κύκλος σεμιναρίων που απευθύνεται στους γονείς περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, συμβουλευτική διαπαιδαγώγησης των παιδιών, και βρεφικό μασάζ.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ : Από 26 Σεπτεμβρίου
Bateau Lavoir – Χώρος Τεχνών & Πολιτιστικής Δραστηριότητας

WEB SITE: www.bateaulavoir.gr
E-MAIL: bienvenue@bateaulavoir.gr
FACEBOOK: bateaulavoirkifisia
Βateau Lavoir – Ιλισσίων 4 – Κηφισιά

Related Post

Η Επιστροφή / The Revenant

Posted by - 20/01/2016 0
Βαθιά στην αχαρτογράφητη, άγρια φύση της Αμερικής, o κυνηγός Χιου Γκλας (Λεονάρντο ΝτιΚάπριο), δέχεται επίθεση από μια αρκούδα και εγκαταλείπεται…

DeadpooL

Posted by - 18/02/2016 0
Βασισμένο στον πιο αντισυμβατικό αντι-ήρωα των Marvel Comics, το «Deadpool» αφηγείται την ιστορία του Ουέιντ Ουίλσον, ενός πρώην πράκτορα των…

Me Before You | Πριν Έρθεις Εσύ

Posted by - 03/08/2016 0
Βασισμένη στο βραβευμένο best seller της Τζότζο Μόις, το «Πριν Έρθεις Εσύ» θα µας υπενθυμίσει πως πολλές φορές βρίσκεις την…
Comodo SSL